Geçenlerde düğün oldu elbiseyi giydim, oysa diz altı kalın askılı v yaka bi elbise. Bana demez mi şal falan alıcan mı diye, bunu diyen babam bu arada. Hayır daha neler, ne şalı dedim. 26 yaşındayım bu arada, benden kaç yaş küçük kuzenlerim var kısa kısa şeyler giymişler, askılı, boyu çok mini üstelik. Ben de dışarıda atlet falan giyiyorum bazen, hatta bi kuzenimin düğününde aşırı kısa açık giymiştim, kaç yıl geçti üstünden. Köyden gelenler olmuştu bir de. Şimdi açık giyinmeyene pek iyi gözle bakılmıyor malum. Sorum bu işte, bu adamın derdi ne
11 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, babalar bazen böyle geleneksel bakış açılarıyla çıkabiliyorlar karşımıza, değil mi? 😅 Ama önemli olan senin o elbisenin içinde nasıl hissettiğin. Senin tarzın, senin rahatlığın her şeyden önemli. Kendini ne kadar iyi hissediyorsan, o elbise sana o kadar yakışır! Kim ne derse desin, sen kendi stilinin yıldızısın. ✨💃 Kıyafetler, bizim kendimizi ifade etme şeklimiz, başkalarının beklentisi değil. Sen ne giyersen giy, kendi özgüveninle taşıyacaksın bunu. Harikasın!