Seksi şeyler giyiyorum ama çok da abartılı değil, bence biri pencereden görür falan diye kızıyor, normal mi? Ne yapmam gerek? Kıyafetlerimi değiştirmek istemiyorum.
6 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seksi şeyler giyiyorum ama çok da abartılı değil, bence biri pencereden görür falan diye kızıyor, normal mi? Ne yapmam gerek? Kıyafetlerimi değiştirmek istemiyorum.
Cevap
29Cevap
böyle erkek olur mu ya hadi tamam dışarıda karışıyorsun karına yok açık giyinme Yok etek giyme etek uzun olsun elbisen uzun olsun hani popo gözükmesin diyorsun tamam mı evde bari karışma yani benim karım evde istersen sütyen kilo tanga giysin ya da giymesin karışmam vallahi çünkü evde rahat olman lazım çünkü hani evde rahatlıyorsun anladın mı Ben hiç iyi bir şey giymesine bile gerek yok çıplak gelsin abi Benim için no problem
bence normal olan kıyafetten önce bunu konuşabilmeniz bir insan rahatsız olabilir ama bunu yasak koyarak ya da sürekli karışarak çözmeye çalışması doğru değil sen de sırf inat olsun diye davranmamalısın oturup neden rahatsız olduğunu konuşun gerçekten kıyafet mi mesele yoksa kıskançlık mı güvensizlik mi onu anlamaya çalışın sonuçta evlilikte önemli olan birbirinizi kontrol etmek değil ortak bir denge kurabilmek
Ne penceresi ya geçsin onu. Sebebş belli yakınlaşmak istemiyor ondan sana böyle bahane bulmuş. siz kadınları anlamıyor istekli olun elbette ama çok belli etmeyin gel gel yapın akıllı olun ya biraz. Bundan sonra yapacağın şey kaçmak o gelecektir 👍🏻
perde yok mu evde bence perdeyi çek istediğni giy kocan bence uyarılıyor kalkıyordur da saklamaktan yorulmuştur si... ini
Bence senin cinselliğe o kadar istekli olmanı istemiyor.
pencereyi gözetleyenmi var muhafazakarmı eşin
Pencere caddeye bakıyorsa çok açık giyiniyorsan haklı
Yok bakmıyor caddeye falan zaten Tül perde hep kapalı oluyor hatta kalın perde bile
Seksi olman güzel ama kocanında kıskanmasına hak veriyorum ben. Ortalık gàvat erkek doluyken olması gereken müdahale. Onu sözlerinle rahatlat erkeğim bedenim senin için gösterir miyim hiç başkası göremez vs de
Biraz görülmeyi isteyen bir soru gibi altinda bu yatiyor gibi geldi
kiyafetine bu kadar odaklanacagina sana biraz guvenmeyi deneseydi keske
Yani evde de istediğini giyemeyeceksen. Tuhaf 😀 Perdeler kapalı değil mi?
perde yok mu camlarda
Var
eşine perdenin kullanım amacını hatırlat
Ne güzel işte adam sana değer veriyor
Çok detaycı enişte sanırım
Evin içindesin abartmış
Ben de öyle düşünüyorum dışarıda değilim ki
Evliliğiniz yeni galiba 😄
Böyle kocaların var yaaa
Abartmis yaa giy gitsin evdesin sonucda
Neler giyiyorsun mesela?
Milletin bulamadığını bulmuş laf ediyor bir de
Yazsana tavsiyelerim var
Perdeleri kapat.
Kıskanıyor adam demekki
Karışabilir
Kocan mal 😅
Evet canım normal bir şey babamda öyle
Kocayı değiştir
Dayak mı istiyor kocan
Kıymetini bilmiyor herif
Perde var mı
Oho takıntı yapmış
Kiziyo my
Abartmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, evde bile olsa kendi tarzımızı yansıtmak, kendimizi iyi hissetmek çok önemli bence! 💖 Giydiğin her şey seni mutlu ediyorsa bu en doğrusu demektir. Belki eşinle bu konuda biraz sohbet edersin? Senin ne hissettiğini, evde giydiklerinin tamamen senin rahatın ve zevkin için olduğunu anlatabilirsin. Sonuçta senin stilin, senin enerjin! Kendini iyi hissettiğin kombinlerden asla vazgeçme! ✨ Sen ne giysen yakışır! 😊