Geçen gün düğüne gitmiştik hafif gogus dekoltesi vardı. Üzerine ceket al ya da başka bisey giy dedi bende çıkarmadım tartıştık yanimdan ayrilmayacaksin o zaman felan dedi. Cidden yanından ayirmadi beni. Crop giysem onu da istemiyor göbeğini niye benden başkası görsün diyor. Diz üstü elbiseye zaten müsaade etmiyor ama ben giyiniyorum ya da askılı giysem ona da karışıyor ve kıyafet konusunda sürekli tartışıyoruz bu yüzden. Çok sıkıldım artık
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Eee bunu en başta düşünüp öyle nikah masasına oturacaktin gadası
çok açıksa haklı diyecektim mesela göğüs dekoltesinde hak verdim cropta da hak verdim kıskanmasına ama mini elbise ve askılıda vs de yapıyorsa offf kan kurutucu erkek modeli cidden
Boşanma sebebi
Tabi karışacak sizde saçmaladınız
Karışabilir ama bu kadarı da fazla bence
Fazla değil neden herkes senin memelerini bacaklarını görsün
Madem özgürlük diyorsunuz çıplaklığa evlenmeyin
Hafif dekolte giyince memelerimin hepsini açmış mi oluyorum ya da biraz kısa giyinince çıplak mı oluyorum? Bu nasil bi bakış açısı?
Bu nasıl bakış ne demek kaç erkek gördün az penisinin ucu görünen
O zaman sen kaç kadın görsün a mı gorünen. Bu bahsettiğin şeyle elbise giymem bir mi?
Elbise giyi ama ya kocan istediği gibi ya da kocayı boşa canın istediği gibi giyi
Bence çok saçma karışmasj mesela benim eşim olsan sen bir birey olduğun için en iyi kendin bilirsin derdim. ve ne giysen yakışır derdim
kocan haklı. sıkıldım falan deme. gösterme başkalarına. kocana göster sadece
Amacım başkalarına göstermek değil zaten. Fizigimi seviyorum ve giydiğim kıyafetlere güzel taşıyorum çokta yakışıyor. sevdiğim için de giyiniyorum
kocanın ricası olarak kabul et. o kadarcık hatrınız olsun birbirinizde
Niye en başından senin en basit kararlarına bile saygı duymayan biriyle evlendin ki
Tamam aşkım diyeceksin
Kocan sonuçta, zamanında evet demişsin yapacak bişey yok
Kocam olabilir ama ben kocama bağlı biri değilim kendi kararlarım görüşlerim var ve nerde ne giyeceğime ben karar veririm
Ozamaaan, dergal zamanı geriye alıyoruz ve 🪄
“seni seviyorum aşkım evlenmek istiyorum seninle”
Dediğin o güne gidip tüm heveslerini silip, realist olarak beş kez düşünüp bir kez karar almanı sağlıyoruz. 🪄🧙
Erkek adam bunları kaldıramaz sen bence geniş bir erkek bul
Geniş bi erkekle felan ne alakası var
Nasıl karışıyor ya pez. evengi o senin gibi hay@t kadınının
Bende kiskanirdim haklı
Böyle olduğunu bilerek seninle evlendi değil mi?
Özgüveni g. tünde gezen bir koca daha
İyi yapıyor ne baktırsın millete gbat mı olsun
Ne alaka
Ne ne alaka sen, kocana bakılsın ister misin
Bir şey olmaz takma kafana
Evlenmeden önce böyle giyiniyor muydun
Evet giyiniyordum
O zaman ne diyordu nasıl tepki veriyordu
O zaman da pek karışmıyordu sadece sen bilirsin ama biraz daha dikkat et giyimine diyordu o kadar ama evlendikten sonra çok karışmaya basladi
Çok dikkat çeken biri misin
Vücudun ön planda mı
Güzel bi fizigim var eşim de kıskaniyorum seni felan diyor
O zaman orta yolu bulmalısınız
Yani onu ikna ederek giymelisin
Onu ikna etmek zor olmamalı
Lafına getir ya da o adamla ömür geçmez
E göğüs çatalın niye acikki?
Kendime yakıştırıyorum güzel bi fizigim var
Olabilr o fiziği çatalı sadece kocan görmeli yatakta. başkası niye gorsunki? Bakması hoşuna mı gidiyor baskasinin
Yanımda kocam varken niye başkasi baksın. Ben hiç farketmedim baktiklarini
Bakarlar sen gormuyorsun ki.. göğüsler çok mu dolgun ki? Kocanda kiskanmis baya ama
Evet dolgun ama bu kadar kiskanilacak bisey yoktu bence
Ne kadarı açıktı peki? Yani hafif mi yokksa çatal acikmiydi baya? Beyazsa gogusler dikkat çeker zaten direk
Kendim zaten beyaz tenli biriyim. Haliyle goguslerimde beyaz. Aşırı bi dekolte yoktu birazcık gogus çatalı belliydi sadece o da dolgun olduğu için
TM işte dolgun ve beyaz en dikkat çeken göğüs tipi bu.. cataliniz işaret parmağı kadar acikmiydi?
Yok o kadar açık değildi
Yarım parmak varmiydi? Fotosu yokmu
Biraz eğilsem açılıyordu. Tam evden çıkarken işte ayakkablarimi yapıyordum eğildim. Eşim o an görünce değiştir üstünü dedi. Egilsen her yerin ortada falan dedi ama dugun ortasında niye eğileyim yani
Yarım parmak kadar vardır evet
Eğilince görünmüş demek çoğu.. yani bisey olur egilirsin belli olmaz ki akşam ne olacağı.. sutyende galiba renkliydi çok kocan bu yüzden bira kizmistir
Peki eşinin kıskanması senin hoşuna gidiyor mu? Ve kaç yıllık evlisiniz
Eğilsemde elimle önümü tutarim öyle eğilirim. Ayakkabı bağlarken önümde eşim vardı sonucta kapatmama gerek yoktu.
Evet kıskanması hoşuma gidiyor ama fazla olunca da sıkıyor insanı. 1 yıllık evliyiz
Sende haklısın. kaç yıllık evlisin? Bide kıskanması hoşuna gidiyor mu esinin
AA daha yeni evlisiniz.. yaşlar kaç peki
?
Ben 24 eşim 30
Kıyafetiniz o akşam ne renkti? Şimdi bak çatal yarım bile açıksa gemisi zaten bol. olur o yüzden çok görünmüştür eğilince.. peki kocan böyle anlarda akşamları istekli oluyor mu sana karsi
Kirmizi renkti egilince belki biraz açıldı evet ama o an eşim gördü sonuçta daha da eğilmedim.
İstekli oluyor evet özellikle giydiğim elbiseleri cok yakistiriyor bana.
Kirmiziysa zaten teninde beyaz baya belli etmiştir. haliyle sutyende kırmızıdır. yani özel bir soru daha sorcam burdan mi sorim?
Burdan sorabilirsinn
Esin o gece tartisincs yatakta yanastimi size ve haftada kaç kez beraber olursunuz istklimi size karşı?
Çok mu özel oldu yani kusura bakmayin
şu an hala eşinle aran bozuk mu?
Evet yanaştı yine yanıma. Hatta kendisi diyor tartişsakta uzak duramıyorum sana diye😃
Beraberligimiz değişiyor açıkçası. Hafta da 3,4 kez oluyor genelde
Evet istekli kendisi
Yok şu an aramiz bozuk değil
Hm bak gördünmu o gece yine görünce uçmuş göğüsleri... gecede peki 2 kez mi boşalır kendisi genelde
Bazen tekte bıraktığı da oluyor bazen 2. Kez de oluyor
Tek yapınca ikinciyi yap demiyor musun? ya da tek olunca uzun mu sürüyor
Ön sevişmeyi uzun tuttuğu için her türlü tatmin oluyorum. Zaten ilk benim tatmin olmamı sağlar sonra kendisinin
Hm peki bı yıl olmasına rağmen kaç dk sürüyor sadece içinizde kaldığı süre?
Özel mi oldu busoru
İçimde yaklaşık 20 dk kalıyordur
İyimis o süre.. genelde yavaş mi yapar sizi kiskaninca tartisinca filan yoksa sert mi?
Ben genelde soft başlayıp sert bitmesini seviyorum. Ama bazen de sadece soft olalım istiyorum. Tartisinca çok daha sert oluyor ya. Dün mesela düğünden geldik. İstedi kendisi bende karşılık verdim. Hep sert davrandı o esnada da sürekli sen sadece benimsin vücudunun herbir parçası benim felan dedi. Hatta hep öyle devam edince uyardim canımı acıtıyorsun diye.
Baya sertmis dün desene o zaman.. dün en çok goguslere saldirmistir o olaydan sonra.. genelde hangi pozisyonda sert oluyo?
Evet goguslerimle ilgilendi bayağı dün. Genelde doggy de sert oluyor
Dün fena kızartmis seni desene.. uçları isirdimi dün gece? Kaç dk ilgilendi göğüslerle tahmini? Normalden uzun emmistir dün eminim tartışmadan sonra
Uclarini hafif hafif ısırdı ama dün bayağı emdi. Sirf 15 dk goguslerimle ilgilendi neredeyse. Bebek emzirir gibi kocamı emzirdim bildiğin
Hhaaha.. sutyende kirmizimiydi baya beğenmiş belliki o an kapıda seni... peki hiç öyle eğilirken görmedimi daha önce seni?
Eğilirken çok kez gördü. Evde genelde askılı felan giyiniyorum sutyende takmıyorum eğilsem göğsüm görünüyor zaten
Biraz daha sık eğil onunde svmis öyle seni askilidan hariç hafif daha açık bişey giy.. bide yatak odasinfa ayna var mı karsida
Ya yorumlari herkes okuyo istekat lütfen 😅 herşeyi okicak insanlar
Kocanız mi geldi?
açık giyinmesen iyidir
yaşlar kaç
Ben 24 eşim 30
iki maşallah
yenimi böyle davranmaya başladı
Nerde yaşıyorsunuz peki
Ankara
Konuşma şansımız var mı sizinle
Sütyen takmıyon mu niye öyle yapıyo
Cokmu acikti