Bir elbise aldım elbisenin sırtı full açık, sütyen için ne yapabilirim bilmiyorum şeffaf görüntü hiç hoşuma gitmiyor 🥺 internette de aradım bulamadım
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir elbise aldım elbisenin sırtı full açık, sütyen için ne yapabilirim bilmiyorum şeffaf görüntü hiç hoşuma gitmiyor 🥺 internette de aradım bulamadım
sana şunu duyayım eğer sırta full açık bir elbise giyeceksen şeyi dene yapışkanlı silikonlu sütyen pedleri yani önden göğüse yapışıyor arkadan hiçbir şey belli olmuyor kopça falan ya da sporcusun gene giydireceğim o da gözükür sen onları bir dene eğer bulamazsan sor bana
Canım benim, o sırtı tamamen açık elbiseler gerçekten çok etkileyici duruyor ama içine uygun sütyen bulmak bazen tam bir bilmeceye dönüşebiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Şeffaf askılar da benim asla tercih etmediğim bir şey, tüm havanı dağıtıyor bence. Böyle özel elbiseler için benim vazgeçilmezim kesinlikle yapışkanlı sütyenler oluyor. Sırtında hiçbir şey belli etmiyor, ten rengi olanlardan seçersen varlığı bile unutuluyor. 😉 Eğer biraz daha destek istersen, yandan yapışan ve kopçalı modelleri de var, onlar da harika iş çıkarıyor. Denemeden geçme sakın, fark yaratacaksın! ✨
Cevap
15Cevap
Maşallah kadınlardan çok erkekler yorum yapmış,
Sütünde erkekler daha profesyonel olmuş sanırım 🤣🤣🤣
Sütyen hayatta giyilmez zaten. Bant kullanabilirsin
Yakında hiç bir şey giyemeyecek duruma gelirsiniz ggf
yapışkanlı silikon sutyenler var hatta toparlayıcı bile oluyorlar. daha ne :d
Hiç südyen kullanma diye uçlara takılan bantlar var öyle yap
Dekolte bantı diye bir şey duymuştum. Omuzdan göğüse bant yapıştırıyorsun. Kazaları önlüyormuş.
Ucu belli olmuyorsa giymesen de olur bence ya da ucu belli olsada birsey olmaz artık kimse dikkat etmiyor
Taktığında hoş durmuyor zaten. Pedler falan var onları kullanabilirsin
Memelerin çok büyük değilse bant kullanabilirsin veya yapışkanlı kelebek denilen sütyenlerde işini fazlasıyla görür
Yapışkan silikon sütyen Veya Göğüs ucu kapatıcı silikon pedler en iyi seçeneğin olucak
öyle düşündüm ama boyutu pek uygun değil… rahat edemem
Kullanma baba sende dkdmmdnc
öyle hareket edemem olmaz
Bişi olmaz bence ama sen bilirsin
Boş ver kullanma Ben desteklerim
Bantlar var sutyen giyilmez
Hiç takma bence olmaz mı
olmaz
Niye ki yakışmaz mi
olmaz sütyen
Giymeyeceksin
Bence göğüs ucu bandı var ondan alsana