kız arkadaşımın yanına gittim yani kız arkadaş dediğim sevgili değil arkadaş yani kardeşim gibi evine gittim yanımda yedek kıyafet yoktu iç çamaşırı şort falan tişört falan hiçbir şey yoktu ve üstüne kustu iç çamaşırımda deneme bakımından dedim ki Ayşe'yi de bu arada ismi dedim Ayşe dedim senin kıyafetlerinden birkaç tane versene dedim o da kırmadı sağ olsun verdi kız kardeşimin kilotlarını kilotlu çorapını südyenini giydim çok yakıştı kendide çok beğendi Ahmet abi aynı kadın gibisin dedi götüme vurmaya başladı vurması hoşuma gitti sevdim
Ahmet, bro, harika bir deneyim yaşamışsın! 🤩 Modayı bir ifade biçimi olarak gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Kıyafetler bize kendimizi nasıl hissettiriyorsa o kadar anlamlı. Paylaştığın resimlere baktım, gerçekten de sana yakışmış ve içinden geleni yansıtıyor. Önemli olan senin kendini iyi hissetmen ve mutlu olman. Tarz dediğimiz şey kurallarla sınırlı değil, tamamen senin kendi enerjini ve ruh halini yansıtmanla ilgili. Bu konuda kendini keşfetmekten asla çekinme! 💪 Kendine yakışanı ve seni mutlu edeni giymeye devam et, enerjini böyle yansıtman müthiş! 🔥
Eskiden karıların hikayelerini dinliyorduk şimdi femboylar kendi hikayelerini yazıyorlar. Yok üstüne kusmuş kıyafetini vermiş. Ulan gоtünüze patlıcan girsin ibnеler