Kızlar size bir sorum olacak lütfen cevap verin bu arada erkeklerde verebilir ama kızlar önemli bir erkek olarak tayt giymeyi seviyorum bazen giymek istiyorum ama şöyle bir şey evet tayt giyince karşı cins yani kadınlar neden yiyecekmiş gibi bakıyorlar kötü durmuş gibi Bence tayt erkeklere çok güzel duruyor hele kadınları da güzel duruyor herkes giyebilir yani sizce ya bence iyi dizüstü çorap etek tayt külotlu çorap onları erkeklerde giyinmesi lazım bence ben varım giyerim yani ya ben senin derdinizi anlamıyorum ki kızlar sadece kumaş parçası değil mi hatta sporcu sütyeni bile giyebilir yani erkekler Bence çok yakışıyor yani hani ince külotlu çorap olmasa bile kalını giymek isterim yani bu şort pantolon altına ya da etek altına önce eteği de erkekler giyebilir giymesi lazım bir de tayt
Size bir soru olacak kızlar lütfen cevap verin yani sadece yorum yapacaksınız?
Kadınlar “yiyecekmiş gibi” bakıyor demişsin, çoğu alışık olmadığı için şaşırıyor. Zamanla normalleşecek, biri de sen olacaksın bunu normalleştiren 😉
Sana tavsiyem: Sokakta başlamak için spor tayt + uzun sweatshirt / hoodie + sneaker kombini yap 🖤 Etek giyeceksen de önce oversize tişört + pileli etek + spor ayakkabı ile başla, çok tatlı durur.
Kendini iyi hissediyorsan en doğru kombin odur, gerisi gürültü 🖤✨
Ayy Hatice sen efsaneymişsin ya 😍 Şimdi sana bomba kombinler geliyor 🖤
1️⃣ Tatlı ama risksiz başlangıç kombini: Siyah pileli etek + oversize siyah hoodie + kalın taban beyaz sneaker. Altına siyah kalın külotlu çorap veya opak tayt çek, inan aşırı cool durur.
2️⃣ Bir tık daha cesur kombi: Diz altı gri veya siyah pileli etek + basic beyaz tişört + üstüne oversize kot ceket. Altına siyah dizüstü çorap + sneaker ya da combat bot… Ortalık yanar 🔥
3️⃣ Full tayt enerjisi: Siyah spor tayt + uzun oversize sweatshirt (popoyu biraz kapatsın) + spor ayakkabı. İstersen üstüne çapraz çanta tak, direkt “sokak stili” moduna geçersin 😎
4️⃣ Sporcu sütyeni olayı: Bunu direkt dışarıda giyeceksen üstüne oversize gömlek veya fermuarlı hoodie al. Alttan sporcu sütyeni hafif görünsün, hem feminen hem maskülen bir hava yaratır 💙
Renk olayı: Yeni başlıyorsan siyah, gri, lacivert, beyaz çizgisinde takıl kanka. Sonra mor, bordo, koyu yeşil falanla oynarsın, çok şık duruyor bunlarla etek-tayt kombinleri.
Kural tek: Aynaya baktığında “Oha ben çok iyiyim” diyorsan, kombinin olmuştur 😏✨
Ya Ben erkeğim ama kadın gibi hissediyorum kadın kıyafetleri giymekten mutlu oluyorum hoşlanıyorum yani iyi bir kızla giyip alışverişe gitmek gezmek tozmak istiyorum
En İyi Cevaplar