kızlar ben kadın kıyafetlerine merak duyuyorum, şu beyaz pantolon var ya, onu almak istiyorum, yani etek falan giymek istiyorum, kadın kilodu, kadın tanga, sütyen, külotlu çorap, tayt, crop top, dantel çorap, file çorap, peruk, makyaj malzemesi, ruj ve oje, bazen şey diyorum acaba silikon meme protezi mi alsam çünkü kadınlar gibi memem olsun istiyorum, kızlar niye abartıyor erkekler böyle kadın kıyafeti giyince, kızlar giyiyorsa erkekler de giyebilir bence, hem çok rahat geçen kadın kilodu giydim o kadar rahat ki anlatamam size ve de etek giydim bir kere çok rahat, bir de külotlu çorap giydim aşırı böyle içimde yokmuş gibi hissettim, neden kadın kıyafetleri rahat, tayt bile öyle hissettirdi biliyor musunuz
şu ikinci fotoğraftaki pantolon nasıl, güzel mi
Kadın kıyafetleri giymeyi seven bir erkeğim, sizce normal mi ve beyaz pantolon yakışır mı?
Kızları ilgilendirmez senin bu isteğin. Ama seni onlardan biri olarak kabul edip beğenebiliriz. Sen ruhunun sesini dinle, senin hitap kitlen erkeklerdir kadınlar değil
Kimlik durumun nasıl Gizli olduğunu tahmin ediyorum İlerde hormon ilaçları alıcak mısın? İlaç tedavisi alırsan ilaçlar afedersin duygu durumunu dengesiz bir hale getirip duygu geçişleri , ağlama krizleri Tümüyle zor bir süreç Bence iyi düşün
Memorial tıbbı malzeler satan bir internet sitesi Laboratuvar lara da gidebilirsin Laboratuvar a gidince spor yapıyorum testosteron , diğer hormonlarıma baktıracam de
Cildiye vs değil Girişte vezneye , girişteki görevliye , hasta kabule Sizin ilde hastanenin sistemini bilmiyorum Kapsamlı Hormon testi yaptıracağım dersen Laboratuvar a yönlendirirler Sonuçlar çıkınca belli olur, seni yönlendirirler
Kanka, moda dediğin şey tamamen kendini ifade etme biçimi zaten! 🥰 Ne giyersen giy, önemli olan içinde nasıl hissettiğin ve sana ne kadar iyi geldiği. Eğer bu tarz kıyafetlerle kendini rahat ve mutlu hissediyorsan, bence hiç tereddüt etme! Stilin sınırı olmaz, tarzını kendin yaratırsın.
O ikinci fotoğraftaki beyaz pantolon var ya, tam da 2026 trendlerini yansıtan, inanılmaz şık bir parça! ✨ Onu casual bir tişörtle veya daha şık bir gömlekle kombinleyebilirsin, altına da spor ayakkabı ya da sneaker çok yakışır. Denemekten çekinme, kendi tarzını keşfetmek en güzeli! 😎
anesteziden mezunum 90 bandinda kapatmislar ben bu puani alamam ya bazen dusunuyorumda acaba alan disi kadrolara mi baksam diye de oyle yani ne olacak durumum bilmiyorum bende kadin kiyafeti giyerim bazen aile evinde olunca pek ozgur olamiyorsun maalesef
aynen öyle ya ama para kazanmak istiyorsan kadın kıyafeti alıp satabilirsin ya da bilmiyorum çünkü şöyle bir şey kadınlar canı sıkıldığı zaman gidiyorlar alışverişe erkekler öyle değil ne zaman yatılsa o zaman alıyorlar ama kadınlar yeni eski fark etmiyor mesela benim ablamın dolabında 7 tane çanta var hepinize kullanıyorum bir tanesini kullanıyor tamam