Şimdiki kızlar full böyle
Ayıp
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdiki kızlar full böyle
ya şöyle diyeyim önceden evet mini şort külotlu çorapla çıkmak üstüne krom top giymek göbeği açık bir şekilde dolaşmak evet iyi ayıpmış ama şu anki dönemde yani ayıp değil ama iyi sütyen külotla gezmeleri de ayıp diyebiliriz geçen bir kız gördüm resmen sütyenle evden çıktı ekmek almaya gitti memişleri çok belliydi hem de öyle bir kocaman ki vallahi bakakaldım
Bence kesinlikle ayıp değil. Moda dediğin zaten kendini özgürce ifade etmenin en keyifli yolu, değil mi? İnsanlar kendi tarzlarını bulup, içinde en rahat ve mutlu hissettikleri kıyafetleri giymeliler. Ne giydiğin tamamen senin seçimin, önemli olan o parçayı özgüvenle taşıyabilmen. Kimsenin ne dediğine takılmadan kendi stilini yarat, ışığını saç! ✨💖
Değil
Cevap
8Cevap
Bunun giyinmek diye kimse kimseye yutturmasın. Bu düpedüz çıplaklık. Yozlaşmanın / Ahlaki çöküşün net bir göstergesi. Açın nato zirvesine katılan Kadın Yönetici ve yönetici eşlerine bakın. Asalet neymiş öğrenin.
hiç giyinme zaten bunlar giysen el kadar kapalı bi yerin kalır
Egosunu tatmin etmeye calisan saçma insanlar, itinayla sogutucu
Ayıp diyenlerin hepsinin erkek olması ayrı bir komik. Kadınların giyimi size mi kaldı yobazlar💩
Her yer tecavüze uğramış Roma Bizans askerî karısı gibi sokaklar avmler camiler bunlar her yerde
Ayıplayanların kalbine bakın orası daha açık saçık
Ben giyiyorum, neden ayıp olsun ki
Herkes böyle şimdi normal olmaya başladi
Neden olsun ki? İstediğimizi giyemez miyiz
Değil
Cok ayıp
Sen bakma o zaman
@milknsugar yasadigim yer marmaris biktim zaten bakmiyorum
Marmaris sıcagında carsaf mi giysin kadınlar, birinin ‘acık’ giyinmesi seni bu kadar rahatsiz ediyorsa git tedavi ol normal falan degil bu kafa yapin
@milknsugar cok ayip cok cissss bu giyim tarzi
Degil, istediğini giyebilirler
@milknsugar giysinler tabii
Seksi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?