Güncellemeler
1 yıl
Günlük giyim için demek istedim.
Giydikleri elbiseden üstten çok belli olmasada yandan dekolteli giydiklerinde. Göğsünün boyutunu anlayabiliyorsun bu kadar dekolte giymek abartı değil mi? Anlamıyorum millet senin göğüs boyutunu öğrenince ne olucak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yerine göre değişir günlük hayatta avm falansa giyerim ama normal bir yer için giyinmem tercih meselesi
Günlük hayatta bnce bi tık fazla ama özel günlerde dğl.
Özel günlerde evet olabiliyor ben günlük hayat için demiştim. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏
Sergiliyor işte reklam yapıyor. Ego tatmini, beğenilme arzusu.
valla dikkat çekmek için herkes her şeyi kullanmaya başladı. çok özür dileyerek yazıyorum her dışarı çıktığımda bikaç külot görmeden eve gelemiyorum.
Canı... İstiyor da ondan
Olabilir
Yav diyorum ya
Yani amaç o yoksa kimse belli olsun istemez
Bencede sana katılıyorum
Üstten belki hani kıyafet falan da yandan ortadan saçma
Evet üstten belki. Ya şöyle dekolteyi öyle iniyorki. İki gosununde boyutu belli oluyor. tshmin etmen hiç zor değil
Ya öyle onu geç bazı giyinenler var ben görüyorum yakınımdi sütyen nerde diyorum gözüküyor diyorum sus falan diyor bu boyut yani adamın onu gösteresi var
Oha ya valla dediğin gibi göstermek istiyorlar. Bence böyle yapınca erkekler iyi gözle bakmaz. Kendi degerini düşürür.
Bakmaz ama yatağa atmaya ilk onu seçer bı kız vardı büyük artık ama dar giniyor daha da önde onu gözüne sokma peşinde geziyor
Bizim siniftada öyle bir kızlar var ya.
Erkekler öyle kızlarla o zaman gerçekten sevdiği için yanaşmaz. Sadece yatağa atmaya çalışırlar. Erkekler böylemi dusunur
Pislik sürüsü bı meme onlarda var sanki açsan bok gibi çıkacağına da iddiaya girerim tek varlıkları o çünkü
Tabiki öyle kim niye severek yanassin
Haklısın bencede öyle
Yani yüzünde güzellik olmayanın başka yerinde zor olur
Herkeste var ama nasıl giyindigini bileceksin. Onu gösterim kendini dikkat cekmen seni değerli değil aksine değersiz yapıyor.
Haklısın bunun farkında olan kız nadir ama işte
Sen niye takıldın bu konuya ki
Abarti olabilir ama halinden memnunlar
Var ki gösteriyor demek ki
Öyle deme 'havalı ve seksi' sonuçta
Abartı evet
Abartı
Dikkat cekmek için.