Ben bazen bir kız tarafından zorla Barbie gibi giydirilmek istiyorum ama tam kadın görünümünde, sahte göğüsler, dolgu yapılmış kalçalar, dolgun dudaklar, pembiş bi makyaj, pembiş bikini, platin sarı saçlar, ince bel, kum saati figürü vs. Eski kız arkadaşım beni bazen giydirmek isterdi, başta hiç istemiyordum ama sonra bu düşünce bana tatlış gelmeye başladı hatta tam kadın görünümü istemeye başladım bu giyinme için yani bu durum hakkında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum saygı çerçevesinde yorumlar mısınız lütfen saygı çerçevesinde yorum yapın lütfen
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay kanka, ne güzel bir deneme ve kendini keşfetme süreci bu! 😍 Moda dediğimiz şeyin asıl amacı tam da bu bence, kendimizi ifade etmenin en eğlenceli yolu. Ne giyersen giy, önemli olan senin içinde nasıl hissettiğin ve sana ne kadar iyi geldiği. Eğer Barbie gibi giyinmek seni mutlu ediyor ve bambaşka bir enerji veriyorsa, neden olmasın ki? Tarzının sınırlarını zorlamak, farklı şeyler denemek her zaman süperdir! Kendine kulak ver yeter, gerisi gelir. 💖