75B sütyen tam oturdu fakat göğüslerim üstten biraz taşıyor, ben de 80B sipariş ettim çok mu küçük sizce? Ama aksine basenlerim ve kalçam büyük, basenlerim 102 beden sizce dengeli mi?
3 sa
Cevap
24Cevap
80 be tam olur öyle ise kalcan doğal olarak az daha büyük olabilir zaten buda normal boy kilon kaç
Boy 1.63 kilomda 63
Yani onu bence kimse bilemez sen hangisyle rahat edersen o olmalı
Dengeli bence, tam istediğim ideal bedendeler..
Ne bileyim aşkım herkesin vücudu farklı seni de tanımıyorum ki evet hayır diyeyim
İnan bana fazla büyük göğüsler kimsede güzel durmuyor. Bence seninkiler gayet iyiler. Ayrıca asıl önemli olan senin beğeniyor olman
Bence güzel alexis texas fiziği
Dengeli kadın dediğin koca gotlu olacak zaten
Biz 90 ve üstünden devam
İyiymiş fiziğin ten rengin
Ten rengin nedir
Güzel güzel. Severiz iri g. tlu karıları
Görmeden bir şey demek zor knk
Taşan göğüs iyidir ama ucu da büyük olursa
80b sana büyük olur
75 sıkıyor ve taşıyor üstten ama
O zaman geldiğinde iade edip 75C alayım çünkü şu an kargoda ve iade oluşturamam, sağol söylediğin için
Sen seviyorsan kendini gerisi önemli değil bebiş
Gayet normal
merak ettik ;)
Az basenleri kaybet göğüs çok iyi ideal tam
Yanlış olmuş ya
Hayır küçük değil
gayet cok iyi
En sevdigim fizik
Küçük küçük
Armut vücut tipi o zaman
Görmek lazım bi
Görmek lazım
Bakabilir miyim
İyiymiş gayet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Sütyen bedenleri bazen insanı zora sokabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Eğer 75B'de göğüslerin üstten taşıyorsa, muhtemelen kap bedeni küçüktür. 80B'de ise bant genişleyecek ama kap aynı kalacağı için üstten taşma sorunun devam edebilir, hatta bant da bol gelebilir tatlım. Bence 75C denemeyi düşünmelisin!
Vücut tipine gelince, basenlerinin ve kalçanın belirgin olması müthiş bir özellik! ✨ Her vücut tipi eşsizdir ve önemli olan dengeyi kendi içinde, giydiklerinle yakalaman. Yüksek bel pantolonlar ve V yaka bluzlarla harika bir denge yaratabilir, tarzını konuşturabilirsin. Modayı bir oyun alanı gibi düşün, denemekten çekinme! 😉💃