Saçlarını tam kapatmıyor olabilirler de ama giyim tarzları falan çok hoşuma gidiyor ve çok bakımlı oluyor. Makyajları özellikle çok hoş değil mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç hoş değiller üstü Mekke altı Paris en korktuğum insan tipi ve en urusbunun çıktığı tipler
abartma istersen
Yoo abartmiyorum en çok urusbuluk kapalilardan özelliklede yalandan başına örtü ortenlerden çıkıyor görünce direkt notunu veriyorum hiçte çekici değiller
zevklerin çok kötü
onlar kadar güzel olmadığın için kıskanıyorsun
Zevklerim kötü falan değil sadece sen sapiksin
Evet ama yaptığı yanlış
Makyajlı kız mı seviyorsun
evet
Senin maddi durumun iyi ve eğlenceyi seven biri misin
evet öyle zaten
Zaten derken bunlar benim tespitlerin
tespitlerin basarılı
Başka bir şeyler söylim mi
dinliyorum
Gurmelik var ayrıca çay veya kolaya düşkünsün
sen beni tanıyor musun
benim hakkında nasıl bu kadar dogru bilebiliyorsun
İkimiz de gizliyiz tanımıyorum ama nasıl yaptığımı birazdan öğretirim. Sadece sen de bana yardımcı ol bu yeteneğimi geliştirmeliyim doğru değilse değil demen lazım beni kandırmış olursun
yardımcı olurum tabii
doğru olmazsa derim zaten neden yalan söyleyim
Son bir tahminde bulunucam o zaman. Sosyal medya hesabın açık olabilir ama çok kuvvetli degil bu ihtimal. Bir de araba ya da seyahate özel ilgin var. Sevdiğin kadın tipini de tarif edebilirim ama sonuncusu tuttuysa yoksa tezim çürür.
hesabım gizli. arabaya ilgim var. baya var hatta. seyehate çok yok ama.
sevdigim kadının tipini de tarif edebilirsin
Geniş alın ve dolgun dudak öne çıkıyor. Gözler genelde büyük. Kalem kullanilmis gozu one cikaran makyaj dikkatini cekiyor. Sunrooflar gercekten bakımlı. Bakımlı ve temiz kadın seviyorsun. Temizlik sen de yapıyorsun hatta bence.
tek yanlıs cümlen yok
sen nasıl bu kadar bilebiliyorsun
bu özel yetenek falan mı
Nasıl yaptığımı anlatıyım. Öncelikle ben küçüklüğümden beri gözlem yapan biriyim sessiz bir çocuktum. Sonradan çok insanlarla muhatap oldum ve insanları kafamda kategorize ediyorum. Bir ortak özellik bulup eşleştiriyorum. Seni de aslında sunroof sevdiğini düşündüğüm biriyle eslestirdim. Onun hakkındaki cikarimlarimi sana saydım. Sen farketmeden çok yardımcı oldun bana aslında. Senin dogrulaman onun hakkında da doğru bildiğimi kanıtlamış oldu. Bunlar benim gozlemlerim o kişiyle de 1 haftalık bir muhabbetim vardi sadece. Bunları onu gozlemlerken yaptığım cikarimlar yani. Ama aşama aşama ilerliyorum. İkinci sorumu dogrulamasaydin başka biriyle eşlestirip onun karakterinden devam edecektim
bu gercekten yetenek. ama gercekten dogru tahminler yapıyorsun ve karşıdaki kişiyi şok içinde bırakıyorsun.
senin içinde uygunsa daha fazla yardımcı olmak isterim bende etkilendim bu durumdan çünkü
Sorum kalmadı aslında sana bir kimlik verdim o kategoridesin artık. Sadece yaşını merak ediyorum
senin sorun olmayabilir ama benim sorularım var
konusmak istemiyorsan söyleyebilirsin sorun degil
19 yasındayım bu arada
Burdan soru sorabilirsin bana istediğin kadar ama ben özelden kimseyle yazismiyorum genelde gizliyim.
soracagım sorular biraz özel de
buradan sorabilecegim sorular degil
bende gizliyim zaten toplasan maks 2-3 kisiyle konusmusumdur ne yapalım bilemedim
Maalesef. Burdan olursa cevaplarım kendine iyi bak
Öyleler
Çekici duruyor niyeyse