Güzellik & Bakım Turuncu kızlar çok güzel değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor daha 18 yasinda ukraynalı model cok guzel degil mi gercekten ve sadece 38 bin takipcisi var ig: katyasitak Turuncu kızlar çok güzel değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Aynen gadası oldukça hoş 0 0 Yorumla
Cagkes Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Turuncu kız tabiri ne ya 🤣🤣🤣🤣🤣Evet kız güzel, zaten çirkin olsa model olmazdı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tam kizil da degil ne deseydim Yorumla Cagkes +1 yıl Turuncu saçlı desen daha iyi sanki Yorumla
defgee Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Tamam guzel de bakalim dunya gorusumuz uyuyor mu? Lahmacunu sogansiz seviyorsa anlasamayiz. 0 0 Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Muthis adeta picassonun cikis eseri gibi koy koseye izle bunu 😂 0 0 Yorumla
Tatlıçocuks Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bak turuncu dedin beni zayıf noktamdan vurdun şimdi 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı. Her güzelliğin kendine has bir özelliği cazibesi vardir 0 0 Yorumla
BabaYaga12 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı. Ukrayna tatil için güzel hazır paramızda değerli orda 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Güzel ama ünlü olacak kadar değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl unlu olan herkes cok guzel sanki Yorumla cann22 +1 yıl Takipçi sayısından bahsettiğin için öyle dedim Yorumla
GlitchyAndFuzzy Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Güzelliğin saç rengiyle alakası yok maalesef. 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 329 cevap paylaştı. Böyle manitam olsun 100 yıl tribini çekerim be :d 0 0 Yorumla
Nickinizisss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet çok güzelBiraz da bunu abartalım 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. Hojjjdur ama benanehhh... 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. hepsi olmamakla evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aynen gadası oldukça hoş
Turuncu kız tabiri ne ya 🤣🤣🤣🤣🤣
Evet kız güzel, zaten çirkin olsa model olmazdı
tam kizil da degil ne deseydim
Turuncu saçlı desen daha iyi sanki
Tamam guzel de bakalim dunya gorusumuz uyuyor mu? Lahmacunu sogansiz seviyorsa anlasamayiz.
Muthis adeta picassonun cikis eseri gibi koy koseye izle bunu 😂
Bak turuncu dedin beni zayıf noktamdan vurdun şimdi
Her güzelliğin kendine has bir özelliği cazibesi vardir
Ukrayna tatil için güzel hazır paramızda değerli orda
Güzel ama ünlü olacak kadar değil
unlu olan herkes cok guzel sanki
Takipçi sayısından bahsettiğin için öyle dedim
Güzelliğin saç rengiyle alakası yok maalesef.
Aynen, hoş oluyorlar.
Benim pek hoşuma gitmiyor
Böyle manitam olsun 100 yıl tribini çekerim be :d
sanki büyüyememişler.
Evet çok güzel
Biraz da bunu abartalım
Hojjjdur ama benanehhh...
kesinlikle çok iyiler..
Abi mükemmel ya 🤭
Değil
çok tatlış
Evet çok güzel oluyolar