Siyah nokta maskesi gratis ve yüz bakım önerisi olan var mı? Gratis yüz maskesi önerileri veya aloe vera jeli gratis nasıl? tonik kullanan var mı peki? Önerilerini bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yağlı, sivilceli ve siyah noktalı bir cilde sahip biri olarak kullanıp memnun kaldığım ve çevremden de iyi olduğunu duyduğum gratis yüz maskesi önerileri ile karşınızdayım :)
1. Himalaya Arındırıcı Çamur Maskesi

Fuller toprağı ve ceviz özleri içeren bu maske gerçekten arındırıyor. Ancak karma ciltlerde kuru yanaklara kullanılmasını önermem, kurutucu ve yakıcı olabilir. Cildi pırıl pırıl temizliyor.
2. Himalaya Neem Özlü Peeling Etkili Arındırıcı Maske

Aynı markadan gidiyorum ama yağlı ciltler için maske gratis deyince aklıma hemen bunlar geldi. Bu bir soyulabilen maske; siyah noktalara ve gözeneklere çok iyi geliyor ve soyulabilen maskeler içinde kullandığım en nazik olanlardan biri. Cildi matlaştırıyor ve gözenek görünümünü de azaltıyor.
3. Dermokil Natural Skin Siyah Nokta ve Pürüz Karşıtı Yüz Maskesi

Gratis siyah nokta maskesi deyince akla gelen ilk maskelerden. Bu ürünü kullanmadım ama Dermokil bentonit içeren maskeleriyle cildi temizleme konusunda çok başarılı. Duş sonrası kullanarak gözeneklerinizi güzelce arındırabilirsiniz. Temiz gözeneklerde zaten siyah nokta oluşumu olmaz.
4. Cettua Clean&Simple Yağ Kontrol Yüz Maskesi

Cettua'nın kağıt maskeleri ve siyah nokta bantları çok başarılı. siyah nokta maskesi gratis denince de aklıma ilk gelen markalardan biri oldu. Bu tek kullanımlık kağıt maske cildin fazla yağını alıyor ve daha mat, dengelenmiş bir cilt sağlıyor. Üstelik bunu yaparken cildi de kurutmuyor.
5. Nivea Urban Skin Detox 3'ü 1 Arada Arındırıcı Kil

Maskeyle, peelingle ayrı ayrı uğraşmak istemeyenlerin favorisi 3'ü 1 arada ürünler. Nivea'nın bu ürünü de pirinç ve yeşil çay özleriyle hem temizleyici, hem peeling, hem de maske olarak kullanılabiliyor.
Bu ürünlerin etki göstermeleri için en azından haftada bir olacak şekilde düzenli kullanılmaları gerektiğini unutmayın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cilt Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYemene içmene de çok dikkat etmek lazım. Kahve, alkol, yağlı ve baharatlı, tuzlı yiyecekler cildi mahveder. Süt de içindeki yağ ve bakteri içeriğinden ötürü sivilce sebebi olabilir. Cildiniz sivilceye meyilli ise, en azından bir süre süt içimine ara vermek gerek. Onun yerine mesela peynir de iyi bir kalsiyum kaynağıdır.
Onun dışında cildimi ya 3in1 ya da cilt temizleme jeliyle temizliyorum, arada maske yapıyorum. Akne için jel sürüyorum, yağlı ciltler için olan bir krem var onu ve güneş koruma faktörü olan hassas ciltler için olan kremi bir arada kullanıyorum.
Yer yer kuruluk olabiliyor cildimde. O bölgelere ekstra nemlendirici sürüyorum.
Dudaklarıma önce nemlendiren güneş koruma faktörlü krem sürüyorum, çevresi kuru olabiliyor. Sonra dudak balsamı, ruj veya renkli nemlendirici uyguluyorum.
Bir de saçlarımı yüzümü yıkamadan önce düzleştiriyorum. Çünkü düzleştirirken saçıma sürdüğüm bakım ürünü ve buhar yüzüme bulaşıyor. O nedenle düzleştirdikten sonra yüzümü yıkıyorum. Böyle bir çözüm geliştirdim işte ben de.. :)
Sadece yüz değil, tüm vücut önemli. Ellerimi her yıkadıktan sonra krem sürerim mesela. Tırnaklarıma haftada bir bakım yaparım. Her duştan sonra ayaklarıma, dizlerime ve dirseklerime nemlendirici sürerim. Duş srasında da peeling yapan ve nemlendiren bir duş jeli kullanıyorum. ama yakında bu sistemi değiştireceğim.152 Yorumla- +1 yıl
Light peynir.
+1 yılFlormar'ın Papatya-Kayısı-Aloe vera özlü temizleyici bakım jellerini kullanıyorum. Papatya ile 15 dakika bekletip cildin gözeneklerinin açılmasını bekliyorsun, kayısı çekirdeği parçaları içeren krem ile siyah ve beyaz noktaların bulunduğu gözenekleri gevşetiyorsun, son olarak da aloe vera özlü jel ile 10 dakikalık maske uyguluyorsun. Bugüne dek yüzdeki siyah veya beyaz noktaları resmen çıkarttığına şahit olduğum hiçbir cilt bakım ürünü olmadı. Flormar da dahil. Sadece cildin gözeneklerini gerçekten açtığını ve cildinin nefes aldığını hissettiğini söyleyebilirim. Uygulama sonrası dururlanmadan oval hareketlerle masaj da yapıldığı taktirde kan dolaşımını da hızlandırarak ciltte mükemmel bir beyazlık ortaya çıkarıyor. Yumuşaklığın ve nefes alan cildin etkisi 3-4 gün hissedilebilir. Ciltteki beyazlık ve saf görünüm için 1 gün diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılBen yillarca yuzumdeki sivilcelerle ugrastm uzman oldum bu konuda artk yagli yiceklerden ve baharatlardan uzak durmalisin yuzumu surekli yika iltihapli sivilce olustugu zaman uzerine limon sur aninda kuruyo iz yapmayida onluyo ayrica temizleme sutu kullanmani onerirm kardesm gecmis olsun
00 Yorumla
En Iyisi Sana Solim Dove Sabunlari Var Onu Kullanin Kizlar Cilde Iyi Gelir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
6Cevap
- Cilt Bakım konusunda 897 cevap paylaştı.
u +1 yılPure mentre diye bir maske var onu alıp kullanabilirsin. Bu maske yağlı ciltler için oldukça etkili ve iyi bir maske siyah noktalı cilt içinde tercih edilebilir.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu konu ile ilgili baya bir takıntılı olduğumu söyleyeyim.
Karma bir cildim var, t bölgem yağlı geri kalan yerle r kuru.
gözeneklerim belirgin ve akne probemi yaşıyordum fakat cilt bakımı uyguladığımdan beri baya bir azalma gördüm.
öncelikle haftada 1 kez himalaya markasının maskesini kullanıyorum gratis watsonslarda bulabilirsin gayet uygun. daha sonra peeling yapıyorum (garnier saf ve temiz , ya da kahve telvesi limon karışımı ile.) daha sonra garnierr neem temizleme jeli ile temizliyoum. daha sonra the body shopun toniğini uyguluyorum (kesinlikle harika öneririm trendyoldan almıştım.) daha sonra iyice nemlendiriyorum. cildim çok yorgun ise bunların dışında gül suyu ile masaj yapıyorum00 Yorumla
+1 yılinstagramda ciltbakımı_maske isimli bir sayfa var ordan temin edebileceğin özel argan yağı kil maskesi var aşırı iyi geliyor yüzdeki parlaklığı alıyor benim cildim yağlıdır da.. sivilce kurutuyor rengini açıyor.. istersen bakabilirsin.. gerginlik hissi veriyor bir de..
00 Yorumla
+1 yılKükürtlü sabun yağlı ciltler için kesinlikle çok iyi bence sadece doğal sabunlar tek yapılması gereken bakım gece yatmadan önce ve sabah yüzünü bu doğal sabunlarla yıkadıktan sonra nemlendirmen yeterli olucaktır tabi benim düşüncem
00 YorumlaCilt tipine göre kil maskesi
Nemlendirici krem
Dudak kremi
Göz altı için krem
Duruma göre peeling vb. ürünler ama kullanım zamanı önemlidir.
Ürünlerin doğal olmasına önem ver. şu an aklıma gelen bunlar bir sürü cilt bakım ürünüm var.00 Yorumlasivilcem olmadıgı için sivilce giderici urun falan kullanmıyorum arada kil maskesi yapıyorum ayrıca surekli pirinc unu maskesi yapıyorum nemlendiri kullanıyorum tonigide arada bir kullanıtım gozeneklerim sıkılaşsın diye
02 Yorumla- +1 yıl
evet @tarikkk42
Cilt Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Sabah uyaninca yikiyorum... Sonra kendi haline birakiyorum.. Arada sirada aklima gelirse yilda bir kac kez limon sürüyorum o kadar... :D Cildi abuk sabuk seylerle bozmaya hic gerek yok.. :D
10 YorumlaGül suyu ile yüzünü temizleyebilirsin. Aklıma geldikçe ben de yapıyorum. Buz kalıbına maden suyu döküp bir iki damla da limon sıktım. Aklıma geldikçe yüzümde gezdiriyorum. Cildin hava almasına yardım ediyor.
00 Yorumla
+1 yılBen tonik kullandim bir sure. Cildin yagliysa cildindeki yagi temizliyor ama sivilce yapiyor tonikler. Belki herkesin cildinde farkli etki gosteriyor olabilor ama bende sivilce yapti
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) yağlı bir cildin mi var
+1 yılGulsuyu ve pudrayi karistirip kur haline getirip surup bes dk bekletip geri gul suyuyla yikiyorum hem siyah nokta hem sivilce kalmiyor birde yuzu parlak gosteryr
10 Yorumla
+1 yılsadece kizlar mi yapiyo :Dd clearskin maske oneririm haci cillop gbi yapiyo yuzumu :DD
21 Yorumla
Soran+1 yılhayır kız erkek ciltleri farklı olduğu için kızlara hitapen sordum
Cyrene in Alkolsüz toniği var ; çok iyi.
Bir de günlük yüz temizleme jeli+nemlendirici ve göz kremi dışında ayda bir güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırıyorum. Böyle çok az ürün kullanıyorum00 YorumlaHer gun yogur limon türk kahvesi karıştırıp peeling maske yapiyorum ve nemlendirici cok ıyi geliyor sivilice cikmiyor leke ler azalıyor ama hergün gece yatmadan
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılHer gece yatmadan yüzüme nemlendirici sürüyorum zamanla hem cilt nemi dengeleniyor hem daha canlı oluyo arada bir bal sürüyorum bal lekeleri yok ediyo mutlaka sür
05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Aynen öyle tabi flash tv deki olcak diğer kanallardaki olmuyo
Soran+1 yılhahha teşekkür ederim deneyeceğim :)
Ben nemlendirici sabunla yuzumu yikiyorum (soguk suyla) sonra bide saf gul suyu cildim cok guzel parlak dene bence
00 YorumlaAynı zamanda seks hayatı olanlar için bir önerim, yüzünüze sperm sürerseniz pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz.
04 Yorumla- +1 yıl
yok artık kafamı buluyosun
- +1 yıl
saf mısın sazan mı kızım. snde milletle alay edicegine madem öyle birşey var spermleri kendi yüzüne sür tipsiz suratın için
+1 yılTemizliyorum, tonikliyorum, nemlendiriyorum.
Haftada bir peeling ve maske kullanıyorum
Güneş koruma faktörlü kremlerde dahil
Organik ürünler tercih ediyorum00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey yapmıyorum bakımsızlıktan ölmezsem iyidir :D ölsem makyajsız çıkmam ama dışarı o ayrı
10 YorumlaHicbisey yapmana gerek yok sık sık soguk su ile yika bn uyguladm faydasini gordum kremler cildi mahfediyo..
00 YorumlaGülsuyu kullanıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm hem de doğal ve bir zararı yok
00 Yorumla
+1 yılHer gun duzenli bir sekilde sabah ve aksam sabunla temizleyip aksamlari gece kremi gunduzleri gunduz kremi kullaniyorum. Makyaj yapmiyorum...
00 Yorumla' sabah suyla yikiyorum :D bu yasima kadar sivilcem bile olmadi cok sukur gerek duymadim
00 YorumlaCanım annem aktardan bir kıl maskesi almış argan yağı özlü çok iyi onu kullanıyorum tonikler bana yaramiyor
00 Yorumla
+1 yılHer sabah soguk suyla yikiyorum peeling urunleri kullaniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi peeling ürünleri? marka olarak
Pembe greyfurtlu jel ile yüzünü yıkıyorum daha sonra yüz fırçasıyla yüzümdeki ölü derileri soyuyorum daha sonra da nemlendirici kullanıyorum kuru cilt için
00 Yorumlayıkıyom kremlıyom. tonık asla kullanmam. kurutuyo çünkülüm.
yüzüm bebek poposu gıbın :-(10 Yorumlapeeling yapıyorum her gün bide yüzümü yıkadıktan sonra gül suyu toniğini kullanıyorum ve makyajımı silmeden asla yatmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAvenenin yuz yikama jelini kullaniyrm sabah aksam. Vede gulsuyuyla cildimi siliyrm hergun guzel denemelisin bide jojoba yagida cilde iyi geliyo :)
00 YorumlaHicbir sey suanlik hic bir sey kullanmiyorum kendi haline bitaktim belki ilerde surerim krem falan
10 YorumlaYüzünü içtiğimiz soda ile yıka gerçekten faydasını göreceksin
01 YorumlaBol su içiyorum, yüzümü bol bol yıkıyorum, sabun kullanıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsabun markası?
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılsperm de demir ve protein vardır bunlarda dişin beyazlamasını ve kemiklerin gelişmesinin sağlar (kafa bulmuyorum tıp3. sınıf öğrencisiyim)
12 Yorumla
+1 yılhaftada iki kere peeling yapıyorum hergün bioderma ile temizleyip termal su sıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılYemene icmene dikkat et ve peeling yap gül suyula yuzunu sil
00 Yorumla
+1 yılMaske yap, krem kullan, spor yap, iyi beslen, seker yeme
00 YorumlaDeborah peeling ve makyaj temizleme jeli ve tonik kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBitkisel kremler kullan mesela alizade diye bir ürün var onu kullanabilirsin çok işey yarıyo :D benim cildimde yağlıda :D :D
00 Yorumla
+1 yılkahve ile limon yap hem siyah noktalar gider hem yumuşacık olur yüzün :)
00 Yorumlagül suyu kullanıyorum sadece çok güzel temizliyo cildi müthiş arındırıcı ve kimyasal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsivilce tedavisi görüyorum onun dışında başka bir uygulama yapmıyorum maalesef :)
00 Yorumla
+1 yılMakyajla uyumam ve garnier kullanıyorum şahsen..
04 Yorumla
Soran+1 yıl3'ü bir ara mı
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılonu bende kullanıyorum peelingi ne kadar aralıklarla yapıyorsun
- +1 yıl
Hergün
Sperm maskesi kullan iyi gelir :)
12 Yorumla- +1 yıl
Nasil bir insansin ya
Hıcbır sey tonık kullanıyorum arada düzenli degıl
00 YorumlaYüzümü sebamed sabunuyla yıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılKefir sabunuyla yüzümü yikarim
00 Yorumla
+1 yılBitkisel esanslı maske
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılpeeling
00 Yorumla
+1 yılher sabah yüzümü yıkıyorum ::D
00 Yorumladogal halim güzel
21 Yorumla
Soran+1 yılhahhaha o da iyi :D
+1 yılkahve ve bal
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılnemlendirici
10 Yorumla
+1 yılNivea All in 1
02 Yorumla
Soran+1 yılsiyah noktalar için mi?
- +1 yıl
Sayılır yüzümün nefes aldığını hissettirmesi güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakipteim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeke boku
10 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Yağlı Ciltler, Siyah Noktalar İçin Gratis Yüz Maskesi Önerileri Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne