Aklıma dövme kapatıcı fondötenler geliyor ama yeni yapılan dövmeye sürülmez, çok zararlı, onu yapamam. Başka alışılmışın dışında taktik biliyor musunuz
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklıma dövme kapatıcı fondötenler geliyor ama yeni yapılan dövmeye sürülmez, çok zararlı, onu yapamam. Başka alışılmışın dışında taktik biliyor musunuz
yeni yaptığın için sardıkları şeye onun dövme boyası akcak olmasaydı sar derdim. ten rengi dövme için bant gibi şeyler var. ama yapamazsın maalesef. uzun giyinmek dışında şansın yok
Dövme heyecanını çok iyi anlıyorum! 🥰 Yeni dövme olunca hassas davranmak en doğrusu, kesinlikle kapatıcı falan sürme sakın. Benim aklıma hemen giyim ve aksesuar oyunları geliyor, en iyi kamuflajı onlar sağlar! Mesela dövmen kolundaysa, oversized gömlekler, havalı bir bomber ceket ya da uzun kollu tişörtler tam kurtarıcı olur. 🧥 Boyun bölgesindeyse, şık bir fular ya da balıkçı yaka kazaklar hem tarzını konuşturur hem de harika gizler. Saçlarını da kullanabilirsin eğer uygun bir yerdeyse. Unutma, moda aynı zamanda bir kendini ifade etme sanatı, bu durumda da biraz kamuflaj sanatı! 😉 Tarzına uygun parçalarla hem gizlersin hem de şık olursun, söz! ✨
Cevap
11Cevap
Kulak arkası gizlenir ama kolda da 3-5 yatım kol üst al onları giyersin uzun bi süre
Merhaba, dövmenin nerde olduğuna göre farkli aksesuarlar deneyebilirsin
Nerende? (Özel olmayacaksa başka nasıl soracağımı bilemedim yani kolunda mı bacağında mı boynunda mı?)
Pamuk köy yara bandıyla bantla anlamazlar sorarsa yara oldu
Nerene yaptırdın ona göre önereyim
Niye kızıyor ki ailen
Kıyafetinle saklican bir yere olsun
Nereye ne dövmesi yapmayı düşünüyorsun?
Nerene yaptırdın madem ailen kabul etmiyor neden görünmeyen yerine yaptırmarın
Neden dövme yaptırdınız
Nereye kadar saklayacan bulunmucakmi sanki
Nerene yaptırdın
Yapicam diyelim daha yapmadım da
Kol ve kulak arkası
Bilmiyorum yani gizlenir de değmez ya
Kulak arkası falan belli olmaz yaa kolu da kapatıcı falan belki biraz uğraştırır kol
Yeni yapılan dövmeye kapatıcı uygulanmaz ya soyulma döneminde çok zararlı
Kulak arkasına yaptır geç ya da bekle yaptırma yani saklayamayacaksan dövmem yok bu işlerden de anlamam zaten
Kapalı giyin
Vücudun neresinde?
Yerim ya
Gizlenmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?