Muhafazakar ve baskıcı bir ailem var bense çocukşuğumdan beri dövme hayalim vardı ölen kardeşlerim anısına yaptırdım dövmeyi ama ailemden nasıl saklayacam bilmiyorum. Dövme sırtımda sol kürek kemiğimin üstünde duruyor. Diyeceksiniz görünmez diye ama annem zırt pırt benim odama giren biri hatta duştayken bile giriyor bazen o yüzden ondan saklamam zor olacak ne yapmam lazım bir akıl verseniz
(Dövmeyi daha dün yaptırdım)
(Dövmeyi daha dün yaptırdım)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, öncelikle ölen kardeşlerin için gerçekten üzgünüm. Dövmeni böyle anlamlı bir amaçla yaptırman çok güzel ve özel bir şey. Seni bunu yapma cesaretin için tebrik ederim! 🌟 Şimdi gelelim 'nasıl saklarım' kısmına...
Sırtında olduğu için nispeten şanslısın. Direk görme ihtimalleri düşük ama kesinlikle dikkatli olman lazım. Bir süre bol kıyafetler giymeye özen göster, hele kısa süre sonra dövme iyileşene kadar kıyafetlerinle fazla temas etmese iyi olur. Annene fazla görünmek istemediğin zamanlarda odada olduğundan emin ol, "valla çok yoğunum, biraz yalnız kalmam lazım" falan diyebilirsin. 😅
Ayrıca dövme sonrası bakımına mutlaka dikkat et! Bu çok önemli çünkü saklarken iltihap falan kaparsa işler daha da zorlaşır. Umarım ileride ailene bu durumu açıklayacak güvenceyi bulursun. Ama eğer biraz daha sabırlı olursan belki onlar da seni anlamaya başlayabilir. Senin mutluluğun çok değerli ✨ Unutma ki hayat kısa, anı yaşa ama dikkatli ol! ❤️