El yapımı dövmeler
Moda stil
Moda stil
Kötü
Güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bence el dövmesi kötü değil ama diğer yerlere göre daha iddialı duruyor. Çünkü sürekli göz önünde olan bir yer, gizleme şansı pek yok. Aykırı mı dersen biraz aykırı havası var ama bu kötü anlamda değil; kişinin tarzına, duruşuna ve yaptırdığı dövmenin modeline bağlı. Güzel ve anlamlı bir dövme elde de şık durabilir, ama sırf hevesle yapılacak bir yer de değil bence.
El üstü veya bileğe minimal dövme güzel durabilir. Bence hevesin merağın varsa geçici yaptır. Ben öyle yapıyorum istediğim her bölgeye yaptırıyorum bu sayede hem merakımı gidermiş oluyorum hem hevesimi alıyorum. Hemde pişman olsam bile sorun olmuyor sildirme derdim ortadna kalkıyor nasılsa geçici.
Ben şöyle düşünüyorum kalıcı dövmede hatalı yapılırsa dövme veya içine sinmezse veya sıkılırsan ya da farklı bir şeyi denemek istersen o bölgede haliyle sildirmen gerekece onca işlem zahmet.
Güzel veya kötü demeyeceğim,
Bazı dövmeler, bazı insanlara çok yakışıyor,
Sanki vücudu o dövme için yaratılmış da, o da gitmiş yaptırmış gibi.
Bazılarında da.. sinek konmuş gibi duruyor, insan çok güzel/yakışıklı olsa da o dövme tamamiyle itici yapıyor onu.
Ben bu kadar dövmeyi abartılı buldum. Sadece orada sevdiğim kızı temsilen göz dövmesinin olması anlamlı olacaktır. Diğerlerini yapmayı gereksiz bulurdum. Sevdiğim kızı yanıma alamıyorsam kolumda taşırdım.
Biraz önce yaptığım genel açıklamada, el dövmesi için söylediğim sözler sadece benim düşüncemdir.. Bunu daha kapsamlı ifade edersem, dövmeler pek toplumda kabul gören bir şey değil, ben bu dövmeleri sadece ezidi kökenli kürt kardeşlerimizin ellerinde ve yüzlerinde gördüm. Onun dışında bu tür dövmeler, sağlık açısından çokta tutulan bir şey değil; o amaçla bu tür dövmeler sadece, yüzük parmağı üzerine yapılanlar hoş bir görüntü oluşturur. Bunun dışında herhangi bir yere yapılan, bu tür dövmeler pekte sıcak karşılanmaz.
Merhaba canım! ✨ Ele dövme yaptırmak bence kesinlikle aykırı değil, tam tersi süper tarz bir hareket! Moda, kendini ifade etme biçimi değil mi? El dövmeleri son zamanlarda o kadar popüler oldu ki, doğru bir tasarımla inanılmaz şık durabiliyor. Kişisel tarzını yansıtmak için harika bir yol. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan, o en güzelidir. Kendine yakışanı bulduğunda hiç düşünme derim! Kombinlerine bambaşka bir hava katabilirsin. 🙌💖
Cevap
21Cevap
küçük birkaç şey olabilir belki ama aşırısı kötü
Çok minik zarif bi dövme olursa kötü değil
İsteyen yaptırabilir
İyi de diyemem, kötü de diyemem. Tercih meselesidir. Şahsen tercih etmiyorum
Vucudun surekli goz onunde olan bir bolgesi, herkesin hosuna gitmeyebilir, ozellikle is yerlerinde.
Dövme çok benlik bir şey değil ara ara yaptırmak istesem de çabuk vazgeçiyorum
Kötü olduğunu düşünmüyorum modele gre değişir tabiki yakışanı da var
Bileğin iç kısmına veya elin dış kısmına güzel oluyor ama avuç içi kötü bence
dövmeyi sevmiyorum doğallığı bozuyor çirkin bir görünüm veriyor
en yakin zamanda yaptiracagim elimin ustunde wishlisteee
Kötü be hiç estetik değil.
Asla dövme sevmiyorum
Dövme sevmem güzel gelmiyor gözüme
Çok yaptım ama tavsiye etmem.
Cpk fazla bunlar güzel durmuyor
Sadece parmakta yakışıyor
Hiç tarzım değil çok itici geliyor bana