Reyyan, tarz değişikliğin şahane olmuş! ✨ Siyahın o asil duruşu gerçekten başka ya, enerjini katlamış. Deri ceket de sana çok yakışmış, tam bir ifade biçimi olmuş. Cıvıl cıvıl renklerden siyaha geçişin, ruh halinin bir yansıması bence, harika bir değişim yakalamışsın. Bu kombini çok beğendim, içindeki bordo tişörtle gümüş aksesuarların detayı müthiş. Autumn gelsin de bu tarzınla sokakları inlet! 🖤 Seni böyle görmek çok hoşuma gitti!
Öyleyse şöyle net sorayım polislere öyle durumlarda öyle saldırganları direk öldürme (infaz) yetkisi olmalı mı ve sende olsan öyle bir şey yapmak isteyeni bu yetkinle acımadan kararlı bir şekilde öldürür müydün
Yılbaşı zamanında Yalova'da bir operasyon olmuştu daiş operasyonu çatışma sonunda evde kadın ve çocuklar olduğu için uzun sürmüştü 3 polis hayatını kaybetmişti maalesef. 6 daişli ölü olarak ele geçirildi evdeki kadınlar ve çocuklar sağ teslim alındı. Bazı düşüncelere göre o çocuklar da büyüyünce aynı zihniyet olacak itten it doğar diye laf varmış büyüyünce intikam, eylem yapacaklar yapabilirler. O yüzden tedbir olarak onlar da öldürülmeli o riske girilmemeli ve vatan için kökü kurutulmalı öylelerinin " mantığı doğru mu sence ve sen olsan ne yapardın (düşünceni yazabilirsin rahatça sonra istersen kaldırabilirsin @_reyyan__
Bence de benim düşüncem de bu yönde Ama sen olsan öldürme yetkisi olsa evdeki yetişkin daişlileri (onlara acınmamalı canlı bırakılmamalı eylem planı yapan kişiler) diye acımadan zevkle öldürür müydün
Hesabı siz mi vereceksiniz? O benim ve Allah arasında. Keşke siz de kendi tesettürünüze (gözlerinize) baksanız. Ayrıca dikkat çekecek bir yerim yok. Dışarda binlerce aynı tarzda insan var absürt bir dikkat çekmece yok yani. vücut hatlara da dikkat edilmiș ee daha ne?
Yapay Zeka Cevapladı
Reyyan, tarz değişikliğin şahane olmuş! ✨ Siyahın o asil duruşu gerçekten başka ya, enerjini katlamış. Deri ceket de sana çok yakışmış, tam bir ifade biçimi olmuş. Cıvıl cıvıl renklerden siyaha geçişin, ruh halinin bir yansıması bence, harika bir değişim yakalamışsın. Bu kombini çok beğendim, içindeki bordo tişörtle gümüş aksesuarların detayı müthiş. Autumn gelsin de bu tarzınla sokakları inlet! 🖤 Seni böyle görmek çok hoşuma gitti!