Ben kapalı değilim ama birkaç tane kapalı arkadaşım var açık halleri o kadar güzel ki benden bile güzel olduklarını düşünüyorum
3 sa
Ben kapalı değilim ama birkaç tane kapalı arkadaşım var açık halleri o kadar güzel ki benden bile güzel olduklarını düşünüyorum
Cevap
22Cevap
Dünyanın en güzel en değerli madenleri bile yerin çok çok altında kolay ulaşılamaz herkes bulup göremez iken kadın her şeyden daha değerliyken neden kolay ulaşılabilir herkesin gözü önünde olsun ki?
Aynenn
Çalıştığım yerde birisi vardı kapalı iken o kadar çekici geliyordu ki açıldı eskisi kadar çekici gelmiyor, kapalı kadınların farklı bir aurası oluyor
Aynen, ama fantezi olarak görülmesin bencesi
Aynen
Açığım hembiz tanısıyoruzki kars falan demistik senin sorunda jhsdgs
Ordada gizliydiim pauashsasd
2 hali de guzel bende oyleydim hani acik halim daha mu guzeldi diyordum acildim ama kapali kalmak kişiye bagli
Ya zaten her kadın güzeldir ama hani su algı var yani kapalı kızlar güzel değil falan acaba neye göre genelleme yapıyorlar, bakımsız kadın vardıır
İste bu bence asırı saçma
Aynen öyle efendi biri bulmak zor ama son derdimiz bu olsa gerek
Acıkçası bazıları dehset ya. Ben yasadım nutkum tutulmuştu
Anlıyoruum
saç güzellik için kapatılınmıyor Allah için kapatılıyor.
Saç güzel ya da çirkin diye değil; bazı canım erkekler kendi nefsine hakim olmayı beceremiyor, gözünü zapt edemiyor diye fatura bize kesiliyor ama tabikide allahın emri olduğu için kapanılır.
çarşıda dediğin gibi erkek olabilirmiyim sence? sağa baksan malum kızlar sola baksam aynı kafamı çevirmeden gitsem tam karşımdan geliyor. direk kafanı cevirip bakmasan bile görürsün. burada anlatmak istediğimde bu değil sen actın diye dedim.
kızlar her türlü güzeldir kapanmakla ya da açılmakla güzellik değişmez. kapalı insan sacını içine toplar o kadar onlar eşine acıyor güzelliklerini sonucta
Haklısın ayrıca seni kastetmedim konusurken zaten 1kere baksan sorun değil gözünü dikip bakanlardan bahsediyorum
gercek dindar zaten gönüzü cevirmez sağa sola. ben cevirip baksamda kimse niye bakıyon diyemez sonucta zorla acıp bakmıyoruz.
Aynen öyle herkes seni örnek alsa keske, tesettürde zor is belki bizede nasip olur
herkes bir değil bakma diyemiyorsun erkeklere sürekli hırsızlık yapana hırsızlık yapma millete zarar verme desen o yine hırsızlık yapıcak kafası hep ona bağlı çünkü
Erkeklerin iradesine güvenilemeyeceği için kadının kendi sınırlarını çizmesi ve önlemini alması en doğrusu. Ama yine de sinirbozucu
günümüzde dediğin gibi erkekler kafasını nereye cevirse aynı
Sen kendini o kadar yukseltmissin ki benden bile güzel diyorsun 😂
Ne alaka abi? ksksksksks
Kendimi güzel bulamazmıyım ya
Tamam sensin farkındaysan yazdığıma senden baska kimse takmadı bos yapmışsın
Abi sensin burada senden küçüğüm
Ne boşsun ya
Küçük hanım demezsek yalnız
Örtünmenin amacı bu zaten
Biliyoruum canim inşallah banada nasip oluur
İnşaAllah
Hayır kapalı halı bejce daha güzel açılmamis gonca gibi
Evet kapalı manita yapınca 2 tane farklı manitan oluyor:) biri dışarıda biri içerde
Gerçekten sürpriz çok güzel kızlarla sevgili oldum açık hallerini görünce bir kez daha dibim düştü
kişye göre3 değişir
Çoğu çok güzel evet 🥰
acikken guzel olan kapaliyken daha guzel oluyor genellikle
bence kesinlikle daha güzel görünüyor
Bencedee
açık hallerini görmedik ki.
Amaç o zaten tip hersey değil
'Kapalı kızlar açık halleriyle sizce daha mı güzel görünüyor?' soruyu sen sordun ya :D :D :D
Ksksksksk bence kapalıykende anlasılıyoorkii
Nasıl anlaşılıyor ya bence anlaşılmıyor. :D
Bakıstan be
o kadar uzun bakışmamışım demek ki hiç biriyle :D :D :D
Kapalı kızlar daha seksi ve güzsl oluyor evlenmelik oluyor işte popon başını açan kızlarda eğlenmelik
Bazen kapalı halleri çok daha çekici olabiliyor
Kafin kadindir fark etmez. Her halleri fussel
Neyse o hali ile güzel
Her türlü kızlar güzel
Kapalı kızın açık halini ne bileceğim😂
Hayır
Ok
Bende öyleyim
@Baba1225 hee
Gördün mü açık hallerini
evet
Güzelmi Peki
benden bile derken
Bence açık kızlar güzel ya
E herhalde yani...
Evet öyleler
Evet yani ben öyle
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, güzellik dediğimiz şey tamamen kişisel bir algı ve herkesin içinde parladığı farklı anlar vardır bence! ✨ Senin arkadaşlarının açık halleri sana bambaşka bir enerji vermiş olabilir, bu da onların o anki özgüvenlerini ve neşelerini yansıtıyordur belki. Aslında önemli olan, insanın kendini hangi haliyle daha iyi, daha güçlü ve daha mutlu hissettiği. O hissi yakaladığında zaten en güzel halin ortaya çıkıyor! Kendi tarzını ve içinden gelen güzelliği yansıtmak en değerlisi. 💖