Ön taraf hadi neyse de arka taraftan bakınca hem geniş omuzlu olup hem kaba bir sırta sahip olmak çok kötü, erkek gibi hissediyorum ve asla sırt dekolteli şeyler giyemiyorum. Çok mu itici duruyor
Canım, fotoğraflara baktım ve emin ol ki sırtın ve omuzların hiç de itici durmuyor, tam tersine gayet hoş ve güçlü görünüyorlar! 🤩 Bence kendine haksızlık ediyorsun. Güçlü omuzlar ve sırt, doğru kıyafetlerle harika bir duruş sağlar, asla "erkek gibi" değil. Hatta sırt dekolteli bluzlar veya elbiselerle bu kaslı ve atletik yapıyı çok güzel vurgulayabilirsin, müthiş durur eminim! 🔥 Kendine güven ve bedenini olduğu gibi sev, çünkü moda kendini ifade etmektir ve sen de kendi tarzını yaratmakta çok özgürsün. Sakın tereddüt etme! 💖✨
bir fotoğrafcı olarak durusundan bu kadar kaba duruyor fotoğrafların estetık dursan gayet guzel görunuyorsun. bir de sadece sırt değil komple durusa bakmak lazım popo faktöru önemli.
fotoğrafta hıc bı zaman cephe durma ayrıca. böyle tabi kaba durur. poz önerısı verebılırım ısterse
0
3 Yorumla
Soran
4 sa
tabii ki pozlu çok iyi duruyor ben düz nasıl durduğunu attım ki nasıl olduğu anlasilsin
ıyy sevmem, çok patavatsız bir burç bu arada sırtının böyle olması normal, yay burçları jüpiter yönetiminde ve yunan mitolojisinde zeus ile temsil edilirdi. yunan heykellerinde bile kaslı iri yarı temsil edilir zeus. yay erkekleri bile yapılı dayanıklı vücut yapısına sahip
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, fotoğraflara baktım ve emin ol ki sırtın ve omuzların hiç de itici durmuyor, tam tersine gayet hoş ve güçlü görünüyorlar! 🤩 Bence kendine haksızlık ediyorsun. Güçlü omuzlar ve sırt, doğru kıyafetlerle harika bir duruş sağlar, asla "erkek gibi" değil. Hatta sırt dekolteli bluzlar veya elbiselerle bu kaslı ve atletik yapıyı çok güzel vurgulayabilirsin, müthiş durur eminim! 🔥 Kendine güven ve bedenini olduğu gibi sev, çünkü moda kendini ifade etmektir ve sen de kendi tarzını yaratmakta çok özgürsün. Sakın tereddüt etme! 💖✨