Plajda bikini altını veya üstünü çıkarmak istiyorum bazen. Ama bazen farklı bakanlar oluyor. Tabii kimseyi suçlamam asla ama yaptıkları yanlış değil mi
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Plajda bikini altını veya üstünü çıkarmak istiyorum bazen. Ama bazen farklı bakanlar oluyor. Tabii kimseyi suçlamam asla ama yaptıkları yanlış değil mi
Hiç yaptın mı
Evet çok yaptım. Özellikle üst çıkardığım çok oldu. Bazen de altımı da çıkardım
Sen mesaj at. Ben atamadım şimdi. Bu üyeye mesaj gönderemezsiniz diyor
Maksimum üstumu çıkarıyorum
Ben de bazen sadece üstümü çıkartıyorum. Bazen de altı da çıkarıyorum
Ay yok ya alt olmaz
Tercih meselesi
Ben bazen altımı da çıkarmadan rahat etmiyorum
Eda'cım, plajda kendini nasıl rahat hissediyorsan, öyle davranmalısın bence! 🌊☀️ Moda dediğimiz şey tam da bu, kendi rahatını ve stilini ortaya koymak. Eğer içinden bikini üstünü ya da altını çıkarmak geliyorsa ve sen böyle daha iyi hissediyorsan, kimsenin farklı bakışları seni durdurmamalı. Kendi kararlarınla parlamaya devam et! ✨ Önemli olan senin keyfin ve rahatlığın. Unutma, bu senin bedenin, senin seçimin! 💫
Öyle yapiyorum zaten. Ama beni yanlış anlayanlar oluyor. Mesela birkaç hafta önce iki günlük tatile çıktım. Plajda altımı cikaririken kadinin biri bana terbiyesiz edepsiz vs dedi. Hanımefendi yanlış bişey yapmiyorum lütfen haddinizi aşmayın dedim ve konu kapandı. Daha da bişey demedi kadın. Ben de bikini altımı da üstümü de çıkardım
Cevap
16Cevap
Nasıl rahatsan öyle davran bence. Üst dışında altı da mı çıkarmayı seviyorsun?
Evet
Aslında iz kalmaması açısından çıplak olman çok iyi
Boy ve kilon nedir?
soruyu soran ve yorumlardaki insanların ahlaktan yoksun ve bu kadar geniş olması sözün bittiği yer şaka mısınız siz i ğ rrenç tek kelimeyle nasıl berbat insanlarsınız siz o zaman herkes sokakta çıplak gezin awq düşünceye bak saf kan o R R S PU kesin sesinizi sizin ne zaman nesil tükenir ya sanki bikini çok kapatıyor gelmiş diyo ki canlaırm sizce çıkarsam nasıl durur ananın @mına git sor bak nasıl duruyor köpekler
Benim ahlak seviyemi sorgulamak size düşmez. Bikini zaten plajda giyilir. Gerekli yerleri de kapatıyor bikini. Ama ben bazen kapanmasını istemiyorsam bu suç değil. Ben senin haşemana laf ediyor muyum. Etmem asla çünkü beni ilgilendirmez. Bikinimi cikarip çıkarmama konusu da seni ilgilendirmez
ya bi kes bi de normalleştiriyor ya sende o gerekli yerleri açmak için can atıyorsun giymeden git suç canım haşema giymiuorum ilgilendirir çünkü bir ortamdaysan o ortamın göz zevkini bozamazsın ve ahlak çerçevesi altında takılmak zorundaısn he yok ben illa öyle takılacam dersen git dağın başına kimsenin olmmadığı yere istediğin gibi takıl burada boşu boşuna böyle tartışmalara girmyelim neyse evet beni ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır zaten buraya romanda yazsam anlamanı beklemiyorum o kapasiteyi göremedim ne yorum yaparsan yap gelip okumayacağım ıq seviymi düşürme niyetinde değilim
Laftan anlayan biri olsaydın benim bişey dememe gerek kalmazdı. Keske anlama kapasiten olsa ama herkeste yok öyle bisey. Bu da senin kötü şansın
Eğer bir düşünce toplum normalarından uzak , mahremiyetten yoksun , kültürünü çöpe atmayı normalleştiriyor ve bunu o kişi körü körüne savunuyorsa kusura bakmayın ama bunu savunan kişi ahlaktan bahsedemez.
O zaman ulu orta hayvanlar gibi sevişin evleri kaldıralım.
Herkes her şeyi sokakta deniz kenarında yapsın.
Neyi savunduğunu ve ne konuştuğunu bilmeden laf olsun torba dolsun edasıyla bir saçmalığı savunanlar hayata karşı hiç bir bakışı , felsefesi , doğru olmayan kişilerin adeti olmuştur.
Edep ve adap kavramının ne olduğunu farkına varamamış olanlar lütfen bir zahmet ahlak kelimesini ağzına sakız etmesin.
Bir zor olacak ama biraz denemeye çalışsın.
@Sarpergülsoy sizin için de çok zor ama biraz olaylara farklı açılardan bakmayı öğrenin. At gözlüğüne gerek yok yani
Kimse size bikini ile denize gidemezsiniz ya da sahilde güneşlenemezsiniz diyemez.
Kimsenin böyle bir hakkı yok.
Konuyu çarpıtmayada kalkmayım sadece boş yapmış olursunuz.
Bir yere kadar açıklama yapabilirsiniz çünkü yazacak kelimeniz kalmaz.
Bu konunun savunulacak bir tarafı yok.
Bence neyi savunduğunuzun bile farkında değilsiniz.
Ama sizin gönlünüz olsun.
Beni manipüle edin , inanmış gibi yapıyım.
Mutlu olun.
@Sarpergülsoy sen geçen yüzyildan kaldın galiba. Daha öncesi de olabilir
Saçma hareketler içinde bulunduğumuz toplumun kültür örf ve adetlerine uymuyorsa buna değişim denemez.
O zaman bende shortsuz gezıyım.
Herkesin içinde.
Toplum içinde yalnız yaşayamazsınız böyle yaşamaya kimsenin hakkı yok.
Kendi evinin içinden ne yaparsan yap bana ne.
Ben göZümün önünden geçen bir çift üstsüz görmek zorunda değilim.
Ben bunu bir turizmci olarak söylüyorum.
Haberin olsun.
22 senedir bu sektördeyim.
Görmemiş biri olarak düşünüyorsan , ya da nefsine hakım olamayan biri olarak bence çok yanılırsın.
Kusura bakmayın ama bu ülkenin kültürünü hiç insan evladı değiştiremez.
Kimsenin kendi evinde yaşadığı gibi sokakta toplum içinde yaşamaya hakkı da yoktur.
Bu davranış güç veya özgüven göstergeside olmaz.
Bu arada siz ne zamandır İzmir’de yaşıyorsunuz.
@Sarpergülsoy daha önce bu dneli haklı birini görmedim konuş abi laftan anlamayanlar ordusuyla karşılaaşcaksın ama olsun
valla ben aşırı sinirlendiğim için konuşamıyorum benim yerime herşeyi bir güzel açıklamışsın
Neyine sinirlenicem.
İlk başta üstsüz güneşlenmek dedi.
Ben 40 senedir Ksk yazıyorum böyle bir İzmir ile karşılaşmadım.
Bildiğin algı oyunu yapıyor.
İlk başta bikini üstsüz güneşlenmek dedi.
Sonra denize girmek dedi.
Sonra bakmalar dedi.
Bir yerde toplu halde yaşamanın kurallarını öğrenemediysen sen ne desek boş.
Sonradan İzmir’e yerleşmiş kendini İzmirli zanneden biri ne olacak.
Üslubumdan dolayı sinirli zannedebilirsiniz bu gayet normal.
Tanımıyorsunuz çünkü
@Sarpergülsoy hayır sen sinirlenmedin üslubunda bir şey yok snein aksine ben sinirlendim bir insnaın bu kadar zekasının gelişmemiş olması benim canımı sıktı
Gerek yok.
Çok bildiğini zanneden ama hiç bir şey bilmeyen birisi.
Biri gaz veriyor ondan sonradan olmayan özgüvenle doldur boşalt.
Söyleyecek sözü olmayan hep aynı cevabı veriyor.
Ezberlenmiş papağan gibi tekrara uğrayan cevaplar
Biz sesimizi yüksek tutacağız.
Bildiğimiz doğrudan bir adım bile geri gitmek yok.
@Sarpergülsoy tebrik ediyorum başka da bir sözüm yok
Boş konuşmalara çok meraklıysanız özelden konuşun bi zahmet
kes sesini bacım sen b0 k tan soruları yazmaya devam et isaşlasşdlkjaskjdlakdiş
Sen sesini kesersen hiç sıkıntı olmaz başka
Nudist biri daha olleeyy 🥳🥳🥳 Her plajda çıkarılmaz ama. Bunun icin ozel planlar var. Rahat edecegin
Normal de ben normal görüyorum ama yapi geregi şeyimiz buyubilir siz nirmal görürseniz sorun yok bence sorun yok meme cinsel organ degil. bence
Çıkarıp o şekilde gesmek mi yoksa yatip güneşlenmek mi istiyosn?
İkisi de oluyor aslında. O anki istegime göre
Eğer çok istiyosan bazı yerlerde kadınlar plajı var orada yapabilirsin yoksa diğer yerlerde rahat bırakmazlar ☺️
Eda Hanım bu ülkede yapamazsın, ülkenin şartları uygun değil, sana denk gelmek isterim öyleyken ayrı bir mevzu ama dediğim gibi coğrafi olarak isteklerin bu ülkeye uymaz.
Ya neolcak abla cikar gitsin baskalarinin da dediğine veya niye baktiklarina çok aldirma abaza cok ahaha
Üst çılarmak ayıptır olmaz bikini üstü olsun ama alt çıkar bile olmaz
Sen çıkarınca doğru bakınca yanlış mı
Bakmaları yanlış demiyorum. Terbiyesiz vs demeleri yanlış
Ahaha. Göstermek hoşuna mı gidiyo 😉
Bakmalarını neden önemsiyorsun
çıplaklar kampı değilse normal değil
Anadan üryanmı olmak istersin
Çıkarmak Normâl Değil.
Valla normal
Sen hic denedin mi peki
Evet
Neyini cikarrttin