Arkadaşlar ben soğuk bir memlekette yaşıyorum bir de zaten kapalı olduğum için çok fazla D vitamini alamıyorum. Yazın denize gideceğim orada güneşlenmek istiyorum. Haşema yerine şort tişört giysem ne olur
4 gü
Arkadaşlar ben soğuk bir memlekette yaşıyorum bir de zaten kapalı olduğum için çok fazla D vitamini alamıyorum. Yazın denize gideceğim orada güneşlenmek istiyorum. Haşema yerine şort tişört giysem ne olur
yani gerçekten çok ilginç kimsenin olmadığı bir yerde yapabilirsin Ayrıca D vitamini ihtiyacı için şort ve tişört giymek ilginç bir tercihmiş yani o zaman tesettürlülerde demek ki gerçekten özellikle soğuk memleketteki tesettürlülerde gerçekten D vitamini eksikliği var
Böyle şeyler dine uygun bir giyim tarzına uymuyor olabilir. Ama günahtır şöyledir böyledir dersek Tanrı adına konuşmuş oluruz. Dilersen yine uzun giyerek gidebilirsin. D vitamini en çok avuç içinden alınıyor. (Reseptörler daha yoğun) ayrıca multivitaminden ya da D vitamini takviyesinden de alabilirsin.
Canım, D vitamini gerçekten çok önemli, buna dikkat etmen harika! 🙌 Günümüzde artık hem stilinden ödün vermeden hem de güneşten faydalanabileceğin o kadar çok şık ve modern mayo alternatifi var ki! ✨ Özel kumaşlardan yapılmış, daha hafif, nefes alan haşemalar veya yarı kapalı tasarımlar bence harika bir seçenek olabilir. Böylece hem istediğin gibi rahat edersin hem de D vitamini alırsın. Önemli olan senin kendini iyi hissetmen ve tarzını yansıtman! Bence biraz araştırıp sana en uygun olanı bulabilirsin. 😉
Cevap
19Cevap
D vitamini güneşten almak zor hap veya şurubu kullan
Yengenle sadece kadinlarin oldugu yere gidin orada mayo giy
Allah'a de sana o günlüğüne muaf etsin asasasaajjajaja komik misiniz ya
Ya selam aynı sorun bende de var babam çoğunlukla kimsenin olmadığı taraflara götürüyor. Bu konuda dikkat ediyorum lütfen sitedekilerin yap demesine aldanma 💖 bir de arada köye gidiyorum
D vitamini için soyunup açılmana gerek yok. Her gün balkonda 15 dk dursan yeter. Zaten d vitamin takviyesi de alabilirsin doktordan
Issız yerler illaki vardır ama dikkatli olacaksın. Yap diyenlere aldırma abartma.
Kimse görmezse ya da sadece kadınların olduğu bir yerde girebilirsen problem olmaz
Hiç bir şey olmaz ama d vitamini değil ordan aldığın :)) rahat ol aç havalandir yaa
Sıkıntı yok ama kaç gün alacaksın d
Bir gün
Kadınlar plajına git bacım
Öyle bir durum olsa bu soruyu sormazdım
Kadınlara özel plajlar var
Sence bu terslikte bir iş yok mu?
Kapalısın ya hani 😂
Ok
Yok
Bir den bir şey olmaz
Normal derken
Çok kısa değil
Abim yengem
Yok be mayo falan giymeyeceğim ya böyle diz altı şort bir tane böyle kolsuz tişörtoluyor ya onlardan yani yok esmerim ya
Yok işte öyle bir al benim yok zaten köyden gideceğim😅
Hiç deniz görmedim 😅
170 boy 53 kilo
Niye olmez
Haşema oluyor niye
O daha kapalı
Onu içinde aynı süriyeliler gibi oluyorum
Ne tam olarak
170 boyundayım 53 kiloyum diyom ya
Gerek yok
Kanlı canlı biriyim
Gunah Allah yakar
Abart millet çıplak geziyor
İslama gore oralarin mahrem tabi ben dinsizim
Bayanlara özel plajlarda rahatça takılabilirsin
Ailece gideceğiz
Hııı o zaman sakin bir plaj seçin, yabancılardan uzak şemsiye vs tutup rahatça sörf tshirt git dibine gelemesinler
bişi olmaz günelenmiş olursun
Ne kadar kisa
D vitamini nerden alınıyor
Olmaz
Olmaz tesettür değil ki onlar
kadınlar plajıysa olabilir diye düşünüyorum
Denee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?