Annem ve ablam dedi ki o kadar kötü gözüküyorsun ki, saçını siyaha boya dediler. Ama ben görünüşümü seviyorum. Sonra annemle kavga ettik, bana siyaha boyayacaksın dedi, ben de boyamayacağım bu benim hayatım dedim. Saçım sizce nasıl? İyi mi kötü mü. Annemle küsüz şu an.
Saçım nasıl görünüyor bu yüzden annemle kavga ettik?
Lafım meclisten dışarı bazı kürt kızları saçlarını böyle boyayıp birkaç sevgili eskiten tipler oluyorlar. Dışarıdan baktığımızda aslında zevk meselesi tabii bir etiket yapıştırmak yanlıştır normalde, ancak annen belki oturduğunuz şehri ortamı iyi tanıyordur haberlerde olur sokakta olur tanıdıktan duyma olur saçma şeyler duymuştur, yüzler görmüştür o yüzden o saç modelini sevmiyordur olabilecek şeyler. Yerinde olsaydım saygı duyar değiştirirdim ben saç rengimi, ondan önemli mi.
Haklısın kendi görüşümü yazmamışım, yani bakınca evet dibi gelmiş gibi durmasaydı, hatta tek renk siyah olsaydı daha güzel olurdu gibi. Ben daha çok anneni düşündüm, saç nedir ki 5 yıl sonra da boyatırsın 10 yıl sonra da, aile benim için her daim daha önemli.
Bence siyah iyi olmaz yani tarzin gayet hos sadece turunculuk var o gitmeli guzel renkler var Şu an moda diyebilecegimiz ben de istiyordum ama vazgectim ama sari istiyorsan bence onlardan dene avrupali iskandinav kizlqrin saclari rengi sari
Annene ne sanki böyle şeylere neden karışırlar anlamam. Saç rengine gelince saç rengi çok cırtlak bir sarı. Bence başka tonlar dene ya da kahverengi tonlarına geç onlar daha güzel olur bence.
Canım benim, öncelikle kendi görünüşünü sevmen harika bir şey, asla bundan vazgeçme! ✨ Moda dediğin şey zaten kendini iyi hissetmektir. Saçlarının rengi hiç de "kötü" durmuyor bence. Belki dipler için ufak bir dokunuş ya da sıcak tonlarda yeni bir cila düşünmek istersin, o zaman saçların pırıl pırıl parlar. Ama sakın ailene
Sence güzel anlıyorum mutluysan önemli olan o ama madem siteye de sordun bakınca aşırı bakımsız ve çok yaşlı göstermiş bu ton bu kesim çıkan siyahlar dip saçlar
Zaten yapay zekaya sorup yapmıştımmmm. Cidden bu arada , bana acayip güzel şeyler önerdi. Bayağı başarılı yani. Ama ben platine en yakın olanı söylemesini istedim. Yoksa cidden çok iyi şeyler önermişti
Bence kötü değil tam tersi çok hoş olmuş Sarı boyatsan alttan beyaz gibi dipler geldiğinde bakımsız durduğunda kötü ama seninki öyle değil bence çok güzel olmuş