Sürekli evdeyiz benimde evde kalmaktan artık psikolojim bozuldu, bazı sıkıntılarım var ve bunlara çözüm bulamayınca sürekli ağlıyorum, birazda sesli ağlıyorum ve sesli ağlayınca annem bana çok kızıyor sus artık komşular gelicek diyor. Susmayınca da bana saç baş dalıyor, kardeşimin oyuncak sopasıyla dövüyor. Bugün geldi ve bana gerçekten saç baş daldı canım çok acıdı, yüzüm gözüm morardı. Yardım edin artık daha ne yapabileceğimi bilmiyorum...
Döverken seslenme elbet bir gün ilahi adalet yerini bulacaktır fakat benimde annem bazen beni döver evde hiç s. klemem bile erkeğim hiç daha bir kez sesimi yükseltmedim. Emin ol ki annenin de derdi vardır fakat anlatamıyordur kimseye. O yufka yürekli analarımızı da anlamak gerek bazen. Çok takma kafana ve oldukça sessiz ol muhtemelen teyzenin (annenin) bahsedemediği problemleri var ve bu onun başının etini yiyiyor. Ya da en azından otur karşısına konuş ne olup ne bittiğini.
yani son zamanlarda evet bozuldu açıkçası, 7/24 evdeyiz. ne bi arkadaşım var, ne yaptığım bişey çok boş kalıyorum, beynimi çok yoruyorum çok düşünüyorum. açıkçası evde biraz daha kalırsak ciddi problemlere dönüşebileceğini düşünüyorum