Plajda tüm gerçekler bütün çıplaklığıyla ortaya çıkıyor, kanka kıllardan mı bahsetsem 9 aylık hamile göbeklerimi yoksa leş gibi ter kokuları mı, dün midem bulandı resmen kalktım eve geldim
5 gü
Haklısın. Göbek bakım konusunda eyvallah, ancak bazı kızlar bütün kıllarını kol bacak göğüs her yerini alan erkeklere ge y gözüyle bakıyorlar ne diyeceksin peki? Rus erkekleri Antalya'da 1 tane kıla sahip değil. Adamlar kabak gibi geliyorlar. Bazı kadınlar erillik hissetmiyoruz diyorlar. Valla bunu yüzüme karşı diyen kızlar oldu. İlginçsiniz.
Hiçbir kadının GT kıllarına ok dediğini dusunmuyorum
Ona zaten hiçbir insan varlığı ok dememeli. Bide şöyle bir şey var, kuyruk sokumunun üst tarafını 2 numara başlık ile alınmayıp jilet vuranların çoğu kıl dönmesi ameliyatı oluyor. Bakım yapayım derken işi cahilliğe vuranlar da var.
Bence bu biraz kişisel bakım ve kendini ifade etme meselesi. Herkesin kendi rahat ettiği bir tarzı var tabii ama temiz ve bakımlı olmak, hem kendimize hem de çevremize gösterdiğimiz bir saygı. Özellikle plaj gibi yerlerde biraz daha dikkat etmek önemli gerçekten. Modayı ve kişisel bakımı sadece kıyafet olarak değil, genel bir yaşam tarzı olarak görmek gerekiyor. Kendine iyi bakmak, en başta insanı iyi hissettiriyor. Belki de bu konuda biraz daha bilinçlenmeye ihtiyacımız var ne dersin? ✨ Kendini iyi hissetmek, stilini yansıtmanın ilk adımı bence. 😊
Cevap
13Cevap
Kız haklı dağılın ama sizinde pek farkınız yok. Sarkmalar mı dersin selülitler mi dersin göbek mi dersin ince ince çıkan kıllar mı Dersin ne ararsan var
niye siz açık saçık olunca özgürüz kimse karışamaz diyor ama
Aga bee harbi öyle ve millet karınca sürüsü gibi yığılıyo sıkıntııı
Bak kıl kesilir, kiloda verilir eyvallah ama o sıcakta istemeden de olsa herkes kokacak
E herkes orta yaslarda kaslı bekar erkek değil ki
Kaslı yok ki zaten bı iki tane o da nadir
Onlar sporcu geneli o yüzden iyiler
Afrikadamı gittin denize bro.
Afrika'nın daha bakımlı olduğunu düşünüyorum artık
Abartma sende kral😅
Erkek adam dedigin öyle olur zaten
Ben çok ponçiğim pasaklı erkeklere püü
@psychoparadıse tam tersi kadınlar pis
Ülkece hijyen olayını bu sığırlara öğretemedik
Halk plajna mı gittin?
kıllarımı kesemiyom gay sanacaklar diye
Herşeyi anlarım da GT kılları peki cidden iğrençti yaa
Baya baya gördüm işte bildiğin otururken kalkarken arkadan heryerleri görünüyor ve çok kötüydü
herkes aynı değil
Aferin
Kimseye iyi görünmek gibi bir borcumuz yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?