Kişilik & Karakter Bu erkek milleti niye bu kadar karaktersiz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dürüst olmak bu kadar zor mu niye bu kadar yalancı ve karaktersiz olabiliyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl İnşallah nesliniz tükenir Bu erkek milleti niye bu kadar karaktersiz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kızlar da hep karaktersiz seviyorlar ondandır. adam olanı sevmezler. 0 0 Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kaç tane erkekle tanıştın ki hepimizi bir kefeye koydun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetiniz tükenir inşallah yeryüzü sizden temizlenir Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Sana bu düşünceye sahip olmana sebep olan erkek kimse ona hakkımı helal etmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben hiçbirinize helal etmiyorum Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Tamam abla etme sen Yorumla
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Karaktersizliğini cinsiyeti olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin hepsi karaktersiz Yorumla Inflaameess +1 yıl Baban yaşıyormu? Yorumla Soran +1 yıl Babamda karaktersiz Yorumla Inflaameess +1 yıl Öfkeni kontrol altında tutmalısın bence Yorumla Soran +1 yıl Ama tutamıyorum kimi adam yerine koyduysam yalancı adi karaktersiz çıktı şimdi ben nasıl öfkeme sahip çıkayım? Çıldırttilar beni tımarhanelik ettiler Yorumla Inflaameess +1 yıl İnşallah seni anlayan birisiyle tanışırsın birgün gecen güzel olsun. Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Genelleme yapma bence 0 3 Yorumla cevher67 +1 yıl San serefsizler denk geldiyse bizim sucumuz ne Yorumla Soran +1 yıl Sizsiz bir dünya diliyorum Yorumla cevher67 +1 yıl Biz olmazsak sizde olmazsiniz Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelleme yapmasan🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepiniz aynı b. k sunuz Yorumla mertcanturk +1 yıl Terbiyesizlik yapma Yorumla
Cisim1777 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl sensın kraktersz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkes aynı degil 0 7 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Neslimiz tükense kime vercen kim atesini alacak Yorumla Soran +1 yıl Bir s. ktir git bir erkeğe vereceğime kururum ölür giderim daha iyi Yorumla Bulutsencer +1 yıl Tamam harun abi sakin ol Yorumla Soran +1 yıl Kes bee Yorumla Bulutsencer +1 yıl Artik KS de bu numaraları kizlar yemiyo harun abi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 malsin ya birde beni o iğrenç cinsinizden mi sandınız 😂😂 Yorumla Bulutsencer +1 yıl S... tir. git a g ip n si Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar da hep karaktersiz seviyorlar ondandır. adam olanı sevmezler.
Kaç tane erkekle tanıştın ki hepimizi bir kefeye koydun
Cinsiyetiniz tükenir inşallah yeryüzü sizden temizlenir
Sana bu düşünceye sahip olmana sebep olan erkek kimse ona hakkımı helal etmiyorum
Ben hiçbirinize helal etmiyorum
Tamam abla etme sen
Karaktersizliğini cinsiyeti olmaz
Erkeklerin hepsi karaktersiz
Baban yaşıyormu?
Babamda karaktersiz
Öfkeni kontrol altında tutmalısın bence
Ama tutamıyorum kimi adam yerine koyduysam yalancı adi karaktersiz çıktı şimdi ben nasıl öfkeme sahip çıkayım? Çıldırttilar beni tımarhanelik ettiler
İnşallah seni anlayan birisiyle tanışırsın birgün gecen güzel olsun.
Ilgi gorunce gtlzeri kalkiyor
Genelleme yapma bence
San serefsizler denk geldiyse bizim sucumuz ne
Sizsiz bir dünya diliyorum
Biz olmazsak sizde olmazsiniz
Genelleme yapmasan🙄
Hepiniz aynı b. k sunuz
Terbiyesizlik yapma
sensın kraktersz
Kes sesini
Herkes aynı degil
Neslimiz tükense kime vercen kim atesini alacak