Ne boy var ne de kilosu var. Şöyle 180'lik 80-85 kilo adam yok piyasada. Hepsi 170-175 arası 60-65-70 kilo ya da bu boya göre aşırı kilolu tipler. Kadın olarak güçlü kuvvetli istiyoruz. Kolunun altına sığınmak istiyoruz yok.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Spor yapılmaması.
Diğer sebep ise alım gücünün düşük olmasından ötürü yeterince et vb. tüketilemediğinden iyi bir beslenmeye sahip olunamamasıdır.
Kötü alışkanlıklar vs.
Benim bir arkadaşım var 190 boy 110 kilo tam istediğin gibi ama yaşı 25
boyum 1.82 kilom 86 ve sürekli spor yapıyorum bizlerden varda çok değil
Biz de zayıf kadın istiyoruz yok hepsi 1.50 80 kilo
Kadında et iyidir kilo iyidir. Tahta gibi karıyı ne yapacaksın? Memelerine kafanı gömebilmen lazım. Dogy'de köklediğinde yumuşak olması lazım kemiğe mi geçireceksin?
Dibini bulmam hissetmem lazım kilolu olursa öyle olmuyor
Dibini bulmak ne?
Hahhahahha 184 88 kilo yeterlimi sen icin
Yeterli
Gel ozaman ben buralardayim
37 yas mersin 😉
Ablam 184 civarı 90 kiloyum genelleme yaptım kimse üstüne alınmasın ama TC kızi hayattan soğutur uzunlar zaten akıl varsa uğraşmaz bu düşüncede olanlarla
TC erkeği çok mu farklı?
Kızlar Zargana keko aşiret paket istediği için erkek olarak zaten onları katmadim adam akıllı olanlar uğraşmaz dedim TC erkeğini de savunmuyorum
Valla 30 yaşında üniversite mezunu bir kadınım. İzmirliyim kemalistim asla zargaba keko aşiret paket dedikleri erkekleri beğenmedim zerre çekici bulmadım. Ben daha çok beyaz tenli eli yüzü düzgün burnu çenesi düzdün fazla kıllı olmayan uzun boylu spor yapan, diksiyonu düzgün erkekleri beğendim. Aşiret paket maket hiç beğenemdim. Hele ki okumuş eğitimli yüksek rütbeli genç asker erkekler beni hep cezbetmiştir. Öyle erkekleri beğeniyorum.
Askerden sonra soğudum ben ama kişisel fikirler saygı duyarım
Sizede adam begendiremiyoruz arkadaşım var 195 biri 185 biri 190
Daha fazlası varız ya sen nasılsın böyle birini istediğine göre sende iyi olmalısın
Ülkenin boy kilo ortalamasını yükseltiyorum 😁
1.85 boy 105 kilo uyarsa ben varım
18 26 arası çok var böyle
bunları okurken 183 olup 83 kg olmam :)
Param var gerisinin. Önemi yok o yüzden kasmıyorum karılar için önemli olan para
Değil
Hep öyle dersiniz zaten 🤣
Paradan kastın ne? Düzenli işinin olması, maaşınla kiranı faturalarını ödeyebilmen, evine elzem olan beyaz eşya yatak karyola giyinme dolabı halı perde kosaca eve eşya alabilmek falan bunlar zenginlik mi oluyor? Bunlar olmazsa sen kızı nerede zkeceksin? Kedi köpek gibi konteyner kenarında mı yapacaksınız? Bunları bir erkekten beklemek paraya değer vermek demek değil.
Mlmısın bunlarla ne alakası var karılar öyle düşünüyor derken bunları kastetmedim bunlar yaşam için gerekli şeyler ama karı milletine azıcık para yedir köpk olurlar yanında para yedirmezsen de egolu 🤣
Ben de diyorum ki para yedirecek ne yaptın? Para yedirmek tabiri de çok değişti adam kadına bir tane hamburger menü söylüyor para yedirdim diyor. 🤣🤣🤣 Benim için bir erkeğin para yedirdim diyebilmesi için o herifin benim elimden tutup sephoraya götürüp en pahalısından makyaj malzemeleri alması lazım. Yabancı giyim markalarından kıyafetler aksesuarlar alması lazım beni Antalya'da Bodrum'da süper lüks otellere tatile götürmesi lazım. Doğum günümde tanışma ve sevgililee gününde bana son model iphonelar macbooklar falan almalı. Bunu yapacak erkek nerede?
Ben bu yaşıma kadar hiçbir erkekten buluşmalarda çay kahve ısmarlaması dışında bir "PARASINI YEMEDİM" yemek yediysek de öyle lüks mekanlarda yemedik ben istemedim onlar da böyle bir teklifte bulunmadı o yediğimin de parasını kendim ödedim. Hangi erkek o?
TM da niye bu kadsr fazla açıklamalara ihtiyaç duydun 🤣 ben para yedirdim yemek veya ufak tefek şeyler değil he enayi zaten değilim iPhone ne Alcam babası alsın sadece sunu demek istedim mesela bir hediye alıp akşamında otelde bastım geçtim en fazla bu kadar yaparım zaten öyle para yedirmem
Tamam
Yoo var
1.80 60 kiloyum iyimi
Ciddenya
Sen öyle zannet 😉
184 83 kiloyum
1.86 cm 91 kg 👨✈️
Bunun babası kesin 1.65 60 kilo bir ameledir.
Babamla s2şmeyeceğim babamla ne alakası var. Mınoğlu? Sen ananla mı s2şiyon?
ahahha nasıl da kuduruyor bak. Dünya'ya en faydalı olmuş insanlar, bilim adamları, komutanlar, über zenginler hep kısadır kudarabilirsin. Bak arabamla işe gidiyorum, git bas akbilini
Tamam bodur. Senin dünyaya faydalı olmanın bir anlamı yok. Sen bir kadını kucağına alıp sırtını duvara yapıştırıp beceremezsin. O yüzdeb kuduruyorsun.
ahahaha onu da yaptım merak etme hem de bu sitedendi. o aradığın tiplerin bamyalarıyla oyna git hadi
He he eminim yapmışsındır kodumun. m kılı 🤣🤣🤣🤣