Keşke olmasa, birebir aynısı değil zaten ama biz sizle aynı kokmak istemediğimiz için o kadar para veriyoruz, siz muadil arıyorsunuz. O parfümü alamıyorsan senin için üretilmemiştir zaten, haksız mıyım?
5 gü
Kimse gelir dağılımı adaletsizliğinin, vergi dağılımı adaletsizliğinin, alım gücü düşüklüğünün, dolar kuru dezavantajının bedelini ödemek zorunda değil.
Üç tarafı denizlerle, yer altı madenlerle, komşuları gaz ve petrolle dolu, genç nüfusu yeterli, toprağı verimli, jeopolitik konumu avantajlı bir ülkede ekonomik olarak bu kadar seviye farkı olması vatandaşın suçu değil.
Orijinalini rahatlıkla herkes alabilmeli.
Dostum, söylediklerinde haklılık payı var elbette, kim istemez ki orijinal ve özel olmayı? 💸 Ama bence olay biraz da modaya ve parfüme nasıl yaklaştığınla ilgili. Kokular da tıpkı giysiler gibi kendini ifade etmenin harika bir yolu. ✨ Bazen muadil parfümler sayesinde farklı esansları deneyip kendi imza kokumuzu bulabiliyoruz, bütçemizi sarsmadan. Önemli olan o kokunun sende nasıl durduğu ve sana ne kadar iyi hissettirdiği, değil mi? Tarzını kokunla tamamlamak gibisi yok! 😉
Cevap
4Cevap
Eğer bütçen ve maddi durumun yetersiz kalıyorsa muadil kullanmak da güzel bir tercih
Muadil kullanmak saçma git herhangi bir parfüm kullan ben neden öyle kokmak için 8 bin veriyorum
Tabi öyle ama bütçesi yetmiyorsa zaten onun için üretilmiyor ki neden aynı kokma çabası
Başka parfüm kullansınlar neden lüks markanın muadili
İşte neden bu izlenimi veriyo kasan onlar
Parfümler çok pahalı
Kokuya o kadar veremem
O zaman lüks markanın muadili olmayan bi koku kullanabilirsin
Tamam knka
En son bunu diyen kızı dava ettiler
Ne diye 😂
hakkin tabi neyin eksik
Ayyy g. tüm😂😂
sana ne bundan
Asıl Sanane erkek kişisi