Birisi parfüm markamla dalga geçti aşırı gıcık oldum. Hiç komik değildi. Zaten iki yıldır aynı parfümü kullanıyorum.
2 ay
Birisi parfüm markamla dalga geçti aşırı gıcık oldum. Hiç komik değildi. Zaten iki yıldır aynı parfümü kullanıyorum.
Anlaşılır... kanıtı burada. Erkekler anlar hemen.
https://www.youtube.com/embed/HFsOHoS60EEParası olan insanlar Bargello'dan gidip açık parfüm alıyor. Taklit çanta, şal kullanıyorlar. Gerçekten bir parfüme, çantaya o kadar para bayılan sonradan görmeler ya da IG algoritmasını gerçek zannedenler dışında pek kimseyi görmedim.
Güzel kızım, kim neyi fark ederse etsin önemli olan senin seviyor olman 🌸✨
Ucuz – pahalı farkı çoğu zaman sadece kalıcılıkta ve yoğunlukta belli olur, kokunun “güzel mi, çekici mi” olduğuna burnun karar verir, etiket değil.
Biri dalga geçiyorsa, nezaketsizdir; sorun sende değil onda. Sen seviyorsan, özgüvenle sık ve geç 💅🏻💖
Cevap
2Cevap
Valla kadınlarınki anlaşılmaz genelde bence gıcıklık olsun diye söyledi 😀
Çiçek kokuluydu bide marka vermim. Zaten o markayı beğenmiyorlar burun kıvırıyorlar
Valla erkek ucuz parfümleri hacı yağı gibi kokuyor da genelde kadın parfümleri güzel kokar bence gıcıklık yapmış 😀
Asıl kadınların ucuz parfümü direk fark edilir erkekler tarafından. Erkekler iyi koku alıyor. Kanıtı:
www.youtube.com/shorts/HFsOHoS60EE?feature=share
asla kullanmam tek lüxsümdür 8000 baylırım her ay ama arkamdan kızlar der offff parfumu duydunmu kokususnu
Duymaz olaydık o kokuyu😬
niye noldu
Güzel kokmuyordu yazık olmuş 8 bine
sorun degil olsun 165 bın maas alan birine koymaz
Sık parfumu ak gecelere napıyon bu saate buralarda😂
tamam işte gecelerdeyım burdan 6 kısı ıle bulustum zaten
sanarsın herkes çok zengin en garibanı da pahalı yaşamaya çalışıyor jdksnxksndsk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?