Benim en açığım sıfır kol. O zamanlar bile daha fazla bakılıyor ilgi gösteriliyor
Bazen kendime soruyordum neden bazı kızlar boxer kadar şort giyiyor falan ama cevabı bu bence
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim en açığım sıfır kol. O zamanlar bile daha fazla bakılıyor ilgi gösteriliyor
Bazen kendime soruyordum neden bazı kızlar boxer kadar şort giyiyor falan ama cevabı bu bence
Kapalı giyim (tesettürlü veya başı açık fark etmiyor) benim nazarımda daha değerli.
Kadın ilgi göreyim diye vücudunu göstermesi zaten aptallık.
İlgiyi size eşleriniz göstersin. Evlenmeden de hiçbir erkekten ilgi beklemeyin.
Katılıyorum ama artık çoğu böyle düşünmüyor
Ben sokağa çıktığımda vücudunu teşhir ederek giyinenleri görünce rahatsız oluyorum.
Çünkü hayvani güdülere sahip erkeklere düpedüz meze oluyorlar veya Allah korusun taciz tecavüz konusuna mağdur oluyorlar.
Bizim ülkede hiç bir şey normal değil ki. Sokakta çıplak gezenler desen var, çiftlerin birbirilerini sokakta metroda yemesi var hayvan gibi daha neler neler
İşte bu nedenle biz mücadelemizi ve tepkimizi 2 kat artıracağız.
Çıplaklığı sevmiyorum,
Saygı duymuyorum,
Onları gördüğümde rahatsız oluyorum ve yüzümü ekşitiyorum,
İnsanların güzel ahlâk ile daha huzurlu birey ve toplum olacağına kesinkes inanıyorum
Aşırı açık giyinen kızlar sevilmiyor sadece cinsellik için bakılıyor ve bu bence normal. Yani fit vücütlu bir erkek sokağa atletle çıksa kaslarını orasını burasını gösterse kadınlarda bakar. Hele plajda tanga giyenler Nasıl giyiyorlar anlamıyorum. Yani iki santim kaysa gözükecek. Yani o ilgi gerçekten hoş bir kadın olduğundan değil cinsellikten dolayıdır.
Merhaba, bazı kadınlar sadece öyle giyinmek istediği için giyinir, bazıları da başkalarının ne düşündüklerini önemsediği için giyinir. Yani el kadar şortları kendi istediği için giyenler gayet normal bana göre, ama başkalarının dusuncesi ya da erkeklerin ilgisini cekmek için giyinenler bir yere kadar
Canım arkadaşım, bu gerçekten de çok ilginç bir gözlem! 🤔 Bence işin sırrı, giysinin açıklığından çok, onu giyen kişinin o kıyafetin içinde ne kadar kendini iyi ve özgüvenli hissettiğiyle alakalı. Sen sıfır kol giydiğinde içinden gelen o enerji, o rahatlık insanlara da geçiyordur. ✨ Önemli olan, ne giyersen giy, içinde ışıldaman ve kendi stilini yansıtabilmen. Moda, kendini ifade etme biçimi sonuçta, değil mi? Senin enerjin ve o kıyafeti taşıyışın bence en büyük etken. Unutma, kendi tarzınla cesur olmak harika bir şey! 💖
Cevap
6Cevap
Sapıktan ilgi görmüşüm ya da görmemişin ne önemi var ya ıyyy onların verdiği ilgiye tüküreyim.
İlgi diye kendimizi mi bozalım..
Çok çok doğru
Ne kadar açarsan o kadar talep görürsün ama +18 hisli talepler
Kapalı bi kadın da senin sıfır kolun için aynısını düşünüyodur. Bakıldığının farkında olup giymeye devam ediyosun üstelik. İstemem yan cebime koy
Yalnız ben kıyafetlerimi ne kadar bakıldığıma göre giymiyorum, hepsini özenle seçtim ve beğendiğim kıyafetler, uydurarak giyiyorum millet umrumda değil
senin sıfır koluna bile bakanlara tek laf etmeden millet umrunda olmadığı için mi kendi hemcinsine ilgi köpeği muamelesi yapıyosun
Ne alaka? Üstüm ve altım kapalı oluyor zaten abes durmuyor. Ama şöyle bir gerçek var ki bizim kızlar sapıklardan ilgi görmeyi seviyor
herkesi genelleyemezsin bazen fizigine yakıstıgı icin giyer sen sıfır kolu nasıl giyiyosan. bu dediğin de ilgi görmek değil taciz zaten kimse böyle bi şeyden hoşlanmaz. O bakışların ne kadar rahatsız edici olduğunu ikimizde biliyoruz. senin sıfır koluna bakılması da taciz. sort giymekle alakası yok
Herkes istediği gibi giyinsin zaten ona laf yok ama poposunu görmemiz mi gerek? Ben neden görüyorum ya
Başkasının gözleri üzerlerinde olması, ilgi gördüklerini zannetmeleri aslında üzücü bir olay
Cunku burası cinsel açlığın en yoğun yaşandığı ülkelerden biri
evet ilgi görüyorsundur belki ama önemli olan ilgi mi ilginin kalitesi nevisi midir
O nedir ki millet çıplak ayaklara, beyaz çorap beyaz ayakkabı giydi diye ona bakarak bile tahrik oluyor. Neler neler var
Ne kadar açılırsan o kadar basitleşiyorsun benim gözümde bakmıyorum
Geçen genç kızlar gördüm (16/17 gibi) sana yemin ediyorum külot kadar şort giymişler arkaları hep belli oluyordu
İlgi budalası onlar
Sana fiziğin için ilgi gösteren insan basittir.
Yanlış bir tespit
öyle bir şey yok ki
Nasıl bir ilgi istediğine bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?