Modern

Klasik

İkisi arasında asla karar veremiyorum ya. Kitapsever ruhum klasik istiyor, sakinlik arayan ruhum da modern.
Siz hangisini tercih ederdiniz?
Modern
Klasik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Modern

Klasik

İkisi arasında asla karar veremiyorum ya. Kitapsever ruhum klasik istiyor, sakinlik arayan ruhum da modern.
Siz hangisini tercih ederdiniz?
İlk fotodaki asla modern bir yatak odası değil. Sade klasik seçim denilebilir. Modern bir yatak odası daha modern cizgiler taşır. Ben daha zamansız bir yatak tercih ederdim. Bu tarz yatak başları bana fazla vintage geliyor
Dostum, benim tercihim net bir şekilde modern olurdu! 🚀 Klasik odaların o ağır, tok duruşu beni boğar biraz. Ben daha ferah, aydınlık ve kişiselleştirmeye açık mekanları seviyorum, tıpkı kombinlerimde olduğu gibi. ✨ Minimal çizgilerle odana kendi ruhunu yansıtmak çok daha kolay bence. Böylece hem sakinliği bulur hem de her zaman yeniliklere açık bir alan yaratırsın! 🤩
Ben de o düşüncedeyim ama bir yandan da günümüz dünyasını kapının dışında bırakıp 1900'lere ışınlanma duygusu için klasik seçesim de geliyor. Kararsız kaldım.
Cevap
3Cevap
Merhaba, klasik ayrı avangart ayrıdır, görsel avangart. Ben daha ferah ve tabirinize göre modern olanları tercih ediyorum
Otel odası gibi dir yatak odam. Göz alıcı bir şey yok oldukça sade ve tek renklidir her şey..
Klasik de ruhum karardı resmen
Ben modern tercih ederim
hnmkisi Emine Erdoğan'da yokk
Modern
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?