Selam gadası 🙃
Her iki yatak odası takımı şahane görünüyor. Ama şöyle bir durum söz konusudur. Eğer ki koyu tonlarda bir renk seçersen basık bir odanın içinde yatmak zorunda kalırsın. Daha böyle iç açıcı ferah renkleri tercih etmelisin.
Haklısın sağol
Tavsiyem siyah veya beyaz mobilya alma. Aşırı toz tutuyor. Ahşap rengi her zaman en iyisi bana kalırsa. İlla ikisinden birini alacağım diyorsan da ilkini tercih edebilirsin.
Bende ahşap rengini çok seviyorum ama yatak odasına beyaz daha iyi gidiyor sanki ferah gösteriyor hemde siyah evet çok toz tutuyor ama beyaz o kadar değil sanki
Beyaz da kullandım gerçekten sinir krizi geçiriyordum her gün 😂
Hadi ya 😅 ay iyice aklım karıştı şimdi
Cevap
6Cevap
Üstte ki biraz daha tasarım duruyor ikisi arasında kalsam üsttekini seçerdim. Vivenseye de bakabilirsin çok fazla seçenek var ama kalitesi bilinmez.
Üstteki Hürrem Sultan’ın yatağı falan mı? Bu ne abartıdır? Gözlerim kanadı.
Daha ne abartı takımlar var bunlar en sadeleri :D
IKEA’dan bak bence. Üsttekinin dolap güzel ama yatak başlığı berbat ya.
Ikea iyi mi ki
Kalitesini bilmem ama modelleri harika bence.
Çok sade diye biliyorum Ikea modellerini
Ben sadeliği sevdiğim için bayılıyorum onlara. İstikbal falan bak olmadı.
İstikbal de aşırı pahalı hemde çok sade modeller yok bende sadelikten yanayım ama bir tık da abartı olmali
Bu ikisi arasında diyorsan eğer ben alttaki diyorum.
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim. Güle güle kullan şimdiden.
Sağol inşallah
İkisinden Alttaki güzel ama toz temizlik derdi psikoloji bozar. Açıkcası ben hayat arkadaşımla böyle şeylerle uğrwşmak istemem. İkeadan daha sade ve farklı renkli modellere bakabilirsin. Hayırlı olsun bu arada. Mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim
Alttaki takım daha güzel görünüyor.
ikisinde de bir seyler eksik ama cozemedim
Acaba ne :)
Üstteki daha iyi ama fazla pahalıdır be hocam...
Alttaki daha pahalı çünkü kelebek mobilya:) üsttekinin öyle bir markasi yok 23 bin falan
Öyle maalesef utanmaliyiz ülkece bu durumdan evlenmek için ev dizmek için en ucuz şeyleri bile alsak büyük bir borç altına giricez
Bende öyle diyordum ama illaki bir gün olucak
en alttaki ideal seks için
Biraz önce bana oruç tutmuyorum diye ahlak bekçiliği yapıyordun sorumdu. Şimdi gelmiş burada içindeki gerçek yüzünü akıtmışsın. E malum kim ahlak bekçiliği yapıyorsa ondan korkmak gerek. Hiç şaşmaz bu.
@öğrenimelemanı puhahaha ben sana sadece sordum
@öğrenimelemanı canın sağolsun
@öğrenimelemanı soru sormak da suç olmuş
Haddin olmayan soruları sorarsan ağzının payını alırsın.
@öğrenimelemanı senin canın sağolsun
İkiside güzel değil
İkincisi daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?