2 gü

Erkekler neden sadece açık giyinenlere ilgi duyup usturuplu giyinenleri görmezden geliyor?

Valla erkekler usturuplu giyinen kızlarla evlenmek istiyor diyorlar ama koskocaman yalan bu, sadece açık saçık giyinen kızlara ilgi duyup hoşlanıyorlar, sonradan ciddi düşünüp kapalı giyin diyorlar, yani baştan usturuplu giyinen kadınlara bakmak yerine açık olanı beğenip kapatıyorlar. Lisedeyken crop falan giyerdim, tüm erkekler flörtöz bakardı, artık saçım açık olsa da usturuplu giyinme kararı aldım ve öyle giyiniyorum bir tane bile erkek göz ucuyla bile bakmıyor, bacım çekiyorlar ya da flört olarak bakmıyorlar, bikiniyle gönderi atan tanıdıklarımın hepsi evlendi, sözde erkekler hanım hanımcıklıları beğeniyor diye yalan söylüyorlar. Ben yapayalnız olmamla kaldım ortada

Güncellemeler
2 gü
Allah korkum olmasa bende açık giyinirdim valla açık giyinmeyi tercih etmiyoruz , popon acanlardan on kat iyidir fiziğim ama gostermiyoruz diye yok olmuyo yani
Erkekler neden sadece açık giyinenlere ilgi duyup usturuplu giyinenleri görmezden geliyor?