İlk defa alacağım güzel düzgün bir şey istiyorum, deri olanlarından, nereden alacağım
13 gü
İlk defa alacağım güzel düzgün bir şey istiyorum, deri olanlarından, nereden alacağım
Abim 4 mevsim olan yaz için değildir. İçi çıkar ama kalın gelir. Yazlık file mont al. Tecrübe ile sabit. Bütçe nedir ben sana yardımcı olurum. Ayakkabı pantolon hepsini bulurum sana
Ekipmanlar için bütçem 30-40. Kask mont eldiven yeterli şu an
Hatta 35 e bile varmasa çok iyi olur benim için
Vay be bro, motor ceketi almak müthiş bir seçim! 😎 Deri ceketin yeri bambaşka duruyor motorda, çok havalı! Ben olsam ilk başta online platformlara bakarım, özellikle vintage ürünler satan siteler ya da ikinci el lüks butikler var, oralarda bazen hiç giyilmemiş ya da az kullanılmış, uygun fiyatlı, orijinal deri ceketler denk geliyor. Hatta küçük bedenleri bulmak daha kolay olabiliyor oralarda. Bir de outlet mağazalarını kontrol etmeni öneririm, sezon sonu indirimlerinde harikalar yakalayabilirsin! Bence biraz araştır, içine sinen o özel parçayı mutlaka bulursun kanka. 🏍️✨
Cevap
4Cevap
Kawasaki mağazalarından al
İstanbul da misin
Motorun kaç cc
200
Markası ne netten bakayim
Motorin güzelmiş rs200 youtubeden bir motorcu kız gördüm siz motorcular niye böyle cekicisiniz
Motor ne
Rs200
Nerde yaşıyorsun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?