Dolgu topuklu kışlık ev terliğini hangi siteden alabilirim?
link
veya farklı model varsa bildiğiniz onlara da bakarım
link
veya farklı model varsa bildiğiniz onlara da bakarım
Semt pazarından.
göremedim bir yerde :)
Muhtemelen vardır sitede bulabileceğini sanmıyorum yahut esnaf ayakkabıcılara bak.
bikaç yere göz attım ama göremedim mutlaka vardır ama internetten almak daha kolay olacak :)
Cevap
1Cevap
Sayın üye,
Bir erkek olarak sizden ricam, ev site veya apartman dairesinde ise lütfen alt katta ki masumları da düşününüz. Anlayışınız için teşekkürler.
ah bir de düzgün okusan çok fazla aşırıcı derecede sayın olan üye... dolgu topuklu yazıyo ya!
dolgu topukla senin giydiğin düz terliğin çıkardığı ses aynı ses
apartmanda oturuyorum ne var bunda :) konfor açısından bir sorun olmayacaktır kullanınca görcem onu da :)
ahahahah :D yok artık o kadar da değil :)
floya kim gitcek yaa :)))))) bu arada -yi nerde :)39 mu iyi ayak varmış seninkinde :D hahahahah valla sevgilim doğum günümde çiçekle geçiştirdi cezalı :D :D
Yok bu doğum günü değil, bir sözümü tutamadım ama benden kaynaklı birşey değil onun telafisi.. 38 aslında da kalıpları dar mı ne oluyo diyor ben aliyim de sonra değiştirir. Gerçi ondan da trip yeme durumu var. Allahım sana geliyorum. Alışveriş yapmaktan zevk almayan bir kız var beyler kaçırmayın dicem ama sevgilisi var hahaha
ahahahah valla ya sevmiyorum alışveriş yapmayı işkence gibi giy çıkar dene :))) kaptılar canım üzgünüm hahahah :D ne sözünü tutmadın bakim yaa hep böle erkekler kızın kıymetini bil len
bu bir hata sayılmaz ki off bunun için mi trip atıyo sevgilin:) hangi iki şey o karışmasını istemediğin
hay ben o motora zaten :D aynı dertten bizde de var ama allahtan sigaramız yok D
amin amin :))))) o da sigara içiyorsa bişey demeye hakkı yok ama o da senin iyiliğini düşünüyor bence ikiniz beraber bırakın sigarayı :)
Denemez miyiz. İçinde ki şeytanı ve şeytanımı o gün gördüm. Kalsın istemem. Çocuğun motoruna bulaşma he, bebeği gibidir onun için o. Onunla cocuklaşır aşka gelir. Dikkat etsin kendine kılığına kıyafetine karış ekipmanı tam mı değil mi? diye. Şakası yok. Akşam patlıyodum temde yağmur çiseldiğinde ama başka bişey ya
ekipmanı tam ya ben onu fenliyorum hız da yapmıyo zaten :D yoksa işi zor yani :)) onun bebeği benim bir kere hıh :D valla batırım bıçağı motorun tekerine görür bebeğini o zaman hahahah
yemez ama yemiş gibi yapar :D
canavara da sana da iyi geceler :))))))
sağol dostum ):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar