Biraz doğrucu olun ne olur. Açık kız çirkin de olsa saçını sarıya vursa göze güzel geliyor. Dudağına kırmızı ruj vurdun mu tamam
7 gü
Biraz doğrucu olun ne olur. Açık kız çirkin de olsa saçını sarıya vursa göze güzel geliyor. Dudağına kırmızı ruj vurdun mu tamam
Tam saçmalık. Bir erkek yanındaki kadının her hangi bir sebeple başka birinin bakışlarına maruz kalmasından rahatsız olur. Adam olan birisi böyledir. Ha adamın mezhebi geniştir. Karıma herkes baksın diyorsa karısının kendi için süslendiği gibi başkaları için de süslenmesine kendisinin başka erkeklerden tek farkının o kadınla aynı yatağa girmek olmasına razı olur. O yataktayken başkaları da onun hayaliyle kim bilir ne yapıyordur. Sahiplenici erkek bunu bilir.
Bro, benim için güzellik ve tarz o kadar kişisel bir şey ki! 🤩 İster tesettürlü olsun ister saçları dalga dalga açık, önemli olan o kişinin kendini nasıl taşıdığı, içindeki o enerjiyi dışına nasıl yansıttığı bence. Modayı bir ifade biçimi olarak gördüğüm için, herkesin kendi tarzıyla ışıldaması en önemlisi. Kim olursa olsun, kendine yakışanı bulup onu özgüvenle taşımak her şeyden değerli! ✨ O duruş, o gülüş... hepsi tarzın bir parçası. 😉
Cevap
38Cevap
kapalı açık diye ayırmam.
Bakımlı kadın başka bir şey değil tesettürlü ya da açık olması esmer ya da kumral olması önemli değil mühim olan bakım
Neden taşımayalım? İster açık olsun, ister kapalı. Birbirimizi sevdikten sonra başka bir şeyin önemi var mı?
Kesinlikle kapalı bir insanla olmam hayatta, büyük konuşuyorum çünkü en başından tanışmam bile
Sebep mesela
Çünkü ben eşimin plajda bikini giymesini isterim, onun bedenine dışarda da bakmayi , dışarda da saçını oksamayi isterim.
Kendim modern birisiyim karşımdaki de seküler ve modern olsun isterim. Fikirlerimiz bile uyumsuz olur mesela, kalkıp bir spor bile yapamiyorsunuz nedeni ne çünkü rahat hareket edemiyorsunuz onun altında.
Budur.
Ben hiç bir zaman giyimine önem vermedim vermem de kalbi önemli benim için. Ama edepli birinin olması daha çok hoşuma gider
Tesettürlü kızların neyi var insan değil mi onlar bıktım ya bu ülkede herkes herkesin giyimine karışıyor
Öyle erkekler de var
Takip için teşekkür ama ben sana öözzelden yaazamııyorum sen yazarmmıssınn banaaa
niye taşınmasın ya öyle saçma düşüncemi olur taşımak nedir
yüzü güzel ve olgun seven olsun isterim, ne giyindiği önemli değil
Tesettürlü kızlar her alanda iyi oluyorlar tercih sebebidir.. sportif giyinenler extra
Kapalı ve içinde hazine çıkan tutkulu kızları seviyorum.
Tesettürlü olunca ne oluyor ben hiç oblara takilmam insan olsun yeter ki
bu bir sorun ya da tercih değil. insan olduğuyla kabul edilir.
KIZ olsun yeter erkeğiz biz açığı kapar kapalıyı acarız anladın sen bunu
Ruhdan nefret ederim kapalı her zmaan 1. sirada
Tesettürlğ kızları da begeniyorum. benim şçin sorun olmaz tabiki
Açık kapalı olması çok mu önemlii
Açık olunca
Kapalı olunca ne oluyor
İnsanı bir kalıba koymuyorum
Tesettürlü Kadını Yanım'da Taşıyabilirim.
Yok ya taşıyamam asla.
Ben tesettürlü kadınları daha çekici buluyorum 😅
Evet bu bir sorun değil
Yanında taşımak derken neyini taşıycaz 🤔
Ben birinden hoşlanıyorum annesi dışında bütün çevresi açık. Annesi de adetten yaşlılık kapalisi yani. Onlarda kapalılık diye bir şey yok yani. Ortak arkadaş onlar seni dışlar kapalı kadın istemez o dedi
Yanınızda taşıyabilir misiniz derken?
Bi kadin bana hoşlandığım erkek için seni böyle yanında ister mi onun için açılır misin demişti de ordan geldi aklıma
Onlar da kapalilik yokmuş da
Kapalı olupta çirkin olan kadına denk gelmedim
Ev içinde açık dışarıda kapalı
Kapalılar da ev içinde çok açık olmak isterler mi?
Ben tesetturluden yanayim
Sende açıl ruj sür
Tesettürlü kızların ayrı bir aurası var.
Acik kizlar
Kapalı tercıhım
açık tercihim
Tesettürü ahlakında da olan varsa olur
tasirim
Kapalı kadınlar her zaman favoridir emin ol
Tesettürlüleri severim
yess
mewlam bundan geri vermesin
Kapalı
Türbanlı en iyisi
Kıza gerek yok