Moda & Stil 1 gü Kadınlara fular yakışıyor mu , yeni fularlarım nasıl sizce? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1413 Yapay Zekaya Sor Milletin beline moda diye bağladığı fular benim boynuma tam oluyor 🙄 Allah belanı vermesin hayat...🤣😂😅 Güncellemeler11 sa SS teşekkürler 🙏🌸 Kadınlara fular yakışıyor mu , yeni fularlarım nasıl sizce? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 gü Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet çok entelektüel bir hava katıyor Çok yakışmış senin rengin koyu mavi 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Kesinlikle öyle 👍 Teşekkür ederim 🙏🌸🌹 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Fuları çok severim, benim ergen yaştayken çok fularım vardı hala duruyor. Fular sana çok yakışmış. 🌸 2 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Evet gülüm bende çok seviyorum kadına ayri bir hava katıyor 👍Teşekkür ederim Baharımm 🙏❤️ Yorumla u Bahar_555 1 gü Rica ederim ne demek balım ❤🌸 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🥰😘🥰 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% 21 sa Bence yakışıyor zaten fularlarıniz da bir kumaştan öte, rengarenk ruhunuzun dışarıya sızan bir parçası olmuş sanki 🎈🎀 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 21 sa Çok teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 21 sa Rica ederim🥰 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 477 cevap paylaştı. Bu resmi görmüştüm yakışanı da var yakışmayanı da sana güzel olmuş thy hostes vipe ' ı veriyor mu ya 😂 1 8 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla u Bihteeerrr 1 gü Rica bebişcim💟 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Hoş geldin bebek bu arada yoktun 🙋💖 Yorumla u Bihteeerrr 1 gü Evet tatil sezonu açmıştım 😀 hoşbuldum beybi girls 🌸🦋 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Vuuu harikasin 👏👏👏🧿 çok iyi yapmışsın Yorumla u Bihteeerrr 1 gü O senin harikalılığın beybi 💜✨💫 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 💖❤️🌸🙏 Yorumla u Bihteeerrr 1 gü 💖💖💖 Yorumla
KafirinKahvecisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 8 sa Çok güzel bir hava katmış sana ama milletin belini boş ver kendi boynunun keyfini çıkar🥳 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 8 sa Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla KafirinKahvecisi 8 sa Rica ederim 🥳 Yorumla
Evelynyilmaz Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 sa Ben fulara bayılıyorum. Bence yakışıyor. Güzel bir kurtarıcı 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 9 sa Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏 bende çok severim ayrı bir hava katıyor kombinlere Yorumla
3316Hayrettin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 10 sa Yakışmış en azından düğün falan olursa halay başındada sallarsın🤭🌸 1 6 Yorumla r_engarenkyollar 10 sa Haha 🤣 teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla 3316Hayrettin 10 sa Ricaederim 🌸🤲🤲😅sen bir tanesin yaa Yorumla r_engarenkyollar 10 sa Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla 3316Hayrettin 10 sa Ricaederim Hanım efendi ☺️hayırlı günler dilerim 🌸 Yorumla r_engarenkyollar 9 sa 🙏🌸💞 Yorumla 3316Hayrettin 9 sa Yumurta gibi çocuğu ne yaptın bu arada🙄😃🙃 Yorumla
Simulakra06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 gü Fular takan kadın görür görmez aklıma boynunda saklamak istediği yara izi varmış gibi geliyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Haha 😂 Yorumla
2Yüzlü Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 gü Güzel ne takarda yakismaz arkadas konu bu olmasi lazim 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 gü Uydurana yakışıyor.. size de çok yakışmış 🌺🌹 hepsi de çok güzel güle güle kullanın 🥰 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla aşkatövbelibiri 1 gü Rica ederim 🌹🌺 Yorumla
KurabiyeAşkı Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 gü Fular takmayı çok severim, aralarından en çok mavili zincirli modeli beğendim. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Harikasın 👏 🌸 💖 Evet onu bende çok beğendim çok hoş duruyor Yorumla KurabiyeAşkı 1 gü 💜🙏🏻 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 gü Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Sana fular çok çok yakışıyor mavişim ⚘💕🙏🧿 Allah nazarlardan saklasın seni... 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸🌹 Yorumla gokantemur 11 sa 🙏⚘💕 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Yakışana her şey yakışır efendim, sana çok yakışmış.. 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 gü Rica ederim ✨🍫 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 gü fuların ilişki sonrası boyun ısırıklarını kapatmak için icat edildiğini düşünen bir benmiyim acaba :) 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Sanırım 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 gü çok işlevsel aksessuvar :) Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Çok yakışmış😇 2 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏❤️🥰 u sinem23__ 1 gü Rica ederim😇🙏🌸
örtmenhanm91 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 6 sa Ben beğenmiyorum, çok eski moda geliyor. Şık durmuyor bence. 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 5 sa Peki 👍🌸🥰 zevkler ve renkler tartışılmaz derler saygı duyarım 🙋 Yorumla
umutwaze1 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 9 sa Yok ya erkeklere de yakışmıyor bence fular saçma geliyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 8 sa Ben kadınlara yakışıyor mu diye sordum zaten 😂 erkekleri nerden çıkardınız şimdi Yorumla
Faysal-Erdem Takip Et Xper 1 Yaş: 25 10 sa Yakılıyor balık etli kadınlara daha fazla yakıştırıyorum hoş duruyor. 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 10 sa Çok naziksiniz teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla
Sarıkırmızı5 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 23 sa Bazı hanımlara yakışıyor. Sana da yakışmış. Ee güzele her şey yakışır canım ablam 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 23 sa Çok naziksin teşekkür ederim 🙏🌸❤️ Yorumla Sarıkırmızı5 23 sa Rica ederim 😊💕🌷 elimden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum işte 😊 Yorumla r_engarenkyollar 21 sa 🙏💐🌷 Yorumla
Teardrop_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 gü Ben çok yakıştırıyorum. Ayrı bir hava katıyor. Size de çok yakışmış. ✨✨ 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏 Teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla
petrikorr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 gü Sanki yalnızca hostesler takıyor izlenimi var bende 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok kadın takıyor fular, Yorumla
ErenZnc Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 gü Normalde saçma bulurdum ama size çok yakışmış 🙂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim 🙏🌸❤️ Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 9 sa Moda & Stil konusunda 411 cevap paylaştı. Güzelmiş güle güle kullan 1 8 Yorumla r_engarenkyollar 9 sa Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla SkrErd37 9 sa Şu gözünün altındaki rahatsız ediyor mu? Gözüme battı da 🤣 Yorumla r_engarenkyollar 9 sa Hayır etmiyor ben çok seviyorum ve doğal buluyorum Yorumla SkrErd37 9 sa O sırada en ufak bi sivilce görsem patlatmaya giden ben 😂 Yorumla r_engarenkyollar 9 sa Sivilce değil ki o ben Yorumla SkrErd37 9 sa Biliyorum ya onu ben sivilce bile görsem anlamında dedim Yorumla r_engarenkyollar 9 sa 👍🤗 Yorumla SkrErd37 9 sa Benim de çenemin sağında var 😀 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 12 sa Yakışmış güle güle kullan. 🙂 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 12 sa Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla azelcan 11 sa Ben teşekkür ederim 🙂 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 14 sa Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet yakışıyor sana da çok yakışıyor 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 12 sa Çok teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla u _-Dream-_ 12 sa Rica ederim 🥰💓🍀 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 14 sa Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. Sana çok yakışmış 💝🥰 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 12 sa Çok teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla Bravehrart 11 sa Rica ederim Yorumla
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 23 sa Yakışıyor çok tatlılar güle güle kullan 🌸 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 23 sa Çok teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla ___Justimagineit 23 sa Rica ederim 💗 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 gü Güle güle kullan çok güzellee 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰 Yorumla
lpєαrl Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 gü Ben çok severim fular size de yakışmış 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Ya süper 👏👏🌸Bende çok seviyorum teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla
angrlii0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 gü Çok yakışmış yavru ceylan gibi olmuşsun 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Haha senin canını yiyerem haa 😂 teşekkür ederim 🙏🌸🌹 Yorumla angrlii0606 1 gü Rica ederim yavru ceylan 😀 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🙏🌸😂 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. Yakışıyor hayırlı olsun 🥰 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla
REİS_52 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 gü Yakışmış yakışmış Güle güle kullan güzel günlerde 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla REİS_52 21 sa Rica ederim efendim Yorumla
MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 gü Yakışıyor abla🎀 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla
panzram25 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Sana hiçbir şey yakışmaz 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Peki Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Ucak Hosteslere yakışır 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🌸👍
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 gü Her kadına değil, sana yakışmış arkadaşım. 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla Kürekçi47 1 gü Rica ederim ne demek, İyi akşamlar Yorumla r_engarenkyollar 1 gü İyi akşamlar 🙋 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 gü Moda & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Renkli gözler daha çok yakışıyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla
papatyam_12 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 gü Yakışmış abla çok beğendim hepsini 🌸 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰 Yorumla papatyam_12 1 gü Rica ederim ablam 🩷 Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 gü Şu sarı desenleri olan çok güzel valla 1 4 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 gü Mavili varya 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Onu bende çok beğendim beyaz badi ile güzel kombin yapılır Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 gü Mükemmel 😃 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🙏🌸🌹 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 gü Çok yakişmiş güzell 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌹 Yorumla Gri3480 1 gü Rica ederim Yorumla
ÇukurovaBeyi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 gü Her kadına yakışmıyor güzelmiş hayırlı olsun 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla ÇukurovaBeyi 1 gü Rica ederim🙏🏻🌹 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 gü Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakışıyor güle güle kullan 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla KayipPsikopat_3 1 gü Rica ederim Yorumla
Gökyüzümuhabiri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 gü Gözele ne yakışmaz :) 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla Gökyüzümuhabiri 1 gü Rica ederim 🙏 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 gü Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Ben küçükken onu kravat sanıyordum 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Haha 😂 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 gü Evet yakışıyor bayanlara 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Evet 👍 Yorumla
MOJITO16 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 gü Ben begwnıyorum ayrı bir hava katıyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Kesinlikle öyle 👍🌸 Yorumla
senisensizyasamakzor Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 gü açıklama çok iyi ahshshx 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Dimi ama 😂 Yorumla
kerem2NT Takip Et Yoda Yaş: 71 , eic 100% 20 sa Yakışmış güzele derler, Ensesi kalın derler başka ne diyebilirler. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 gü Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Güle güle kullan✨☺️ 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🙏🌸 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 gü Moda & Stil konusunda 894 cevap paylaştı. Kadınlara fular bayağı yakışıyor. 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Evet 👍 ayrı bir hava katıyor kadına spor kıyafetle bile kombin yapabiliyorsun Yorumla djfurkan13 1 gü Mesela bazı uçaklarda hostesler de fular kullanıyor. Onlara da ayrı bir hava katıyor. ✈️ Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Kesinlikle öyle çok haklısın 👍👏🌸 Yorumla djfurkan13 1 gü Çocukluğumdan beri fuları kadınlara hep yakıştırmışımdır. 🌸 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Bende çok severim kullanmayı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 12 sa Ütüyle mi çekiyorsun sen resimleri 🤣 yine ben 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 12 sa Haha 😂 telefonumun kalitesi düşük bu kadar oluyor iPhone mız yokki canli çıksın Yorumla Cevap sahibi 12 sa Bi zengin olamadık gız 🤣 Yorumla r_engarenkyollar 11 sa Zenhinlikle alakası yok telefona verilen yüklü miktarlari çok gereksiz buluyorum almak istemiyorum, Yorumla
beyazkırmızımor Takip Et Xper 1 Yaş: 28 21 sa Hiç sorma ya o da ne saçma moda öyle ya boynu nice uzunlara daha çok yakışıyor ama bende çok takıyorum sevdiğim için 0 0 Yorumla
Zest_And_Zen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 gü Yakışır tabiki 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 👍💞🌹 Yorumla
GözüKaraGizem Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 gü Size çok yakışmış 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Çok teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla GözüKaraGizem 1 gü Rica ederim 🥂💗 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 1 gü Isıgından gozlerim kamastı bebegim 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Deme yaowww 😂 Yorumla dogukannnnnnn01 1 gü Dedim bile canım Yorumla dogukannnnnnn01 1 gü O ruj yokmu Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 gü Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Güzelmiş 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🙏🌸 Yorumla
Drtruee Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 gü Sana yakışıyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla
Sevmiştimseni99 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 gü Kadına her şey yakışır 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü 🙏💖👏👏🌸 Yorumla
hande_xxx Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 gü Cok yakışmış 💞 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 gü Teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla hande_xxx 1 gü Rica ederimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evet çok entelektüel bir hava katıyor
Çok yakışmış senin rengin koyu mavi
Kesinlikle öyle 👍 Teşekkür ederim 🙏🌸🌹
Fuları çok severim, benim ergen yaştayken çok fularım vardı hala duruyor. Fular sana çok yakışmış. 🌸
Evet gülüm bende çok seviyorum kadına ayri bir hava katıyor 👍Teşekkür ederim Baharımm 🙏❤️
Rica ederim ne demek balım ❤🌸
🥰😘🥰
Bence yakışıyor zaten fularlarıniz da bir kumaştan öte, rengarenk ruhunuzun dışarıya sızan bir parçası olmuş sanki 🎈🎀
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim🥰
Bu resmi görmüştüm yakışanı da var yakışmayanı da sana güzel olmuş thy hostes vipe ' ı veriyor mu ya 😂
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica bebişcim💟
Hoş geldin bebek bu arada yoktun 🙋💖
Evet tatil sezonu açmıştım 😀 hoşbuldum beybi girls 🌸🦋
Vuuu harikasin 👏👏👏🧿 çok iyi yapmışsın
O senin harikalılığın beybi 💜✨💫
💖❤️🌸🙏
💖💖💖
Çok güzel bir hava katmış sana ama milletin belini boş ver kendi boynunun keyfini çıkar🥳
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim 🥳
Ben fulara bayılıyorum. Bence yakışıyor. Güzel bir kurtarıcı
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏 bende çok severim ayrı bir hava katıyor kombinlere
Yakışmış en azından düğün falan olursa halay başındada sallarsın🤭🌸
Haha 🤣 teşekkür ederim 🙏🌸
Ricaederim 🌸🤲🤲😅sen bir tanesin yaa
Teşekkür ederim 🙏🌸
Ricaederim Hanım efendi ☺️hayırlı günler dilerim 🌸
🙏🌸💞
Yumurta gibi çocuğu ne yaptın bu arada🙄😃🙃
Fular takan kadın görür görmez aklıma boynunda saklamak istediği yara izi varmış gibi geliyor
Haha 😂
Güzel ne takarda yakismaz arkadas konu bu olmasi lazim
Teşekkür ederim 🙏🌸
Uydurana yakışıyor.. size de çok yakışmış 🌺🌹 hepsi de çok güzel güle güle kullanın 🥰
Çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim 🌹🌺
Fular takmayı çok severim, aralarından en çok mavili zincirli modeli beğendim.
Harikasın 👏 🌸 💖 Evet onu bende çok beğendim çok hoş duruyor
💜🙏🏻
Sana fular çok çok yakışıyor mavişim ⚘💕🙏🧿 Allah nazarlardan saklasın seni...
Teşekkür ederim 🙏🌸🌹
🙏⚘💕
Yakışana her şey yakışır efendim, sana çok yakışmış..
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim ✨🍫
fuların ilişki sonrası boyun ısırıklarını kapatmak için icat edildiğini düşünen bir benmiyim acaba :)
Sanırım 😂
çok işlevsel aksessuvar :)
Çok yakışmış😇
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim😇🙏🌸
Ben beğenmiyorum, çok eski moda geliyor. Şık durmuyor bence.
Peki 👍🌸🥰 zevkler ve renkler tartışılmaz derler saygı duyarım 🙋
Yok ya erkeklere de yakışmıyor bence fular saçma geliyor
Ben kadınlara yakışıyor mu diye sordum zaten 😂 erkekleri nerden çıkardınız şimdi
Yakılıyor balık etli kadınlara daha fazla yakıştırıyorum hoş duruyor.
Çok naziksiniz teşekkür ederim 🙏🌸
Bazı hanımlara yakışıyor. Sana da yakışmış. Ee güzele her şey yakışır canım ablam
Çok naziksin teşekkür ederim 🙏🌸❤️
Rica ederim 😊💕🌷 elimden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum işte 😊
🙏💐🌷
Ben çok yakıştırıyorum. Ayrı bir hava katıyor. Size de çok yakışmış. ✨✨
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Sanki yalnızca hostesler takıyor izlenimi var bende
Çok kadın takıyor fular,
Normalde saçma bulurdum ama size çok yakışmış 🙂
Çok teşekkür ederim 🙏🌸❤️
Güzelmiş güle güle kullan
Teşekkür ederim 🙏🌸
Şu gözünün altındaki rahatsız ediyor mu? Gözüme battı da 🤣
Hayır etmiyor ben çok seviyorum ve doğal buluyorum
O sırada en ufak bi sivilce görsem patlatmaya giden ben 😂
Sivilce değil ki o ben
Biliyorum ya onu ben sivilce bile görsem anlamında dedim
👍🤗
Benim de çenemin sağında var 😀
Yakışmış güle güle kullan. 🙂
Teşekkür ederim 🙏🌸
Ben teşekkür ederim 🙂
Evet yakışıyor sana da çok yakışıyor
Çok teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🥰💓🍀
Sana çok yakışmış 💝🥰
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim
Yakışıyor çok tatlılar güle güle kullan 🌸
Çok teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 💗
Güle güle kullan çok güzellee
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Ben çok severim fular size de yakışmış
Ya süper 👏👏🌸Bende çok seviyorum teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Çok yakışmış yavru ceylan gibi olmuşsun
Haha senin canını yiyerem haa 😂 teşekkür ederim 🙏🌸🌹
Rica ederim yavru ceylan 😀
🙏🌸😂
Yakışıyor hayırlı olsun 🥰
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Yakışmış yakışmış Güle güle kullan güzel günlerde
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim efendim
Yakışıyor abla🎀
Teşekkür ederim 🙏🌸
Sana hiçbir şey yakışmaz
Peki
Ucak Hosteslere yakışır
🌸👍
Her kadına değil, sana yakışmış arkadaşım.
Teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim ne demek, İyi akşamlar
İyi akşamlar 🙋
Renkli gözler daha çok yakışıyor
Teşekkür ederim 🙏🌸
Yakışmış abla çok beğendim hepsini 🌸
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Rica ederim ablam 🩷
Şu sarı desenleri olan çok güzel valla
Mavili varya 😂
Onu bende çok beğendim beyaz badi ile güzel kombin yapılır
Mükemmel 😃
🙏🌸🌹
Çok yakişmiş güzell
Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌹
Rica ederim
Her kadına yakışmıyor güzelmiş hayırlı olsun
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim🙏🏻🌹
Yakışıyor güle güle kullan
Amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim
Gözele ne yakışmaz :)
Teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim 🙏
Ben küçükken onu kravat sanıyordum
Haha 😂
Evet yakışıyor bayanlara
Evet 👍
Ben begwnıyorum ayrı bir hava katıyor
Kesinlikle öyle 👍🌸
açıklama çok iyi ahshshx
Dimi ama 😂
Yakışmış güzele derler, Ensesi kalın derler başka ne diyebilirler.
Güle güle kullan✨☺️
🙏🌸
Kadınlara fular bayağı yakışıyor.
Evet 👍 ayrı bir hava katıyor kadına spor kıyafetle bile kombin yapabiliyorsun
Mesela bazı uçaklarda hostesler de fular kullanıyor. Onlara da ayrı bir hava katıyor. ✈️
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍👏🌸
Çocukluğumdan beri fuları kadınlara hep yakıştırmışımdır. 🌸
Bende çok severim kullanmayı
Ütüyle mi çekiyorsun sen resimleri 🤣 yine ben
Haha 😂 telefonumun kalitesi düşük bu kadar oluyor iPhone mız yokki canli çıksın
Bi zengin olamadık gız 🤣
Zenhinlikle alakası yok telefona verilen yüklü miktarlari çok gereksiz buluyorum almak istemiyorum,
yakışmasa hostesler takarmı
👍🌸
Hiç sorma ya o da ne saçma moda öyle ya boynu nice uzunlara daha çok yakışıyor ama bende çok takıyorum sevdiğim için
Yakışır tabiki
👍💞🌹
Size çok yakışmış
Çok teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🥂💗
Isıgından gozlerim kamastı bebegim
Deme yaowww 😂
Dedim bile canım
O ruj yokmu
Güzelmiş
🙏🌸
Sana yakışıyor