Astroloji & Burçlar Sizce kadın burçlar bu elbiseleri ister veya sever mi? Seksbağımlıkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bence bunlar bana uyar ve sevdim Koç burcuna uyan elbiseler 😍👍Peki sizce? Sizce kadın burçlar bu elbiseleri ister veya sever mi? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% Boğa +1 yıl ne kadar burçlarla ilgileniyorsun astroloji olsaydın bari 🤣 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. ilgi alanım dışında olduğu için pas diyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Terazi ikisi de iyi. Giyer miyim? Hayır. 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% İkizler +1 yıl ikizlerdeki siyah elbise olabilir :D 0 0 Yorumla
tahadogsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Koç +1 yıl Ayol ben terazi çok iyiymiş ha 0 4 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Hahhahhah 🙈😂😂😂 Yorumla tahadogsss Koç +1 yıl İstiyorum onu ayo Yorumla tahadogsss Koç +1 yıl 💃💃💃💃 Yorumla tahadogsss Koç +1 yıl Link var mı ayol Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Beğenmedim 0 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Burcun ne Yorumla Üzgünkutupayısı Yengeç +1 yıl Yengeç Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Koça yakışır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ne kadar burçlarla ilgileniyorsun astroloji olsaydın bari 🤣
ilgi alanım dışında olduğu için pas diyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Terazi ikisi de iyi. Giyer miyim? Hayır.
ikizlerdeki siyah elbise olabilir :D
Bu konuda söyleyecek bir şeyim yok.
Koç erkek yokmu
Zannetmiyorum sevmezler
Kırmızı görmeyim.😉😂
en güzel koç burcuna yakışır bu elbiseler
Bence de uyar.👍☺
Ayol ben terazi çok iyiymiş ha
Hahhahhah 🙈😂😂😂
İstiyorum onu ayo
💃💃💃💃
Link var mı ayol