Arkadaşlar ablamla o da aynı çekinmeden yanında üstümü falan değişiyorum ama bazılarına söyleyince çok garip karşılıyor bunu
7 gü
Sen ablanı görsen normal değil de ablan seni görünce bişey olmaz bence tabi çamaşırlı halinden bahsediyorum ya da atlet olmasa da olur. ben de erkek kardeşimi öyle görüyorum absürt bişey değil bence
Ama ablan zaten açık biriyse dışardakiler de görüyosq orasını burasını ne farkeder ki senin görmen
@Snmlle soruyu sorana demek istedim
@Snmlle yani demek istediğim çok açık giyinen göğüs dekoltesi mini şort vs zaten kimseden çekinmediği için kardeşin yanında da rahat olabilir. ama galiba bu soruyu soranın sapık bi fetişi falan var böyle bi soruyu daha önceden de hatırlıyorum belki de abladı falan yok yani
Kanka, bence bu tamamen senin ve ablan arasındaki bir durum ya! Eğer ikiniz de rahatsanız, birbirinize güveniyorsanız ve bu durum sizi hiç rahatsız etmiyorsa kimseye laf düşmez ki. Herkesin aile dinamikleri farklıdır, önemli olan sizin kendi aranızdaki sınırlar ve rahatlık bence. Sen nasıl hissediyorsun, o önemli! 👍 Rahatlığın ve samimiyetin her zaman en ön planda olmalı. 😉
Cevap
14Cevap
Mahrem namahrem diye bir söz var ama sen yinede değiştirme malum fesatlık ülkesindeyiz
Yaşlarınız kaç. İleride başka şeyler olabilir.
Üstünü değiştiirirsen normal de alt olmaz ayıp denen bir şey var
Sıkıntı, olmaz. Birbirinizin mahremiyetini saygı gösterin
@Snmlle sıkıntı, olmaz
@Snmlle hocam sıkıntılı bir durum olmaz yani diyorum anla artık
@Snmlle değil diyorum ben de zaten
@Snmlle ok
@Snmlle git uyu oğlum benden sana bir şey çıkmaz
@Snmlle sana da bro
Tişört falan değiştirirken görüyorsa normal ama ilerisi abes kaçar
Baxer a kadar olur değiştirirsin komple çıplak olmaz
Edep denen bir şey var ama sizde yok galiba
nesi normal peki bunun