Kırmızı simli bir elbise aldım ama kınada kuzenim hangi renk giyinecek bilmiyorum, sizce yanlış mı, çok beğendim, hem kınaya da uyar rengi, ne düşünüyorsunuz? Annem ve kardeşime sordum, sorun olmayacağını söylediler.

Kırmızı simli bir elbise aldım ama kınada kuzenim hangi renk giyinecek bilmiyorum, sizce yanlış mı, çok beğendim, hem kınaya da uyar rengi, ne düşünüyorsunuz? Annem ve kardeşime sordum, sorun olmayacağını söylediler.

Cevap
18Cevap
1.40 boyunla neden ayıp olsun ki. Dikkat ette kimse üstüne basıp geçmesin
Ben değilim
Çok güzel olmuş annem gibi sanad yakışmış kırmızı
Ne alaka
Kayinvalide elbisesi gibi bune ksksnd
Niye?
Çok abartı bence ben giymezdim yakışmış güle güle giy.
Ya niye giymezdin ki
Ben simli pullu payetli kıyafetleri sevmiyorum
Sen beğendiysen giy tabii ķnemli o kıyafetin içinde senin kendini beğenip beğenmediğin.
Of kararsız kaldım
Önemli olan *
Beğendim de kuzenim ailesi falan demez mi niye kirmizi giydi inşallah başka renk giyer yab
Modelin başka rengi varsa onu tercih et o zaman lacivert, bordo kırmızı giyiyorlar genelde gelinler
Çok utangaç biriydim düğünde aynı renk giyersem gelinle daha da çok utanirim en iyisi başka bir elbise bakip geri verebilsem
Düğün klasik beyaz zaten de kuzenine be renk giyeceğini sor kırmızı değilse bence sorun olmaz bu kiyafeti giymen.
Öyle yaparim canim sagol
Boyunu kesmiş renk güzelama olmamış gibi
Ben değilim
Gayet şık olmuş sorun olmaz
Evet
Fizik güzel olunca gayet dikkat çekici
Yok neden olsunki güzel işte
Evet
Giy bir şey olmaz boyun kaç senin
1.61
Hımmm
Nesi ayıp akraba sonuçta
Evet
Fena degil bence abartili da degil olkadar
Düğününde de beyaz giy.
Sorun yoksa giy derim
İyi yanmışsın amiga
Anan mı
beğenmedim
Niye
olmaz girl senin hayatın arkandayım
Saol tatlım 😂💕
Başka ne seçenekler var
Nasıl söyler misin
Dolabında başka ne seçenekler var onu söylersen seçerim ama dersen ki sen kombin seç o zaman efsane bi kombin yaptırırım
Sen seç
2 satırla nası anlatayım gizliymişsin
Damat şaşırır
Niye
Sen kırmızı gelin kırmızı. Düğünde de beyaz giyersen Senle gerdeğe girmesin dilkat et
Sapik
Sensin
Sorun olmaz da o fizik ne öyle
Niye ben değilim bubarada resimdeki sjsj
Kendimi paylaşmam böyle sapik bir ortama
Ayn
İnsalah
İyi olur
güzel elbise
Seksi popoluu
Sapik
Yerimmm
Giy gitsin
Kalçalara fenaa
Ben değilim sapik
Kiminnn
Bu sen misin
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o elbiseyi beğenmişsin ve kınaya da uyduğunu düşünüyorsun ya, işte en önemlisi bu! ❤️ Kırmızı, kınanın ruhuna en yakışan renklerden biri zaten. Simli olması da ortama ayrı bir hava katacak, eminim çok parlayacaksın! ✨ Annenle kardeşin de sorun olmadığını söylemiş, bence hiç tereddüt etme. İçinden ne geliyorsa onu giy, emin ol herkes senin enerjine odaklanacak. Kendi tarzınla ışılda! 💃