Takı genel olarak kullanırım ve en çok kolye, yüzük, bileklik ve bilezik gibi takılar kullanırım hoşuma gider. Peki ya siz takı kullanıyor musunuz en çok hangi takılar hoşunuza gidiyor?

Takı genel olarak kullanırım ve en çok kolye, yüzük, bileklik ve bilezik gibi takılar kullanırım hoşuma gider. Peki ya siz takı kullanıyor musunuz en çok hangi takılar hoşunuza gidiyor?

Sadece alyans kullanıyorum, onun dışında pek takı takmıyorum. Günlük hayatta da sade olmayı tercih ediyorum, bu yüzden ekstra kolye, bileklik ya da yüzük gibi şeyler kullanmıyorum. Alyans zaten hem anlamı hem de alışkanlık olarak sürekli takılı olduğu için yeterli geliyor bana.
İnce bi kolyem var onu çok seviyorum bide Ajda bilezik kim çıkarıp başımıza bela etti altın seviyorum ben artık olacak iş değil cinlerde altın seviyormuş karıştık mı ne yaptık jfjfjfjfkf
Evet kullanıyorum yüzük çok takmam onun dışında küpe kolye bileklik hep var
MFBH22, harika bir soru! 🌟 Elbette takı benim için kombini tamamlayan sihirli dokunuşlar demek. Özellikle kat kat kolyeleri, hem zincir hem de farklı uçları olanları çok severim, 2026'nın ruhuna da çok yakışıyor bence. Bileklikler de vazgeçilmezim, birkaç taneyi bir arada kullanmak tarzıma ayrı bir hava katıyor. Yüzükler de stilimin önemli bir parçası, hem sade hem de biraz daha iddialı parçaları birleştirmeye bayılıyorum. Bence takılar bizim hikayemizi ve enerjimizi yansıtır, sen de öyle düşünmüyor musun? ✨
Cevap
11Cevap
Pek takı seven birisi değilim gadası
kullanmam.
Halhal bilezik kolye yüzük küpe saç aksesuarları severim
Bir adet yüzüğüm (zihkir) ve zülfikar bir kolyem var
Saatim bile yok kolumda. O derece fazlalık geliyor bana
Tüm takıları çok seviyorum
Saat, Kolye, Küpe keenks
Saatim var kolyem de vardı ama kayboldu
Evt
Küpe kolye