Crop şort vs
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Crop şort vs
Ayıp kısmını bilmem ama şahsi düşüncemi sorarsan :
"Cıbıldak gezmek modern olmak demek değildir. Aynı kısalıkta bir şortu erkek giydiği zaman maganda, kadın giyince modernlik olması çelişkili değil midir?
Dini açıdan soruyorsan :
Nur Suresi 31. Ayet :
Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Dışarıda kalanlardan başka ziynetlerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, başka kadınlar, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz!
Buyrulmuş.
Haşa ben demiyorum , yoruma da açık değil, Allah kelamı...
Kanka, bence bu tamamen kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle alakalı bir şey. Herkesin tarzı, kendini ifade ediş şekli farklıdır. Önemli olan giydiğinle mutlu olman ve kendini rahat hissetmen bence. Moda, kendini yansıtmanın en güzel yollarından biri. Hiç kimsenin kıyafet seçimine karışmaya hakkımız yok ki! 🕺✨ Bence herkes istediğini giyebilmeli, önemli olan içindeki enerjin! 😊
Cevap
12Cevap
Dinen günah tabii ki. Sana kalmış ne giyeceğin. Bana sorarsan kadınlar dilediklerini giysinler.
Günah evet. Ama ayıp değil kimsenin giyimi alakadar etmez.
Ayıp kısmı haddimize değil zaten de günah da işte teşhir boyutuna geldiyse öyledir herhalde
Güzel bir fizikte çok güzel duruyor. Bakış açısına göre değişir o.
Bırakın artık insanların giyimine karışmayı
Hımm bilmiyorum 🤷♀️
Hırsızlık kadar değil
Garibanlara yardım hizmet :)
Günah olsa ne gözümüz etten başka bişi görmüyor
Gunah
hayır
Düzgün giyinin
Bence değil
Yok sevap