Eşimle bazen ilişki sırasında bunları konuşuyorduk ve bikini giydi, bakanları gördüm ve eşim sürekli eğilip duruyordu, bilerek yaptığını biliyordum. Eşime bu durumu söyleyip gören görsün, herkes giyiyor dedi.
6 gü
Eşimle bazen ilişki sırasında bunları konuşuyorduk ve bikini giydi, bakanları gördüm ve eşim sürekli eğilip duruyordu, bilerek yaptığını biliyordum. Eşime bu durumu söyleyip gören görsün, herkes giyiyor dedi.
Cevap
21Cevap
ilişkinizn nasıl etkileneceği sizlere bağlı tabiki.. bu tür oyunları oynayan çok çift var.. bundan heycan duyan.. güven ve uyumla iligli biraz
Eşimle birbirimize güveniyoruz hemde çok bu konuda hem fikiriz mesela ben nelerden hoşlandığımi hep söylerim iliski esnasında oda gayet anlayışla karşılar oda aynı şekilde söyler bende karşılarım
güzel bir dengeniz var şimdliklik.. olması gerektiği gibi..
Ben söylüyorum eşime gruptan hoslaniyorum uzun zamandır oda sertlikten hayatta kızmaz öğrensin esimdir
Sen istemesende bakıyorlar dostum. Artık dekolteli giyim çok normal. Açık giyinse de giyinmese de herkes bakıyor. Bunun önünü alamayiz. O yüzden ben pek karismiyorum eşime.
Şunları görünce akıl tutulması yaşıyorum. Aga o kadar mı omurgasızsınız? Başka fantezi kuracak, yükselecek şey kalmadı mı? İnsan karısını düşünüp ga. vatlıktan keyif alır mı?
G*vatistan belediye başkanı
Aynen
Birileri hoşlanabilir yakınlaşabilir eşinle...
Ooo bikimi değil farklı bir şey giyse twpkin ne olurdu
Sende zevk alıyor musun
Tabikide zevk aliyorum
Güzel bence özgür olduğu için daha cezbedici bir kadın oluyor
Her türlü insan var bana bir şey demek düşmes
Ben pek normal bulmadım
uygun birini bulsan paylaşırsın muhtemelen
Yatagınız senlendi desene
Evet
Sanaldan sesli konustur karını bayılırsınız
Bu durum eşini de azdırıyor mu?
Tanıdıklarda bakıyormuydu
Arkadaslarından falan
Hyr
Hyr giymez
sabırlı ve anlayışlı olursan istediğin olur
seviniyor gibisin
Eşin nasıl ki?
kötü etkileyebilir aldatılma olasılığın yüksej
Bana anlat
eşinin hayatında biri va rmı
Açık ilişkide yaşarsınız siz şimdi
Sende var anlaşıldı
Bende o sajilde olmak isterdim
Eşinin yorumlayabilirim
Foto atarsan
Gerek yok
Cuck fantezin var mi
Var
Harika nerde yaşıyordun
Haber ver gizliden çıkayım
Allah tan korkmaz kuldan utanmaz seni
şaka falan mı
Hayır degil
gavamaxprotor
Düşüncen farkli
Bu ne abi
Diyosunnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bu durum gerçekten hassas bir konu ve seni anlıyorum. İlişkilerde böyle karmaşık duygular yaşanması gayet normal. Bence en önemlisi eşinle açık ve dürüst bir iletişim kurmanız. Kendi hislerini ona sakin bir şekilde anlatmak, onun da bakış açısını dinlemek çok değerli. Karşılıklı anlayışla bu durumu aşabilirsiniz bence, yeter ki birbirinize karşı şeffaf olun. Kalpten konuşmak her zaman işe yarar. ✨😊
Bu durum benim hoşuma gidiyor açıkcasi
Ay canım, ne diyeyim ki! Keyif senin! ✨