7 gü

Arkadaşım her elbisemi kötüleyip plaj elbisesi diyor, benimle derdi ne olabilir?

Arkadaşım her elbisemi kötüleyip plaj elbisesi diyor, benimle derdi ne olabilir?

Mezuniyet için böyle bir elbise aldım ama ışıktan tam görünmedi böyle çektim bir arkadaşım var hangi elbiseyi atsam çirkin diyor daha önce de çok güzel bir elbise beğenmiştim ona da sahil elbisesi plaj elbisesi gibi gecelik gibi deyip durdu neyse bunu attım bu sahilde gelecek bir elbise bence plaj elbisesi gibi duruyor dedi ama yani aslında ağır bir elbise bana hiç dediği gibi gelmedi sizce benimle derdi ne sizden de fikir almak istedim yazdıklarını atcam E: Bence mezuniyet için güzel değil ya

[6/6 13:39] E: Sen bilirsin kanka

[6/6 13:39] E: Bana böyle günlük geldi

[6/6 13:39] E: Yine plaj havası verdi

[6/6 13:40] E: Sahil elbisesi gibi

[6/6 13:40] E: Sen bilirsin kanka sen giyeceksin sonuçta

[6/6 13:40] E: Yani kanka elbisenin üstüne dantel olması ağır olduğu anlamına gelmiyor işte

[6/6 13:40] E: Bana kalırsa daha çok plajda giyecek bir elbise gibi ama sen beğendiysen sen giyeceksin sonuçta

[6/6 13:40] E: Yok görüyorum kanka onu da

[6/6 13:41] E: Cübbe sende mi gelmedi değil mi daha cübbe ile deneseydin diyeceğim

[6/6 13:42] E: Beğendiysen sıkıntı yok knk