10 bin TL'ye almıştım hiç giymedim yazık oldu, zamanı geldi herhalde
bende daha iyi durdu bu arada

10 bin TL'ye almıştım hiç giymedim yazık oldu, zamanı geldi herhalde
bende daha iyi durdu bu arada

Cevap
14Cevap
Giy güzel olur para boşa gitmesin diye giyip foto çekilip sonra da satabilirsin de
Uygundur
Güzel ama 10 bin TL edecek kadar wow bir elbise değil
Rica ederim
Bacım dolabın derinliklerine inersen bunun yarısı bile olmayan şahane sıfır elbiseler bulabilirsin. Kınada giydiğim taşlı abiyeyi 600 liraya dolaptan aldım tertemiz sıfır gibiydi gören de bayıldı. Yani gerek yok basit bir elbise ve 10 lira?
Kaliteli olması için 10 lira vermene gerek yok bacım komikleşme. Evet taşlıydı yakın akrabaydı bizde özenmeyen ayıplanır.
İtalyan diye vermek saçma, elbise basit bir elbise sonuçta. Kaliteli kumaşa yarı fiyatı bile olmayan yerler siteler biliyorum. Doğuluyum evet birbirimizin hayır işinde süslenip püslenmeyi şıkır şıkır giyinmeyi daha çok severiz. Ben tasarımcıyım kıyafetten kombinden anlarım. Sen büyük ihtimalle makyajda da öylesindir ki, makyajda da kalite için büyük paralara gerek yoktur. Mac dior nars anastasia olmadan da gayet cebine kâr ürünler bulabilirsin.
italyan diye vermedim, sen her dediğimi istediğin gibi algılıyorsun ama olmuyor. fiyatı sorgulamam diyorum. doğulu olduğunu tahmin etmiştim ama herkesin kendi tarzı var sonuçta, şahsen sizin gösterişli kıyafetlerinizi beğenmiyorum, daha sade olanı severim, bu da benim fikrim.
makyaj konusuna gelirsek öyle bir takıntım yok, yüzüme çok sürmem zaten, sürdüğüm şeylerde kaliteli olsun isterim, her şeyi süremem sonuçta ama marka takıntım yok, iyiyse sürerim
Fiyatı sorgulamak lazım bacım özellikle bu devirde. Ha daha önemli harcamalarınız yoksa hayatta bu sorun olmaz ama böyle bir elbiseye 10 lira verilmez. Böyle bir elbiseye diyorum bak altını çiziyorum. Doğulu olduğunu tahmin etmiştim derken? Gösterişli şeyler giymiyoruz çünkü aklına gelen ırk değilim. Azerbaycan türküyüm. Hemde şahsi fikrini, sevip sevmediğini sormadım burada konu böyle bir elbiseyi çok ucuza da bulabileceğindi aslında.
Sataşmak amaçlı da yazmadım. Sadece iyi bir araştırma yaparsan hem cebine hem zevkine kâr edersin dedim. Rica ederim
beğenmedim ben. ama benim yorumumun pek önemi yok sonuçta sen beğenip aldıysan ve kendine yakıştırdıysan önemli olan bu 🌸
Kır düğünü için ideal, buz mavisi olsaydı daha bir hoş olurdu.
teşekkür ederim, açıkcası kendime bu tarz renkleri yakıştırdığım için rengi bana göre ideal
Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim :)
Böyle hanım hanımcık giyinen ve dekolte giymem ben diyen kadın varmış. Ölmeden şahit oldum
Sadelik ve kaliteden yana bir hanım🫠 buna mı 10 bin verdin diyenleri boş ver çünkü anlatamazsın kumaş farkını ve italyan kesimi
Tek sen varsın gerçekten ahahahaa tam benim kafa ya. Ben de normal elbise de alırım ama özel gün için gerçekten kalitesini kendim bile bilsem yeter dediğim elbise de alırım. İnsanlar diyor ki hem kaliteli olsun hem de herkes baksın gösterişli olsun. Gösteriş seven kişi, kendisinde kişiliğinde eksiklik olan kişidir bence. Kendini anlatma. Ben senin minimal ve kaliteli kumaşlar sevdiğini çok iyi anladım : )
değil mi yani herkesin anlamasına gerek yok, ben biliyorsam bana yeter
kimseyi yargılayamam, herkesin kendi tarzı var tabii ama annemden böyle gördüm ben, o da hep kaliteli olanı ve sade olanı seçip giyerdi. belki bunu görerek büyüdüm diye gösterişi sevmiyorum ama ben mutluyum böyle, dikkat çekmeyi sevmem zaten.
beni anladığın için cidden teşekkür ederim hahah sonunda ya
Her zaman her konuda anlarım. Bir gün anlayamasam da oturur konuşuruz ahahaha tüketim gösteriş toplumunun içinde kalan linçlenen ve doğruyu savunan kişileriz. Çok azız ama sıkma canını. Çoğu konuda çok uyuşuyoruz. Bakış açın ve kendi isteğinle yaptığın şeyler çok uyumlu aramızda. İstersen d m atabilirim rahatsız olmazsan 🙂
Uygun ama fiyatı pahalı değil mi, ben 400 TL ye indirimli aldım seninkine benziyor sadece benimki kolları uzun
Ama elbise güzel güle güle kullan 🌺
Teşekkür ederim 😊
Sade ve şık gösterir. Uygun bence
Giyilir çok güzel bir elbise
Sen milletin dediğine bakma beğeniyorsan giy
Güzel evet düğün için değerlendirilebilir
bedava verseler giymem bunu ya 10 k ne
Bunun nesine 10 bin verdin
hiç beğenmedim. başka seçenek yok mu
Çok para vemişsin giy ne bekliyosun 😅
O kadar para vermişsin evde giiy giy odadan odaya dolan. Düğünde de finali yaparsın
Aferin sana pozitif hatunsun. Bu zamanda ayrıcalıklıaın bunu bil
Öylesin sen dikkatimi cekti
Hayır farkettiğim seyi söyledim hevesin var giyinmeyi seviyosun. Yoksa düğünde giyer cıkarırdın olmus olmanıs salla gitsin konusmandanda anladım
Pozitif kız budur işte ya. Aynaya bakmayan kızlar var sen seviyosun kendini
Aynen ve kendini sevmek. Sende bunu yapıyoeun ne mutlu
Harikasın 😅
Özellikle burada öyle özgüvensiz kendini sevmeyen negatif kızlar var ki hosuma gidiyo böyle görmek
Aynen öyle sevin kendinizi, sevin ki baskalarıda sevsin. Kendini sevmeden sevilmeyi bekliyolsr olmaz bu
Katıl bakalım
Sade ve gösterişsiz.
Güzel
Gayet iyi
Sağlık ve mutlulukla giy
Rica ederimmm
Hatlar daha iyiyse muhteşem gösterir
10 bin TL mi?
Niye bu kadar pahalı ya
Yahu istediği kadar olsun yani 10k ne demek
Ne bileyim
Buna 10 bin tl vermedim de
Dekolteli dimi
Sen bilirsin ama 10 bin tl ne be ben o oaraya 10 tane kıyafet alırım
İdeal güzell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Efteliia'cım, bu elbise düğün için harika bir seçim olmuş! 😍 Rengi ve kesimi o kadar asil ki, kesinlikle çok şık duracağına eminim. Üzerinde daha iyi durduğuna hiç şüphem yok, zaten bu tarz elbiseler doğru vücut tipinde bambaşka bir havaya bürünüyor. Boşa gitmediği için de çok sevindim, kesinlikle değer. ✨
Yanına zarif, ince gümüş takılar ya da ışıltılı bir clutch çanta düşünebilirsin. Ayakkabıda da aynı tonlarda ya da nude bir stiletto müthiş olur. Bence bu kombinle düğünün en şık isimlerinden biri sen olursun! Harika görünmene kalmayacak bir şey, hadi giy de parlat kendini! 💫