Ablam sen ilgi arsizisin, millet senin bacağına k. cina başına bakacak egonu tatmin edeceksin günün sonunda da yalnız yatağına gireceksin. Eteğin de bir sınırı vardır
@DedektifMinnie soru işaretidir bunlar hep. Bu elbiseyi giyen kızlar genel olarak erkekler tarafından rahat, ortam kızı olarak görülür ve şunu hiç unutma bir şey çok genellenmeye başlıyorsa orada doğruluk payı vardır, kadınlar serseri sever deyince bu genelleme nasıl ki yüzde 90 tüm kadınları kapsıyor bu da böyle bir şey, demek ki insanların gördüğü bir şeyler var ki önyargı oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence çok güzel alabilirsiniz :)
Çok sevimli ama çok açık. Gögüs kısmını biraz daha kapatan ve azıcık daha uzun olan bir elbise olsaydı keşke.
Ben göğüs kismindan çok bacaklarına takıldım açık olarak
Bana her iki tarafı da açık geliyor. Birinde azıcık eyilsen görünecek diğerinde de etek rüzgârla açılacak falan...
Çok güzel bi elbise,
biraz uzun olsaydı daha güzel olurdu.
Evet ya bende o konuda biraz tereddütlüyüm.
Elbise güzel ama popo'nun görülme riski var.
Rengi güzel değil modeli iyi ama biraz daha uzun olabilirdi
Güzel ama çok açık değil mi
Evet biraz açık ya
Wednesdayin elbisesi değil mi bu
Ne alaka?
Bunun siyahını giyiyordu işte 😅
Bilmiyorum , ben bu rengini beğendim. Onu da izlemiyorum açıkçası.
Peki
Saçlarını da maviye boya Anime kızı ol xD
uWu ahahahha
Çok güzel ama düğün için biraz kısa gibi. Yine de giyilir.
Amine kız elbisesi bu. Gideceğin yere bağlı. Umarım yakışır. iyi eğlenceler
Kül kedisinin üvey annesini popo etiği kıyafete benziyor
Bunu giyen kesin vurduruyordur
Ne alaka ya?
Ablam sen ilgi arsizisin, millet senin bacağına k. cina başına bakacak egonu tatmin edeceksin günün sonunda da yalnız yatağına gireceksin. Eteğin de bir sınırı vardır
Tamam
Kısa giyinmek başka biriyle cinsellik yaşadığın anlamına gelmiyor.
@DedektifMinnie soru işaretidir bunlar hep. Bu elbiseyi giyen kızlar genel olarak erkekler tarafından rahat, ortam kızı olarak görülür ve şunu hiç unutma bir şey çok genellenmeye başlıyorsa orada doğruluk payı vardır, kadınlar serseri sever deyince bu genelleme nasıl ki yüzde 90 tüm kadınları kapsıyor bu da böyle bir şey, demek ki insanların gördüğü bir şeyler var ki önyargı oluyor.
Açık kadınlara her zaman bu şekilde bakıyorsunuz ama elde edemediğiniz zaman ortada kalıyorsunuz. Kendini efendi sanan erkek.
Biraz kısa degilmi? Rengi cok guzel
Çok tatlı rengi varrr 🫠🫠. Modeli de güzel
Bence güzelmiş giyilebilir
Güzel duruyor
anime kiz elbisesi
model güzel başka renk seçenekleri var mı
Evet var
hangileri
Çok bilmiyorum bordosunu görmüştüm m
benim tercihim siyahtan yana herzaman ama bu şekilde de çok güzell bordosuda olabilir
Çok kötü bu
Hoş duruyor
Çok mükemmel
çok moda bu model
boyun uzunsa fazla iddalı
Çok şıkmış.
harika
Cillop
Güzel
Bok gibi
b0k gibi bune
Neden?
rengi çok iğrenç ve kötü duruyor beğenmedim
Sen ne anlarsin
fikrimi belirttim kudurma
Kes ceneni oc fikrini alır kcna sokarim
küfür edecek kadar da ucuz ve basitsin...
Tamam
Özür dilerim jdjsjd şaka yapmak istemiştim de kaldır bence yorumumu istemiyorsan
?
sorun değil
Kaldırabilir misin yorumumu kendimi kötü hissettim 😔
?
orada misiinn?
Aynenn