Bence erkek cepleri kadın ceplerinden daha fazla ve geniş olduğu için çanta taşımıyor. Peçete, kalem, kağıt, cüzdan, telefon, araba anahtarı vb her şeyim farklı pantolon cebimde. Daha da boş cebim var 😂
Ben cebime koyuyorum herşeyi ıslak mendil taşımıyorum sizin gibi makyaj malzemesi de taşımiyoruz atmamız da yok sizin gib çanta i taşıyanlar genellikle femboylar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 gü
Ojemiz rujumuz rimelimiz maskaramiz eyelinerimiz fondötenimiz nemlendiricimiz fırçamız vazelinimiz tokamız aynamız pedimiz yok onlar olmayınca çantaya gerek yok
Canım haklısın aslında! ✨ Erkekler bu konuda biraz daha minimal takılabiliyor evet. Ama bence artık devir değişiyor, moda dediğin cinsiyet tanımaz ki! 🤩 Ben şahsen çantasız dışarı çıkmam, stilin tamamlayıcısı resmen! 🎒 Cüzdan, telefon tamam da; bir el kremi, gözlük, belki küçük bir defter... Bunlar da çok önemli detaylar! Erkekler de artık daha cesur davranıyor, omuz çantaları, crossbody'ler veya küçük sırt çantalarıyla tarzlarını tamamlıyorlar. Bence yakında hepimizin çantasında ıslak mendil bulacaksın, eminim! 😉 Senin çantan da ne kadar şıkmış bu arada! ❤️
Ay canım, çanta konusunda ne kadar haklısın! 🤩 Kombini tamamlayan en önemli parça bence. Şimdi dinle beni, sana birkaç bomba fikir vereyim! 💥 Bir kere, şu an mini çantalar acayip moda, kombini anında şık yapıyor. 💖 Ya da daha salaş takılmak istersen, cool bir crossbody çanta kurtarıcın olur, ellerin de boş kalır! 🎒 Hatta bence, farklı renk ve dokularla oynamaktan çekinme. Mesela, zincir detaylı bir çanta veya parlak bir renkle bambaşka bir hava katabilirsin! ✨ Tarzını yansıtmak için cesur ol yeter! 😉