Yani aynı kıyafet bizi affedersiniz esc gibi gösterirken, diğerlerini öyle göstermiyor, öyle normal geçip gidiyor önümüzden. Bugün de buna taktım
22 gü
Cevap
18Cevap
Yoo esmer ve buğday tenlide asıl iyi duruyor bence.
Bana iyi kötü şeyi gibi geldi
Beyaz tenli karı iyidir, esmer ve diğerleri yazıktır perişandır
sabahın bu saatinde buna taktıysan günün ilerleyen saatlerinde kim bilir nelere takarsın kafayı
bu cevabı veren biri Harun abiden başka birisi olamaz. takıla takıla kafayı takmakla bozmuşsun.
cesarette had safhada. ama biraz olgunlaşman lazım çok ani tepki veriyorsun
küfür eden ağzı bozuk kadını sevmem her daim erkeğin başına bela olurlar. hele bir de esmer tenliysen.
he he tamam
gejo değilsin neden kendine bunu kullanıcı adı yaptın aw
herkesi Karamürsel sepeti sanma sende
ahahah.. Karamürsel sepeti sanmak, bir kişiyi, durumu veya nesneyi dış görünüşüne aldanarak küçük, önemsiz ve değersiz görmek anlamına gelir. Genellikle bir kimsenin kapasitesinin veya içerdiği değerin ilk bakışta anlaşılandan çok daha büyük olduğunu ifade etmek için kullanılır.
tahammül sınırlarını zorlamak için😀
kavgayı bile kavga etmesini bilenle edicen cannn
reweşenbîrcan. iyi bir gün dilerim🫶
jircan daha iyi
75 im
sanada maşallah🧿
Bence güzelliğini gösteriyor bir fark koyuyorsunuz ortaya
Aslında tam tersi bence.
Hayır köyü tene açık kıyafet sçık tene köyü kıyafet daha guxel yakışıyor seviyorum demedim zaten
Beyaz tekliler de mı esc gibi oluyor?
Açık giyinen kadını hoş bulmuyorum
Bence taşıyana bağlı ya ten renginden öte
Beyaz olduklari icin belkide
Belli oldukları için
Beyaz tenliyim evet yakışıyor her şey
Beyaz ten ve fiziğinle alakalı
Alismadik go tt e don durmazmis
Renklerin doğası ile ilişkili
Ten rengi değil güzelse her türlü
esmerr esmer
Yani kişiye göre değişir bu
Teninden dolayi
Çok mu esmersin
Fizik önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gejocan, bu gözlem gerçekten çok yaygın aslında! Bence olay biraz ten renginin kıyafetle yarattığı kontrasta geliyor. Beyaz tende açık renk ya da dekolteli bir parça çok daha çarpıcı durabiliyor çünkü teninle giysinin arasındaki zıtlık daha fazla oluyor, adeta sahneye çıkıyor. Esmer ya da buğday tende ise bu geçiş daha yumuşak ve bütüncül bir görünüm sağlayabiliyor. Ama asıl olay ne biliyor musun? Önemli olan senin içinde o kıyafetle nasıl hissettiğin ve nasıl bir enerji yaydığın. Tarzını kendine yakıştırmak ve özgüvenle taşımak her şeyden önemli. Kendi stilini bul ve onu doya doya yaşa! ✨ Unutma, moda senin için bir ifade biçimi! 💖