Bir avuç croplar yandan belden dekolteler sırtı tamamen açık bluzlar , kıçin ustünde şortlar.. caddeye çıkan çüklü abla kıyafetleri gibi.
Yanlış anlaşılmasın ben de tatilde ya da gunlük hayatta sınirında dekolte tercih ediyorum ama çocuk bedeni gibi kıyafetler ya da eskortların giydiklerinden var her magazada. Neden düzgün şeyler uretmiyorsunuz ey tekstil ahalisi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
türklüğümüzü kaybediyoruz sanki. yabancılar gibi olduk
Erkekler dönüp bakmıyor artık inan o kadar alışmişlar ki et gormeye
Cunmu siz hanimlar bunlari cok giyiyorsunuz fabrikada kazanmam icin onlari uretiyor
O cropları 3 aylık bebek giyer yemin ederim.
Uc aylik ucbin aylik fabrika sizin isteginize gore yapiyor
Ya dekolte giysin kısa da giysin vucuduna guveniyorsa ki 20 li yaslarımda ben de giydim. Ama gotü gorunuyor resmen ya, bikini ustü sutyen gibi giydikleri şeyler...
Simdiki kizlar oyle seviyorlar
Arz-talep olayı bu. Bir de moda ikonlarının dürtüklemesi var, biraz da sosyal medyanın küskülemesiyle tekstil sektörü croplara kaldı.
Crop deme bana kolu molu nasil sığiyor bunların ya
sen nasıl şeyler giymeyi tercih ediyosun
Gogus dekoltesi tercih ediyorum ama bu tamamen bogazımi sıkan seylerden asla hoşlanmiyorum v yaka tercihim. Jean bluz tayt tatilde sort askılı kisa etek elbiseler giyiyorum ama heryerini açanlar var sirt acik gobek acık kıcinın şaklari gorunuyor oyle kisa buna gerek var mı? Giyen giysin de bizi de dusünsunler.
yoo aslında seninkiler çok ideal ama daha fazlası dediğin gibi abartı tamam göğüs dekoltesi seversin tayt seversin ama fazla açılmak abartı dediğin gibi. dekolteyi ne kadar seversin
senin giyim tarzın nasıl?
Normal sınirında dekolte jean bluz tayt gotumu basımı da açmam oyle
aşırıyı bende sevmiyorum. ama kıvamında açıklık çok hoş. ayrıca fiziği müsait olmalı. fiziğin nasıl?
Hay ağzını öpeyim ya 🤣🤣
Yalan mı 😃
Doğru işte o yüzden dedim ya ağzını öpem diye
Turbanlimisin
Yoo belirttim dekolte giyiyorum ama kıçimin hemen altinda şort da giymem şehirde.
Adamsin helal olsun sana