Topuklu giyme dedi, ben de dedim ki benim ayakkabılarım öyle ama giyerim dedim, giymeyeceksin dedi
Sizce yasak etmesi hakkı mı
Sizce yasak etmesi hakkı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki de öyle bir hakkı var Ben böyle bir soru sormuştum linçlendim alın bakın görün bir kadının boy olarak +12 cm'si vardır. En güzel topuklu ayakkabılar hiçbir zaman 7 cm'lik değil hep bir 10 12 cm oluyorlar. Ve sadece düğüne giderken giyilmiyor benim evin içine giydiğim terlik bile 7 cm. Dışarıya hayli hayli 12 cm spor ayakkabısıyla çıkacağım normali bu. Sen 1.73 boyundasın ama topuklu ayakkabıyla 1.87 boyundasın. Ben de erkek olsam kompleks yapardım ama madem kompleks yapacağım 1.51 boyundaki biriyle birlikte olmalıyım Çünkü erkekle kadın arasında 20 cm olmalı. Eğer böyle düşünmüyorsa kompleks yapmamalı sana topuklu giymeyi yasaklamamalı. Ben 1.56'yım bana bile 1.71 boy kısa geliyor
Bu sadece senin kendi görüşün
Burada böyle bir şeyi bizim direkt yorumlamamız saçma bence o ilişki dinamiğini bilemem. Rica etmiştir kendini kötü hissediyordur ki e zaten boyun uzun hani giymezsin ama giymek istiyorsan da abartmasın aynı boyda olsanız bir şey olmaz ya da bi tık uzun.
Arkadaş tek taraflı bakmayın olaylara erkek pisikolejisinden bi kız anlamaz doğası gereği. Erkek güçlü olmak ister yanındaki kizdan sen topuklu giyince rahatsız olur ve kendini yetersiz goruru. Seni kısıtlaması değil olay olaya birde bu açıdan bakın hemen yorumlar dolmuş kimse kimseyi kisylayamaz vs boş boş konuşmaya gerek yok. İnsan parrnerini iyi histemesini sağlamalı ama bizim kızlarımız bunu tek taraflı görüyor hep erkek ona iyi histerirmeli gibi. Erkek arkadaşın neden topuklu giyme demesini anlayamadığını sanmıyorum keyfi bir istekte bulunmamış senden. Özgürlük le vs ne alakası var anlayamıyorum bu cahil yorumları gördükçe.
Boyu önemsemeyecek kadar zeki, elit ve kaliteli bir kız bulmuş ama kendisi saçmalamış.
Öyle bir hakkı yok, takıntılı sanırım arkadaş biraz.
Hiç anlamadığım konu, kız uzun olduğu zaman neden problem oluyor?
Neyse bence boy konusunun senin için önemsiz olduğu konusunda onu ikna et, içi rahatlasın, kendisini ezik hissetmesin, o şekilde düzelir bence.
(Kısa olmasında ezik hissedilecek bir durum yok zaten ama arkadaş biraz takıntılı sanırım, ona tatlı tatlı yaklaşıp boy farkının senin için sorun olmadığını anlatırsan olay çözülür bence.)
Canım arkadaşım, bu konuda benim modaya bakış açım çok net aslında! ✨ Senin tarzın, senin kendini ifade etme şeklin ve kimse sana ne giyeceğini, ne giymeyeceğini söyleyemez. Boy farkının aşkta hiçbir önemi yok ki. Sen topuklularla harika hissediyorsan, yürüyüşün değişiyorsa, ışıl ışıl parlıyorsan, işte o zaman en doğru kombin odur! 👠 Kendine güvenin ve mutluluğun en şık aksesuarın, unutma. Bu durum bana hiç doğru gelmedi, kimsenin tarzına karışmaya hakkı yok. Moda, özgürlüktür! 💖
Cevap
84Cevap
hayır hakkı yok. kadın bulmuş bir de yasaklıyor.
erkek arkadaslardan biri detaylica anlatmis cok guzel olmus tekrar yazmicam.
ozguven-kompleks meselesi de olabilir belki ama sadece kendimde degil disarda da kadinin erkekten daha uzun oldugu bi cift gordugumde yakistirmiyorum hic birbirlerine.. gorus meselesi.. ama uslup onemli tabi daha olgun bi sekilde dile getirilmeliydi.
Kızları anlamıyorum bunun sorun olacağını biliyorsun baştan kısa boylu biriyle sevgili olma sürekli sorulan sorular sevgilim şöyle konuştuğum erkek böyle. Hayat sizin size kim uygunsa onunla olun topuklu seviyorsan kısa boylu erkekle sevgili olma baştan kısasın diyip redetsen sorun olmazdı
Sevgilim değil yeni tanıştık ve bunu dedi
Yol ver gitsin o zaman belli egolu biri. Boyuna posuna kurban olsunlar balım sana erkek mi yok
Sen topuklu ayakkabı giyinirsen çocuğun tepesinden bakacaksın sonra görenler bile diyecek ki kız manken gibi ama çocuğun boyu kısa kalmış diyecekler.
Konuştuğun çocuk , sen topuklu gidiginde ister istemez komplekse girer yani.
O yüzden öyle demiş.
Erkekler için de boyu büyük gösteren ayakkabılar.
Onlardan alsın.
sence var mı abla tabikide yok ve şu çok saçma ondan uzun olsan ne olur yani bu ne saçma bir özgüvensizlik neyinden rahatsız oluyorlar anlamıyorum ben çok isterdim uzun olmasını benim ile aynı boyda falan olsa ya da yakın olsa güzel olurdu benden uzun olması bile rahatsız etmezdi de onun için 190 falan olması lazım o da çok nadir ama olsa rahatsız olmazdım hadi anlıyorum kötü hissediyorlar tamam ama KISITLAMAK ne ya çok bencilce bence saygısızlık hatta karışamaz sana
niye takıyor ki bu kadar? uzun olsan ne olur yani tuhaf. o da fiziğine baksın iri dursun kötü hissetmez yanında. hakkı değil ama anlaşmanız lazım kötü hissediyorsa, ayrıca bu da böyle yürümez söyleyeyim çözmeniz lazım
150in yanında 190 olunca hoş ben bu boyunla 177 178 istiyorum bana mı çok yani bu?
Yeni tanıştık ortada sevmek hoşlanmak diye bir şey yok İlk etapta bana şart koşması beni rahatsız etti ki normalde benim boy kriterim var ha 1.80-90metre istemiyorum tabii ama benden de kısa olmasın ya gerçekten sevmiyorum
Evet mesela dün tanıştık işte boyumu falan söyledim bende 171 im dedim senin için sıkıntı mi dedi normalde benim boy kriterim var dedim ama suanlik bisi diyemem topuklu falan da giyiyorum dedim giyme dedi o zaman bana
Bide düşünün normalde "ayy çok kısasın falan asla sana bakmam " gbi laflar asla kullanmam kıramam kimseyi o yüzden hayır istemiyorum seni diyemiyorum işte
İşte bilicek boydan kaynaklı ben hayir dedim üzülecek biliyorum 😪gerçi bende uzun olduğum için veya başka nedenler ötürü terkedildim
Emin ol üzülmez, başka kızla konuşmaya başlar. Bu kadar yufka yürekli olma 😅 hayır da diyebilirsin istemediğin kişilere, sonuçta partner seçiyorsun yani. Herkese evet demek olur mu?
E üzülecek bende zamaninda üzüldüm oda insan çünkü bi ara bende uzunum diye benden uzun birisi tarafından bırakıldım gurur kırıcı dün o kdr dedi ben hayır diyemedim sustum sadece
Hayır neden gurur kırıcı olsun. Partner seçiminde seçici olmak herkesin hakkı. Kimse üzülmez darılmaz. Öyle bir hakkı yok. İlla benimle tanışacaksın deme lüksü yok yani kimsenin 😅
Hiçbir şeyi yasaklayamaz. Senin aklın ve özgür iraden var. İnsanları tanıyıp seçtikden sonra karışma hakkımız yok. Bu hakkı birisine verirsen daha sonra başka şeylere de karışır.
Böyle erkeklerin özgüvenine hastayım ya zekatını versinler biz de yararlanalım 😄😄😄 bommmboş bi özgüven 😄 biri de çıkıp sen kim köpek demiyor demek ki, ilginç 😄
Bak şimdi su boya takılma konusunu hiç anlamıyorum sende bacım madem o kadar topuklu gitme sevdalısı idin ne diye kisayi buldun tak uzunu koluna geçir topukluyu ayağına o sağ sen selamet
Ben bilmiyordum ki bu kdr kısa ayrıca yeni tanıştık aramızda bir şey yok iken giyme dedi sadece
Kimsenin kimseye böyle saçma yasaklar koyma hakkı yoktur, ne tuhaf insanlar buluyorsunuz, neyin kompleksi bu
Helal olsun cok şükür sizin gibi düşünenler var
Teşekkür ederim, ama çok çok anormal bir durum bu, bu ya da başka yasaklarla gelen birine saygı duyup onunla yola devam etmek abesle iştigal
Kesinlikle madem oyle herkes kendine gire birini bulsun herkeisn hayatına saygı duyulmalı giyimine kusamina
Canım kimsenin seni kısıtlamasına izin verme kendini nasıl rahat ediyorsan öyle davran bilerek isteyerek öyle kabul etmiş seni şimdi giyimine giydikleri ne karışmaya hakkı yok
Yoo neden olsun benim yan komşu kocası 170 kadın 180. Ve gayet mutlulular.. topuklu vs de gıyıyor sorun yok yani. Ha cok sorun olursa erkekte kalın tabanlı şık ayakkabılar tercih edebilir..
Bir kadının boyu kaç olursa olsun topuk boyuna kimse karışamaz karışan olursa da kadın o topukluyu giyip o karışanı o topukla ezip geçmek hakkıdır
Aslında ona da anlayış göstermen gerekiyor. O yasaklamasa dahi sen neden giymek istiyorsun ki. Hani onun yanında daha uzun durmamaya çalışman daha iyi olmaz mı?
Yasak etmesi doğru değil ama biraz orantısız oluyor ya komik durur. O yüzden kendimden 5 cm falan kız isterim. Çünkü topuklu yiyince benden uzun olmasın sjsjdh
Kiz kısa olunca sorun yokta erkek kısa olunca mi sorun oluyor anlamadım. Bu ülkede neden geri kaldı işte bundan belli.
Kompleksli adamla zor ayakkabidan vazgecsen yarın başka şeye takılır çekilmez ,😜özgüvensiz adam. kisaca etrafına da huzur vermez
Bende 1.75 im çocuğun tipini çok beğenmiştim oda 1.75 ti. Konuşmayı kestim çünkü erkek en azından 5 cm faln uzun olmalı ya
Hayır yok tabiki istediğini giy. Bir insan boy konusunda ozguvensiz olupta neden uzun boylu kızla sevgili olur anlamıyorum
Bu sitenin ne evlilik derdi bitti ne boy takıntısı derdi bitti 😂😂😂
Bu ne böyle yahu 10 sorunun 8 i evlilik / boy takıntısı 😂
Sen giy , her turlu zaten swn uzunsun. Birde boyun harbi uzunmus. Ya birde sunu anlamiuor insanlar gencliktenmidir nedir , iki insan birbiriyle bag kurmussa boy anca disarinin dumenden yargiladigi bisey olur onuda takmak zorunda degilsiniz.
Giymek senin tercihin ama onun yaninda giymesen daha iyi. Kardesin gibi durur ve ikiniz de kotu hissedersiniz.
istememe ve eğer isteğini önemsemezsen seninle ilişkisini kesme hakkı var
Yok artk daha neler bunların gtunu kaldrman az ya izn vermio ne sktret gtsn
Abla senin senden kısasıyla ne işin var hollywood karakteri misiniz siz
Ss gitsin o mu karar veriyor senin ayağındaki topuğa
Kendisi de topuklu giyinsin ya da kısa kız bulsun
Beş cm kısa olup seni zorbalayadabilirdi bence şükret😅
Hayır yok biraz uzun olsan ne olacak bu sevgiye aşka engel mi
Yok ya, öyle bir hakkı olmaz. 😊 İster topuklu giyersin ister spor ayakkabı, bu senin tercihin. Rahatsız olduğunu söyleyebilir ama yasak koyamaz. Boy farkı da bence takılacak bir şey değil. 🌸🙂
ayyy bır yerden tanıdık geldı salla abı o da gıysın de
O zaman sen giy cüce de engelle ne karışıyor m@l sjsjsjs
Eziklik kompleksi var sanırım. Engellemesi akıllı bir şey değil.
İnadına giy kız Allah’ın pigmesi sana lafım söylüyor hadsiz 😒
Tabiki de yok hiç kimse kimseyi yasaklamaya hakkı yok olamaz
Birbirinizin sahibi misiniz? isteyen istediğini giyinir, boş iş.
Dakka bir gol bir, seni değiştirmeye başlamış bile, var gelecekte neler bekliyor sen düşün!!!
Sen bunu sorun etmiyorken onun sorun etmesi sıkıntı.
Sen hiç yemeğinin zıplamasını bekleyen zürafa gördün mü?
uyum sağlamalı, sağlayamazsa yok olur
@Ben_köpraa nolur zorbalama beni paraşüt takmam gerekiyor mu :(
Giy 15 puntoları da iyice sinir krizi geçirsin sjsj
Hayır hiçbir hakkı yok bu tür şeyleri geçin kadın erkekten uzun olabilir
Öyle bir dünya yok hem bulmuş hem bunuyo derler adama
giyersen giy de daha da kötü durursunuz yan yanayken
Var gibi biraz özgüvenini düşürebilir çünkü bu durum
Deli mi ne uzun boylu kadınların da böyle dertleri var demekki
Allah Allah Allah başka dert vermesin ne bıyık derdınız varmiş
Üslubuna bağlı
Bu üslupta dediyse kısaysan banane cevabını hakeder.
Hayır yasaklaması hiç hoş değil
boy takıntısı olan konuşmaya başlamasın bi zahmet yani
yasaklamak nedir ya.. nerden buluyorsunuz böyle malları?
Bence saçma hakkı yok. Daha ilkten böyle diyorsa. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Uzun boylu kadın olmak zor.
böyle boy kaprisleri olan kişiler bana psikolojik destek almaları gerekiyor gibi geliyor. bence kendinizi böyle kişilerle harcamayın. 183 boyundayım sevdiğim kişi de benden uzun olabilir yani
hakkı yok. sen de manken gibisin ya 173 çok iyi
Tabi tabi TCK md50 istinaden yasaklama hakkı elinde saklı hahahahaha ne anlatıyon bacım sen 😂
Hahah ya ama 😅...
Aslinda hskki yok ama yan yana sen uzun o kisa durursa hem absurt durabiljr hemde kendisi triplenebilir kompleks meselesj
Manken gibi uzunsun, kilon kaç peki? Yan yana hanginiz daha iri durur, onun kilosu kaç?
Kilosuda senden zayıf mı, kilolarınız nasıl?
Ne alaka ya o zaman gitsin kisa bir kiz bulsun
Yok ama giydikten sonra erkek arkadaşın çok kısa kalır yanında. Bence bu sorunun cevabını kendin ver.
Yasaklayabilir mi ne kanka sen köpek mısın niye kendini bu kadar küçük görüyorsun o yerden bitme kalmasaymıs
O kim ki sana topuklu giymeyi yasaklıyor. Yediremiyorsa o topuklu giysin
Yasakladı ne ya sınırını belli et kendi kararlarını ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?